Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana20

zdecydowałam! STUDIAAA :*

Polecane posty

Gość zdecydowana20
attttttttaa i jak jest???? Chwalisz sobie? :) pieniadze rodzice daja,

Gość 12asdcvb
bo nikt mnie nie polubił, źle się tam czułam i nie chciało mi się uczyć a teraz nie wiem czy czasem nie wrócić... chociaż nie wiem czy się dostanę bo w tym roku matury były łatwe i się pewnie nie dostanę :(

Gość nie rozumiem takich ludzi
No tak.. Tak naprawdę absolwent prawie każdych studiów może pracować wszędzie (oprócz oczywiście takich zawodów jak prawnik, lekarz itp do których określone wykształcenie jest konieczne). Chcę Ci tylko powiedzieć, że jeśli chciałabyś w przyszłości pracować w księgowości to ten kierunek Ci w tym nie pomoże, równie dobrze mogłabyś skończyć cokolwiek innego. Teraz pełno ludzi po językach pracuje w księgowości, bo umieją język (co jest niestety warunkiem koniecznym w korporacjach), nauczą ich księgowania jednego typu operacji i jest ok.

Ja skończyłem studia magisterskie na 5.0 i od roku jestem na bezrobociu, także tyle w tym temacie :D Miłego, hej :)

Gość zdecydowana20
ksiegowanie bleee ja moge byc specjalista ds plac np ;p

Gość zdecydowana20
agent :D hej 🖐️

Gość nie rozumiem takich ludzi
AgenT a jakie studia skończyłeś i w ogóle szukałeś pracy?

Gość attttttttaa
pewnie że tak, nie cierpiałam rachunkowości ale na studiach to jest tak prosta same podstawy aż śmieszne dlatego też wybrałam specjalizacje rachunkowosc:) księgową nie chce być nigdy w życiu i to jest w tym wszystkim najlepsze

Gość zdecydowana20
dzieki za odp ;***

prace gdzieś zawsze znajdę w zawodzie...zazwyczaj się tak myśli idąc na studia, nie wróżę ci dobrej pracy po ekonomii, raczej zasilisz konto bezrobotnych

Gość ,k[k
nie zasili grona bezrobotnych po ekonomii- nie jest jeszcze tak źle z tym kierunkiem no chyba że ktoś jest ciapą to po niczym nie znajdzie pracy :D:D

Gość klieowwww
jestem po architekturze dyplom na 5, pracuję w szatni

Gość kwasnyseew
architektów jest jak psów

Gość r6uyr6u6r4u
A ja mam wykształcenie zawodowe.Od dziecka pasjonuję się dźwiękiem i jego realizacją, poświęciłem życie tej dziedzinie i bez żadnego wykształcenia w tym kierunku a tylko poprzez ciężką pracę i praktykę dorobiłem się własnego studia nagraniowego i nagrywam zespoły.Moje prace odnoszą sukcesy i jestem w tym lepszy niż większość ludzi którzy idą na realizację dźwięku tylko po to żeby mieć z tego kasę.Moje zarobki przekraczają 12-17 tyś zł miesięcznie w zależności o pracy.Dlatego polecam robić coś z pasją i słuchać własnego serca a nie studiować coś co "przynosi zyski" lub może być przyszłościowe.Za moim czasów też tak było, ludzie bili na kierunki które były w modzie.Proszę zauważyć że czasy średnio co 5 lat się zmieniają.

Gość kwasnyseew
jest teraz moda na architekta, jest dużo architektów, potem dizajnerów, projektantów wnętrz, na każdej ulicy dwa -trzy biura, praca dla najlepszych

Gość ksiezniczakaala
ja skończyłam architekturę i jestem krawcową, zaprojektowałam tylko mój dom

Gość Lady maverick
Taka szkole ekonomiczna skonczylas ze nie rozumiem ze ekonomia to nie rachunkowosc. Na ekonomii bedziesz miala troche rachunkowosci albo w ogole.

Gość panstwopol
nie opłaca się już nic studiować prócz prawa i medycyny, można stworzyć coś na wzór japońskich gejsz, skoro takie usługi się rozwijają i są dobrze płatne, dziewczyna do towarzystwa, za to oczytana, wykształcona i td i np 20 000 za noc.

Gość ja jestem na stomie
i tak się zastanawiam czy rzekome zarobki dentystów nie są przesadzone ? chyba naprawdę krocie zarabiają tylko ci którzy mają prywatne gabinety

dzisiaj nie ma jednej absolutnie intratnej dziedziny, w której można się dorobić kasy. trzeba być konkurencyjnym, dobrym, i gotowym się dokształcać i przekwalifikowywać, takie czasy niestety. a studia to niezbędne minimum..