Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfjdfjd

Czy jestem ładna? Proszę o szczere opinię

Polecane posty

Blair Witch Grey też ma piękne włosy. Eh, mi szybko rosną ale wciąż leczę pk rozjaśnianiu i tak dobrze nie wyglądają dzieki ale dopiero sie za nie wzielam zdjecie jest z zimy teraz sa conajmniej dwadziescia cm krotsze;) i bardziej nawilzone;) odnosnie Twojego rozjasniania poczytaj o masce z zoltek i olejku rycynowego;) swietna na zniszczone, suche wlosy:)

Moja opinia jest taka: na pewno nie jesteś brzydka ale możesz troche poprawić swój wygląd ;) Na pewno podkreślić oczy i inny strój :)

Gość typowa slowianska uroda===
=== przecietna jakich miliony w polsce

Blair Witch Grey dzięki, poczytam o tej maseczce. Połysk to zasługa mgiełki Gliss kur Po niej wyglądają na zdrowsze. ktora to?? tez chce;) ps zanim zdecydujesz sie na jaka kolwiek maske z neta przeczytaj to: http://anwena.blogspot.com/2011/02/rano-obudziam-sie-ysa.html wlasnie natrfailam;) mi po tym jajku sie nawilzyly ale nie lubie zapachu jajek wiec kombinuje cos innego:)

Włosy są ładne. Ja bym niewiele skróciła i podcieniowała końcówki, żeby nadać objętości i żeby przy twarzy były trochę krótsze niż z tyłu. Nie zmieniaj koloru. To bardzo ładny naturalny blond. Najgorsze są dla mnie te wszystkie jasne sztuczne blondy. No i makijaż, podkreśl oczy.

Blair Witch To ta czarna, na włosy zniszczone ułatwiająca rozczesywanie. Ja już nie farbuję, nić już nie kombinuje, tylko rosną. Sprawdzę tą maseczke, bo jest naturalna i powinno być dobrze. w piatek po nia polece;) bo strasznie mi sie placza ale to mam od zawsze nawet jak mialam krotkie;) w sumie wiesz co dodajesz a olejek rycynowy nikomu nie zaszkodzil (z tych ktorych znam)

Masz miłą aparycję. Proponuję Ci takie zmiany: delikatne blond pasemka rozswietlą twarz, samoopalacz do jasnej karnacji-super Soraya albo Flos-lek, fluid, rozjaśn iacz pod oczy, puder brązujący i koniecznie róż do policzków, cienie w złocie i brązach, tusz, konturówka w cielistym kolorze plus błyszczyk.

Gość hdfjdfjd
up

Gość ateista i terrorysta
Troche obciągara...

Gość gaga23,
hdfjdfjd ,/..... chcesz szczerej opinii ? Gdybym miala twoja buzie , mialabym prawdopodobnie depresje , powinnas zmienic wszystko , nawet zrobic operacje plastyczna twarzy. Jest dramat

skróć włosy :) i podkreśl lekko oko :) tylko nie za mocno bo masz jasną karnację

Gość ateista i terrorysta
jasna karnacja jest najlepsza a nie opalona....ble

Gość o my god
jesli ta lasa jest "ladna" to wy nie widzieliscie naprawde ladnych lasek

Gość ja też wole
Blade kobiety a nie jakąś pseudo "egzotykę"

Gość hdfjdfjd
piszcie dalej co mam robić

Gość Ruchacz 123456789987654321
Nie wiem idź do stylisty

Gość Ruchacz 123456789987654321
nic nie czuje ?

Nie ale ktoś mówił, że jasna karnacja fajniejsza ! No a ja się nie zgadzam z tym.... :)

Gość hdfjdfjd
A jebcie się i ty styczniowy też wasze nieszczere wypowiedzi są żenadą chamy i prostaki prawda jest taka że jestem ładna a tu się wypowiadają jakieś niedoruchane laski i debile

Gość o matko!
nie jesteś ładna, przykro mi, przeciętna

Gość przeciętnie wyglądasz
Seksapilu tutaj nie widać. Oczy niesymetryczne. Ale przynajmniej niegruba. Ale trzeba by zdjęcia sylwetki a nie tylko takiego więzienno-paszporotowego.

Gość hdfjdfjd
Styczniowy przyjaciel ile masz lat? a podszyami się nie przejmuj