Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalal

co jest ? tez tak macie?

Polecane posty

Gość olalalalalal

Od konca marca spotykam się z chłopakiem"K." ale nie jestmy razem. Widujemy się bardzo, bardzo często. Prawie codziennie po szkole, i w prawie kazy weekend. Po 4-5 dni w tygodniu :) Zależy mi na nim, i naczynam czuć coś więcej. Jest kochany, dobry, zawsze mnie rozbawi, wiadomo. 5 maja poszlismy na urodziny do jego kolegi. Troszke za duzo wypił, bardzo duzo i połozyli go spać, no ok. Było dużo moich znajomych wiec posiedziałam sobie z nimi, był tam również mój przyjaciel"D."Poszłam z nim pogadać o jego byłej dziewczynie, mówił jak bardzo ja kocha, ze chce wrocic. Byłam juz troszke ' wstawiona' a on troche bardziej. I tak jakos wyszlo, ze pocałowalismy się. Głupia sytuacja, bardzo głupia ;/ Najgorsze jest to, że oni znają się od dziecka. To D. w sumie poznał mnie z K. Oczywiscie od razu na nastepny dzien powiedziałam o tym K. popłakałam się, naprawde było mi przykro, strasznie sie z tym czulam. No, ale przejdzmy do sedna. K. mi wybaczył, i bylo wszystko dobrze. Minał juz miesiac od tamtej sytuacji, i jest jak w bajce :) Ale mam jeden problem. Nawet ostartnio mi o nim powiedział ;/ Ze nie patrze mu nigdy w oczy, zawsze mam głowe w bok, albo patrze na doł. Nie wiem, ale pesze sie strasznie patrzeniem w oczy ;/ Wstydze się. Nie pocałował mnie jeszcze, a nie przepraszam. Raz. Po tym urodzinach, ale to było chwile bo sie odsunełam ;/ od D. się jakos nie odsunełam, a od niego tak;/ wstydziłąm się. nie wiem czego, wstydziesię aptrzeć na niego, strasznie się pesze;/ tez tak macie? wczorraj o 24 oprowadził mnie do domu, przytilismy sie na pozegnanie, 3mał mnie reke patrzal na mnie, a ja miałam głowe w bok zrobilam krok i sie wyrwalam, a wiedzialam, ze chce mnie pocałowac, mocno 3mał :( a ja znowu się speszyłam i zawstydziłam. jak mysliscie dlaczego sie tak wstydze patrzec na niego? dac mu buzi czy cokolwiek ? spotykamy sie juz ponad 2 miesiace ! I raz mi dał buzi, miesiac temu ;/ To wtedy po tej 18 ;/ Też byłam jż po 3 piwach. Po alkoholu zawsze łatwiej ;/ Mniej się wstydziłam :< ale i tak troche był ten wstyd . Czemu na trzezwo nie umiem tka jak po alkoholu ? tez tak macie? co mam z tym zrobic? zalezy mi na nim ;/ ale boje sie, ze sobie opusci :

Gość nie mamy tak
(czesc)

Gość olalalalalal
Dziwne bo...w trakcie sexu nie odczuwam wstydu, ale ten pocalunek to...wyższa szkoła jazdy. :( Co robić???

Gość olalalalalal
pytam poważnie, a do czytania aż tak dużo nie ma, nie przesadzayjmy :)