Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarcia 33

mam 170 wzrostu, wazę 57 kg

Polecane posty

Gość tamarcia 33

jestem w sumie szczupła ale mam brzuszek troche wystający , jak go zwalczyc , wiem z cwizcenia ,, ale co jesc najlepiej , jakas diete wprowadzic? bo dodam że ,nie chciałabym wiecej chudnac chyba ze 1 kilo na konto brzucha prosze pomozcie dziekuje

Gość tamarcia 33
słyszałam ,żę aw 6 nie da nic na brzuch ,jak sie ma tluszczyk na nim ale dziekuje :)

A właśnie, że nieprawda :) ja też mam trochę tłuszczyku na brzuchu, ta cholerna oponka towarzyszy mi już od dawna ;) ale zaczęłam robić A6W i muszę przyznać, że widzę poprawę. Dolna partia brzucha to najgorsza część, bo ciężko jest się pozbyć tego, co nam przeszkadza, ale brzuch staje się jędrniejszy i twardszy rzecz jasna ;) szczególnie górne mięśnie, pod biustem są zajebiście widoczne, także warto spróbować. Ale musisz być bardzo cierpliwa i wytrzymała, bo moja mama na przykład często wbiegała do pokoju z myślą, że coś mi się stało, tak wrzeszczałam ze zmęczenia na samym początku :D ale później już jest ok :)

Gość tamarcia 33
a te cwiczenia to kazda seria po 8 minut? czy razem

Wszystko razem 8 minut trwa. Robisz ćwiczenia równo z panem na filmiku. Ważne jest zachowanie rytmu. Przerwy robisz wtedy kiedy pojawia się zegarek. Obejrzyj ze dwa razy filmik a potem do dzieła. Po pierwszych kilku dniach możesz potrzebować proszków przeciwbólowych ;) Ja potrzebowałam ;)

Gość tamarcia 33
bardzo dziekuje fajne te cwiczenia , od jutra zaczne , dzis niestety nie, bo zaraz wychode i bede po 22 bardzo dziekuje :)

Gość rewrwtrtewwwtr
Idealny temat dla mnie:) mam 175, ważę mniej więcej tyle samo, cała szczupła, tylko ten brzuch nie pasuje do kompletu:P GK Beauty - po jakim czasie brzusio się zmniejsza? :P

Gość Rolliza
Ponoc podczas diety właśnie w pierwszej kolejności najczęściej chudnie sie z brzuszka:)

Gość minus 5 kg-
a ja chce z brzucha ' dacie radY? moze cos konkretniej? bardzo prosze