Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Widziałam dzisiaj albinosa w autobusie!!! :)

Polecane posty

najlepsze jest to,że dzisiaj wyszło na jaw ile wiedział o mnie jak nie bylismy razem :D czyli interesowało go to a ja czasem wątpiłam...czy w ogole mnie pamięta :)

Gość Somalijskie murzyne
dziwisz się? pewnie siedzi na kafeterii i czyta Twoje posty :D

to nadzieja :)po prostu jak sie bede z nim spotykac nawet na koleżeńskiej stopie to jakby to było?gdybym miała innego na boku? nie spieprzę tego ! :)

nie z kafeterii :D z fejsbuka... a ja mu nie powiedziałam,że też śledziłam jego poczynania, opisy na gg...itp :D :classic_cool:

to nie nadzieja * miało być :Djeszcze parę dni temu myslalam że pojde w tany na euro 2012 :classic_cool: a teraz... a może On własnie teraz? bo sie obawiał że euro bedzie okazją do puszczalstwa? :O

Gość Somalijskie murzyne
i tak nic byś nie zrobiła na euro :classic_cool: siedziałabyś w swoim schronie :D:classic_cool:

chyba tak chociaz troche mi sie marzylo isc tam do centrum i przyglądać sie ludziom z wielkiego świata :) moze bym jakiegos niemca wyrwała? albo greka? albo pocwiczyla angielski z angolem? a własnie, czemu w wawie tylu brytyjczyków? przecież tu tylko mecz Polska - Grecja

Gość Somalijskie murzyne
jak chcesz poćwiczyć angielski to pogadaj z jakimś angolem na skype :classic_cool: w ten sposób można się sporo nauczyć :classic_cool: będziesz przechadzała się w pobliżu mostu Poniatowskiego i polowała na pijanych obcokrajowców? :classic_cool:

miałam taki plan, co prawda nie koło mostu a na bardziej stabilnym lądzie...ale w zaistniałej sytuacji to juz schodzi na dalszy plan... a jaki angol by chciał gadac ze mną na skypie :O

Gość Somalijskie murzyne
nawet nie wiesz ilu jest chętnych. zawsze mogłabyś pogadać z angielką :D

pewnie są chetni tylko do ogladania cycek i ewentualnie świntuszenia :O a angielki to pewnie tym bardziej by nie chciały..co innego jakbym była przystojnym Polakiem...a tak to te grube loszki nawet nie spojrzą na mnie

Gość Somalijskie murzyne
czemu aż tak bardzo się nie doceniasz?

a co tu oceniać doceniać... moj angielski jest taki...że wole geby nie otwierać przynajmniej jak jestem trzezwa...wolę tego nie słyszeć :O

o takiego Jasia Fasoli nie znałam :)nie mniej jednak tu wyglada jak ...hmm arab? żyd? odpowiedziałbys mi na jedno pytanko z logiki? :)

Gość Somalijskie murzyne
ważne że potrafisz się dogadać, a trening czyni mistrza :classic_cool: a gdzie próbujesz szukać? w fast foodach? :classic_cool: może spróbuj w kebabie u Turka :D

nie wiem czy mogłabym pracować z mięsem :( próbowałam w odzieżowych...no i ta nieszczęsna stjułardesa:O

Gość Rów Anny
maybe I could... babe, it's 12 p.m.

zresztą owieczka jak wywija po niemiecku? i co ...też pracy nie ma...co za kraj 😭 a mi aż ciarki dęba stają...żadnego jezyka nie umiem a i polski tak napoziomie gimnazjalisty 😭

Gość Rów Anny
Myślę, że nie. Ale czego Cię tam uczą do diaska?

Gość Rów Anny
Czkawko! Bez osobistych wycieczek (Giodo), ale co Ty do cholery studiujesz? Tak rozbudowana logika?

no takich tam własnie uczą mnie mądrych mądrości :( nie wiem...zawaliłam chyba kilka pytań moge zapomnieć o piątce 😭 :(

Gość Somalijskie murzyne
koorwa, logikę miałem w semestrze zimowym i chciałbym o tym jak najszybciej zapomnieć :D pozbyłem się książek i zeszytów :classic_cool: wydaje mi się że jest to raczej nazwa nieostra, bo ciężko stwierdzić ile kotełe naprawdę waży, a ponad 3 kg to może być 4 kg jak i 15 kg, a to raczej jest różnica wizualna :classic_cool:

Gość Rów Anny
do D - I - A - S - K - A F-R-A-N-C-A :D