Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temka_85

Głodówka - chętni?

Polecane posty

Gość ciekawa n
Wy jestescie normalne? Mam 170 wzrostu i chce wazyc 48kg?????????? Jak juz bardzo chcecie zgubic kilka kg to wezcie diete 1000kcal a nie przez 3 dni bedziecie glodowac po czym rzucicie sie na jedzenie i w 2 dni bedziecie miec 4 kg wiecej. Glodowka to nie jest sposob na odchudzanie to moze byc jedynie dla oczyszczenia. Niech napisze tu osoba ktora po zakonczeniu glodowki nie przytyla z powrotem-no ciekawe czy sie znajdzie choc 1 taka!

na tej wspaniałej diecie 1000kcl udalo mi się przytyć 3 kg wiec cos jest nie tak, cały metabolizm mi sie zatrzymał i wszystko mi sie kumulowało

Gość ciekawa n
kati30- w takim razie po zakonczeniu glodowki napisz tu na forum bez sciemy jak dlugo glodowalas i w ile dni ci waga wrocila z powrotem bo tak bedzie!

Gość paulinakor
kati- mam 178 i waze cos okolo 83... moj problem lezy w udach bo brzuch jest calkiem okej. A zrzucic chce jak najwiecej , ok 13 kg moze i byc 10:) ale zebym wytrwala:(

pewnie ze napisze wogóle od jakiś trzech dni mało jem lekki obiadek tylko i schudłam 2 kg nie czuje wogole glodku, wiesz jak widzisz sie w lustrze i chce ci sie wymiotowac na wlasny widok to naprawde boli juz

musimy dać rade i trzeba wierzyc ze nam sie uda, ja nie chce sobie obciachu zrobić na wakacjach na plazy w kostiumie

Gość paulinakor
Oczywiscie jak po glodowce rzucimy sie na jedzenie za przeproszeniem jak swinie do koryta to napewno wroca nam sie te zgubione kg :D/

Gość paulinakor
kati zaraz podesle ci swietne cwiczenie na nozki:)

Gość paulinakor
dzisiaj chodze jak najdalej od kuchni :D ehhh. Pierwszy raz prowadzisz glodowke?:>, a masz za soba jakies diety? Skuteczne?

hm no powiem ci tak w liceum na tyle skutecznie sie odchudzalam ze zeszlam do 35 kg ale wpadlam w anoreksje wyleczyli mnie ale popadlam w bulimie i z nia walcze do tej pory ale z sukcesami... jadlam mniej ale i wiecej sie zawsze ruszalam a teraz siedzaca praca i dupsko tyje....

Gość paulinakor
rozumiem:)/ ja nigdy nie bylam jakas super szczupla:( ale moze najwyzszy czas to zmienic a po glodowce koniec ze slodyczami na jakis czas na pewno:) i ze smazonymi rzeczami. Moze jakas sila i motywacja jest w tym ze nie chce aby chlopak mnie zostawil jestesmy razem te 5 lat ale widze ze w ciagu paru lat przytylo mi sie tu troche tam a on to na pewno zauwazyl:( a na tym swiecie jest wiele pieknych szczuplych pan... ALE DAMY RADĘ :) A wiesz Kati tez mam czasem takie dni ze spogladam w lustro i nie podobaM SIE sobie w ogole...

Gość ciekawa n
kati30-teraz to juz kompletnie w szoku jestem...skoro o odchudzaniu wiesz chyba juz wszystko i wiesz do czego to moze prowadzic czemu znowu to robisz? dziewczyny odchudzajcie sie z glowa, bo jak widac na przykladzie kolezanki to jest bledne kolo-raz glodowka potem obzarstwo i tak cale zycie. dieta 1000kcal to nie jedyna dieta, mozna sie ograniczac do 800kcal-efekty napewno beda a mniejsze prawdopodobienstwo efektu jojo

Gość Glamourina
hey Dziewczyny...z dnia na dzień odkładam odchudzanie po ostatnich porażkach i efekcie jojo...a wszystko było na dobrej drodze do upragnionej wagi.Chudnę,tyje i tak na zmianę,mam już tego dość i tym razem w odpowiedni sposób wyjdę z głodówki.Tyle trudu,wyrzeczeń,ćwiczeń nie może pójść kolejny raz na marne.Od jutra 20.06 startuje z 10dniową głodówką.Woda woda i jeszcze raz woooooda;D Oprócz tego czerwona herbata pu-erh i jazda na rowerze plus ćw na uda.Mam 166cm i ponad 70kg;/ ,a pomyśleć że kiedyś ważyłam mniej niż 60.Mój przyziemny cel póki co to 65.

ale nas tu przybywa:) fajnie, przynajmniej bedzie komu pisac:) ciekawa n - ale jak mamy rozwalone metabolizmy to nawet na 800 kcal bedziemy tyć. wiec jedynym rozwiazaniem jest zrobic glodowke lub jesc po 300 kcal a potem z tego odpowiednio wyjsc. albo podkrecic sobie najpierw metabolizm i przytyc a potem dopiero sie odchudzac. tyle ze zadna z nas nie ma tu ochoty tyć...

Gość epitafia
Hej dziewczyny juz pol dnia za mna,ale cos mi ciezko....wlasnie wrocilam z kuchni bo co jak co ale obiad musze ugotowac i teraz te zapachy w calym domu:(((((((normalnie katorga;/

do ciekawa n nie bardzo cie rozumiem skoro nie masz zamiaru robic glodowki to po co sie wypowiadasz i znie hecach tych co chca. kazdy ma swoj rozum .

jest 17 a ja nic nie jadłam tylko pilam wodę:) moj facet wlasnie siedzi i je pyszne pierożki z jagodami a ja nic wkoncu mam cel i koniec dupsko musze miec mniejsze

Gość paulinakor
21;13 a ja caly dzien na wodzi:) czuje sie okej, zobaczymy co bedzie jutro:) powodzenia dziewczyny

22 a ja nic, a koło mnie chłopaki ogladaja mecz i wcinaja moje kochane kurczaki z kfc które sama im kupiłam, ale zawziełam się

Laski dałam za przeproszeniem dupy:/ taka jestem na siebie wkurw...:/ fuck fuck fuck!!! Już prawie trzeci dzień był za mną a tak muszę zaczynać od zera:/ nosz kurw... mać!!!:/ Jutro lodówka na kłódke i nie ma że boli:/ ahh aż chce mi się wrzeszczeć!!!

Gość Glamourina
małe wredne to od jutra zaczynamy razem;p musi się udać ;D

Glamourina-tak. od jutra a w sumie to od dzisiaj bo już po północy. Ja pilnuję Ciebie, Ty pilnujesz mnie:P i nie ma już, że boli. Ja już nie mogę nic spartolić bo chyba dam sobie w pysk:/ dalej jestem mega wściekła na siebie:/ ale dobra...już spokój i zaczynamy!