Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Widziałam dzisiaj albinosa w autobusie!!! :)

Polecane posty

Gość Somalijskie murzyne
ale ja Cie chętnie pomolestuję :classic_cool:

Gość Rów Anny
Czyżbyś miała konto na sympatii? To niespotykane, że przyznajesz się do tego, ot tak. Wszyscy zawsze udają, że nie, ze oni tam zaglądnęli tak przypadkiem :)

Gość Rów Anny
Wiesz... lubię być przez Ciebie molestowany, jak i molestować Ciebie :) Ale w realu to bardzo dobrze, że Ci się udało doprowadzić do spotkania z exem. Trzymam kciuki. Było fajnie?

nie mam :) ale kiedyś miałam i tamże własnie poznałam exa :D jak też wielu innych facetów - beznadziejnych! teraz to nawet nie można podglądać profili jak sie nie jest zalogowanym a ja czegos takiego nie lubię.. a pierwszy raz tam weszlam jakos po maturze :Dczyli 4 lata temu

Lubisz?! no wiesz...a odnosiłam zupełnie inne wrażenie...:O spotkanie...cóż inaczej sobie to wyobrażałam... że bedzie krew pot i łzy :classic_cool: padniemy sobie w ramiona...itp. a tymczasem była bardzo płytka rozmowa... nie mniej jednak napisał do mnie pozniej na gg i porozmawialismy troche szczerzej, bylo ok nawet nie podał mi dłoni, nie pocałował w policzek ani dłon tylko załozyl kask i pojechał! 😭 :classic_cool:

Gość Somalijskie murzyne
zaczyna się olewanie więc idęł stont :classic_cool:🖐️

wcale nie olewam :D opisuję sytułację :D Ty tez mozesz mnie molestowac :) byle nie pytaniami o studia i o to czy wskocze byłemu do lozka

nie chce go zranic a tak czasem mysle że ja nie nadaję sie chyba do związków:( nie wiem ..sama juz nie wiem:(

a Ty ile jestes z żoną i jak to wytrzymujesz Ty i Twój indywidualizm? no chyba że to związek na odległość (nie musisz odp.)

Gość Rów Anny
Może miałaś zbyt duże oczekiwania? Przez ten czas zbudowałaś sobie "monumentum aere perennius' ?

Gość Rów Anny
Mogę odpowiedzieć. To nie tajemnica. Od października to związek na odległość. Próbuję sobie radzić...

zbudowałam sobie pomnik ze spiżu? :D nie no wez to przetłumacz...od pazdziernika...aha! to studętka jakas :classic_cool:

Gość Rów Anny
studętka? Chciałbym :D :D :D Dobrze sobie przetłumaczyłaś.Nie zbudowałaś mu pomnika?

może tak? nie wiem...może ja wszystko tak idealizuję...a potem koncze a potem płacze za dobrymi zwykłymi chwilami...no nie wiem grunt to zrobić sobie z nim dziecko :classic_cool: bede miała takie małe fajne coś to wszystko sie jakoś ułozy, a własnie :) siedzielismy dzisiaj na takim placu zabaw i podeszło bobo, takie co jeszcze w pampersie i nic nie mówi, słodkie -niebieskookie, spojrzało tak...ah :) moze to znak?:D

ale chciałbyś żeby była studętką czy jakąkolwiek inną studętke?:D bo jak to drugie to pamietaj, proponowałam :classic_cool:

wow :) dlaczego na kafe nie ma czegoś takiego? żeby ludzie razem śpiewali, nagrywali? a w ogole to -co Cie łaczy zf23? :classic_cool: moglbys mi wyjasnic na czym polega "fenomen" tamtego forum?bo jak dla mnie to jakies chore jest miejsce

Gość Somalijskie murzyne
co mnie łączy? przeszłość :classic_cool: spędziłem tam 3 lata, gdy forume przeżywało rozkwit :D🖐️ obecnie forume nie żyje, zostały tam same nudne goowienka, nawet nie ma z czego się pośmiać

Gość Rów Anny
Pamiętam i powoduje to moje nawracające nocne, nieświadome polucje :) Dziękuję Ci za to :) Czkawko, nie znam się na kwestii świadomego macierzyństwa. Nieświadomego też. (chyba) Nic Ci nie powiem w temacie rozmnożenia z exem. Sama musisz wiedzieć, czy chcesz tego, czy nie.. - sram (wiem) Z innej beczki - widziałaś może "WymyK" ?

a no moze...bo zaglądałam tam czasem z ciekawości i własnie jakieś pustki... co ktoś napisał to albo zero odpowiedzi albo jakies bezndziejne... ale jednak kiedysto musiało sie tam dziać:D czego dowodem jest f23 wikia.... wszystkie "trende" to po prostu mistrozstwo:D:D

Gość Somalijskie murzyne
trende, demaskacje, atake to były złote czasy dla forume :classic_cool: brałem udział w większości akcji :classic_cool:

nie widziałam :D ostatnio jedyne co widziałam to LOGIKA znaczki implikacje melioracje irygacje a o czym to? odnosnie filmow slyszalalm a raczej czytalam zabawny komentarz i zaintrygował mnie film "opony" o oponie która przemierza bodaj ameryke zabije ludzi i zakochuje sie w kobiecie:D

czego chcę - no chcę mieć potomostwo jak chyba każdy, takie małe coś na mój obraz i podobieństwo :D wiem wiem to kiepska pobudka:(

Gość sd,mn dasm
Ja jestem blady ale nie jestem ózowym albinosem....

Gość sd,mn dasm
Pani Czkawka Małe pani czkawki? a fuj :P

demaskacji i atake nie ogarniałam, pewnie dlatego, że to tylko dla wtajemniczonych, a trende to takie zabawne nawet dla ludzi z ulicy :D

Gość Somalijskie murzyne
na wale mogę Ci poopowiadać historie o przegranym życiu, streścić trende, atake i historie forume :classic_cool: