Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Widziałam dzisiaj albinosa w autobusie!!! :)

Polecane posty

Gość Rów Anny
nie rozczarowałem się. Absolutnie. Wiesz o tym dobrze. Twoja błyskotliwość mnie powala. I tyle :)

Gość Somalijskie murzyne
poczytaj :classic_cool:

Gość Rów Anny
JaK zwykle ignorujesz filmy, które Ci polecam 😡 FRANCA i juz. :)

nie ignoruje! po prostu nie mam sprzętu do oglądania poza komputerowego :D a jak siadam na kompie to ...wiadomo kafeteria i jazda... :(

ale dzisiaj byków porobiłam, nawet nie mam siły poprawiać,mam nadzieje że mi to wybaczycie! :) akurat mysle, że równie błyskotliwych a może nawet bardziej byś tutaj kilka dziewcząt znalazł czas na ...krede 😍

mój były nie wie, że jem kredę... powiedzieć mu,czy zaskoczyć go kiedyś? :classic_cool: położe krede,powiem zamknij oczy, zjem, a potem "gdzie jest kreda?":D

już wiem dlaczego jem kredę! bo przypomina mi Jego piwnicę! (kurfa dzisiaj kreda ma posmak proszku do prania :O )

Gość Rów Anny
skoro idziesz spać, to ja też. Niech kreda, Spać Ci nie da. A miłośc odnowiona, Dosięgnie Tfego łona. Pa Sra Ka

Gość Rów Anny
Wzruszyłem się (jak zawsze) 🖐️

Gość Rów Anny
🖐️

Gość Rów Anny
Uwielbiam oglądać Jerry'ego Springera. Kiedy goście mają odpowiedzieć na pytanie Jerry'ego, wyłączam głos i udaję, że to ja gadam z Jerry'm. Gdy nie mogę już wymyślić nic o seksie, włączam głos i macham ustami jak np. biseksualna gruba czarnulka żali się na swoją dziewczynę, która ma wąsy.

Gość Rów Anny
Delikatnie namawiam ojczulka by łaskawie wypiął swoje pośladki, rozszerzył je i powoli poluźniając mięśnie zwieracza oddał na mnie stolec

Gość Rów Anny
Przyjmuję brązową figurkę mojego partnera, który formuje ją kucając nade mną, powstającą w procesie defekacji, która wydostaje się przez jego odbyt (łac. anus) na moją lejkowatą klatkę piersiową (łac. pectus excavatum) idealnie przystosowaną do tego szlachetnego czynu, podczas procesu ewaporacji