Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfjdfjd

Czy jestem ładna? Proszę o szczere opinię

Polecane posty

Gość hdfjdfjd
Ciacho_87 podniecasz się głupimi podszywami, to przecież jasne, ze nie będę sprzedawać tego golfa na allegro... chodzę w nim po domu

Gość wobec tego
scięcie ok 50--60 zł scięcie z koloryzacją ok 110--160 maksimum

Gość wobec tego
każda z nas urodziła się naturalna :) dopiero później przybrałą makijaż, modne ciuchy i całą resztę :) czasem tęsknie za moim naturalnym obliczem :)

Gość hdfjdfjd
najmadrzejszy na swiecie no tak bo jak już chce mi pomóc to takie dziwne?? nie wszystkie musza sie nabijac

Gość hdfjdfjd
wobec tego dzieki! wydrukuje i pokaze fryzjerce ;)

w moim odczuciu proponowane fryzury nie są fajne i eni apsują do ciebie, zostaw włosy długie, możesz minimalnei zmienić odcień (ale meij świadomość że jak zaczniesz to wtedy farbujesz odrosty co meisiąc) i koneicnzie podkreśl oczy, masz piękne oczy a głupia kredka czyni cuda :)

Gość wobec tego
ciekawa jestem jak ty wygladasz blare witch? nie kazdemu pasuja długie smętne pasma

Gość Blair Witch to dopiero
paszczur z krainy dreszczowców

przy tym kolorze włosów pasowałyby ci wyraziste kolory ubrań :) typu zieleń, granat, czerwień unikaj pastelowych sweterków bo wyglądasz nijak

Gość hdfjdfjd
ale ile to trzeba pracy wlozyc w taki make up : (

Gość Zuzanna Amelia & 6
wobec tego - Ona przeciez ma zdjecia w stopce , bardzo ladna dziewczyna z niej

Gość fakt nie ma czego zazdroscic
wprost zabawne ze laski nie lapia ze nie kazdej pasuja dlugie wlosy np tobie ygladasz jak strach na wroble :O

Gość hdfjdfjd
dzieki nie jest mi przykro, obrażajcie dalej ;[ chciałam szczerą opinię a nie wyzwiska, ale widac ze nie kazdy zna pojecia..

Gość fifiriffi
Hej, nie ścinaj włosów tylko końce, możesz ale nie musisz zmieniać koloru włosów, lekko podtapirować żeby nie były oklapnięte. Loki jak nie masz podatnych włosów to nie bardzo, a na trwałą to szkoda włosów. Lekki makijaż inna bluzka i będzie ok.

fakt nie ma czego zazdroscic wprost zabawne ze laski nie lapia ze nie kazdej pasuja dlugie wlosy np tobie ygladasz jak strach na wroble akurat Twoje zdanie mnie nie interesuje, bo ja nie porownuje rownosci z autorka, ale tak to jest jak plebs swoje 3grosze wciska byle by sobie poklikac 🖐️

Gość fiku mikuuu pewnie
wyglada jak autorka i sie dziwi czemu zaden facet do niej nie wzdycha :D

hdfjdfjd dzieki nie jest mi przykro, obrażajcie dalej ;[ chciałam szczerą opinię a nie wyzwiska, ale widac ze nie kazdy zna pojecia.. z twarza nic nie zrobisz a kolor wlosow mi sie Twoj podoba;)

Gość fakt nie ma czego zazdroscic
plebs? wroc do szkoly uczyc sie znaczen slow gowniaro a nie rzucasz nimi na lewo i prawo :D

fiku mikuuu grey mierna podróba avril lavigne http://fikumikuuu.cba.pl/ buahahahaha jak nie wiesz to nie mow;) kumpela w szkole fryzjerskiej miala praktyki (z kolorowych farb)chciala mnie cala pomalowac na taki chu**wy rozowy lub zielony kolor ale dalam tylko konce xD co do uwagi z avril daleko mi z twarzy do niej;)

tak, wyglądałam podobnie jak autorka :) nie każda urodziła się w makijażu i pofarbowanych włosach :)

[zgłoś do usunięcia]fakt nie ma czego zazdroscic plebs? wroc do szkoly uczyc sie znaczen slow gowniaro a nie rzucasz nimi na lewo i prawo podejrzewam ze moje slownictwo jest bogatsze od Twojego, a szkole dawno skonczylam;) szkoda mi na ciebie klawiatury wiec narra🖐️