Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfjdfjd

Czy jestem ładna? Proszę o szczere opinię

Polecane posty

Gość wobec tego
zetnij włosy u dobrego stylisty bo te smętne kudły odbierają ci urodę i wyglądasz jak Lusia.

jest ok - troche poprawic by trzeba tz wlosy wycieniowac i rozjasnic na 1/3 - policzki ciemniej malowac bo buzia okragla dosyc , brwi - nadac im ladny zarys , golf do kosza na smieci , JESTES LADNA, lecz mozesz byc ladniejsza .

Gość hdfjdfjd
to co zrobic, jestem skromna, dalej jestem sama :( golf sprzedam na allegro,skoro mam nie zakladac go a w co sie ubierac? doradzicie?

Gość hdfjdfjd
najmadrzejszy na swiecie odpowiedziałeś na mój debilny podszyw, ale mimo wszystko dziękuję.

Gość hdfjdfjd
czy trwale loki u fryzjerki były by ok ?

zrob cos z tymi wlosami, suche i zniszczone konce, szara, zmeczona cera i ogolnie jestes brzydka! tu nawet chirurg plastyk nie pomoze.

Gość Jesteś ładna
Ja już blondynką od prawie tygodnia nie jestem ....JESTEM FIOLETOWA

Gość zrob sobie jakis fajny odzien
wlasow i wycieniuj lekko wlosy lekkie opalanie tez na plus

Gość hdfjdfjd
na tym zdjeciu tydzien nie mylam wlosow, dlatego tak wyglądają, staram sie je ukladac i tapiruję lekko by bylo ich wiecej, ale teraz chce albo wygolic albo trwale loki, chyba to drugie, co ? nie zwracajcie uwagi na podszywki ;/

golf sprzedam na allegro buahahahhaha to byl podszyw? Myslisz, ze ktos go bedzie za darmo chcial?

Gość wobec tego
zobacz ile masz modnych fryzur do wyboru. Dziewczyno otrząsnij się. Zupełnie zmieni ci się buzia jak MODNIE(!!!!!!!!) zetniesz włosy. nie będą takie smętne,cięzkie. Koniecznie zmień kolor tez--nadasz twarzy charakteru

Gość fwef
spróbuj z tymi włosami umaluj i ubierz miniówę i ci krytycy padną na wylew krwi z członka do mózgu

o przepraszam fiku wlosy autorki sa piekne i cudowne;) zenua!!! dla mnie jako wlosomaniaczki ktora codziennie naklada maski etc to sa jakies, klaki, straki....

Gość hdfjdfjd
co w tym dziwnego, ze uzywane ubrania chce sprzedac? po co maja lezec zajmowac mi miejsce w szafie, jestes facetem to sie nie znasz na kobiecym guscie

Gość hdfjdfjd
a ile taka wizyta u fryzjera dobrego moglaby kosztowac?

Nie ścinaj włosów... :) najwyżej wycieniuj końcówki może brąz? regulacja brwi :) i może jakiś zabieg rozświetlający u kosmetyczki. Będzie elegancko ... :)

Gość wobec tego
zobacz jaka ta fryzra jest ładna. od razu zmieni ci się wyraz twarzy http://www.google.pl/imgres?start=204&hl=pl&biw=1280&bih=582&tbm=isch&tbnid=kqF31yTa4dkhdM:&imgrefurl=http://www.fryzury-katalog.pl/Fryzury%2520krotkie%2520strona%252023.html&docid=8nhlyykKTWvy0M&imgurl=http://www.fryzury-katalog.pl/Images/wlosy%252520krotkie%252520fryzury%252520modne%252520fajne%252520fryzura%252520a54.jpg&w=306&h=393&ei=C7DPT960NOfP4QS9x-CEDA&zoom=1&iact=hc&vpx=1007&vpy=84&dur=265&hovh=254&hovw=198&tx=94&ty=142&sig=112233074118672268699&page=7&tbnh=124&tbnw=94&ndsp=35&ved=1t:429,r:34,s:204,i:151