Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyyyyyle bogatych w Polsce

W POLSCE LUDZIE BOGACI SĄ PRZEŚLADOWANI PRZEZ BIEDOTĘ

Polecane posty

no pewnie, brak predyspozycji do medycznych, do ścisłych, do fizycznych CZYLI ŻADNYCH CZYLI NIERÓBSTWO!

BUJAJ SIĘ!!! są inne kierunki, niż ścisłe i polibudy i uczelnie techniczne, wiem że długo bym nie pociągła na takiej uczelni, bo jestem słaba z matmy, chemii czy fizyki i nie wykonywałabym dobrze przyszłego zawodu bo to nie moja bajka, więc po co się mam tam pchać?

a co studiujesz?

Gość tiruriru..'..
jak z góry zakładasz, że "nie masz predyspozycji" to nie oczekuj dobrych zarobków. BO ZA CO? Za darmo nikt takiej pensji nie dostaje.

Gość niekonieczny
Czytam i oczom nie wierzę, bogaty to ma być taki, co zarabia 15 tyś? Kto te posty pisze, gimnazjum z kieszonkowym 100 zł?

Gość tiruriru..'..
no to mała po prostu nie szczekaj, że nigdy nie będziesz dobrze zarabiać. Sama się stawiasz na pozycji straceńca. Z góry.

NIE MAM PREDYSPOZYCJI W KIERUNKACH MATEMATYCZNO-TECHNICZNYCH, ALE TO IDIOTO NIE OZNACZA, ŻE NIE MAM ŻADNYCH UMIEJĘTNOŚCI!!!!!!!

Gość tiruriru..'..
niekonieczny, masz rację, to nie jest bogactwo, ale już takie zarobki niektórym się kojarzą tylko z dawaniem d* i znajomościami, do głowy tym nieudacznikom nie przyjdzie, że to normalny poziom który zwyczajnie MOŻNA uczciwie osiągnąć

dobrze mała mi, ok, co studiujesz? do czego masz predyspozycje?

Gość rthyh5yh
rzadko kobiety mają takie zdolności dlatego niewiele jest ich na technicznych kierunkach

Gość Piotr B. dr dziennikarstwaa
Zapewne do opieerdalania sie :D

skończyłam historię sztuki i studiuję malarstwo na ASP, mam ukończone kursy z grafiki, staż w agencji reklamowej, przez rok pracowałam w studio fotograficznym i oprócz tego asystentką przy organizacji wystaw w galerii sztuki. Ale no tak zapomniałam że nie jestem ścisłym umysłem, więc *uj zarobię w tym kraju...

Gość 56tyytuutuiiu
przeciez to jest niemoralne zeby ktos zarabial np. 5 -10 tysiecy za NIC (bo nie ozukujmy sie, ile trzeba sie narobic zeby tyle zarobic??? to jest niemozliwe po prostu) podczas gdy inni pracują ciężko i mają po 1200-2000 zl nawet po 40latach pracy!!! wiec jedni kradną, cwaniakują i dobrze zarabiają... a inni nie potrafią, i nie chodzi tu wcale o wiedzę bo pelno przyglupow co dobrze zarabiają. ALE WIECIE CO WAM POWIEM? ZAPCHAJCIE SIE TĄ KASĄ, I TAK WSZYSCY ZDECHNIECIE, KASA WAS NIE URATUJE HAHAHAHA

czyli nic konkretnego nie umiesz, chociaż trochę wiesz. Jesteś nierynkowa. Każdy wie że z takim czymś daleko się nie zajdzie

Gość rthyh5yh
otóż w tym temacie rację ma mala bo bez znajomości,kasy lub studiów medycznych,inżynierskich nie da się zarobić w Polsce; robole po zawodówce na zagranicznych wojażach dużo lepiej sobie radzą w życiu niż humaniści

robole po zawodówkach świetnie radzą sobie też w Polsce

Gość Piotr B. dr dziennikarstwaa
Nawet bym powiedział że absolwenci techników i zawodówek radzą sobie dużo lepiej niż absolwenci historii sztuki, pedagogiki i socjologii :D

nie zamieram się pchać na polibudę, by robić coś czego nie lubię, jak tylko uzbieram kasę, zamierzam otworzyć własne studio fotograficzne i wykonywać usługi fotograficzne (głównie okolicznościowa: śluby, komunie, chrzty itp) ale to wszystko kosztuje, a kasa z nieba nie spada... więc nie mów mi głupia szczęśliwie-we właściwym kierunku- uzdolniona dziewucho, że nic nie jestem warta ze swoim humanistycznym wykształceniem i artystycznymi zdolnościami!

nie zamieram się pchać na polibudę, by robić coś czego nie lubię, jak tylko uzbieram kasę, zamierzam otworzyć własne studio fotograficzne i wykonywać usługi fotograficzne (głównie okolicznościowa: śluby, komunie, chrzty itp) ale to wszystko kosztuje, a kasa z nieba nie spada... więc nie mów mi głupia szczęśliwie-we właściwym kierunku- uzdolniona dziewucho, że nic nie jestem warta ze swoim humanistycznym wykształceniem i artystycznymi zdolnościami!

Można wziąć kredyt, ja wzięłam po licencjacie na 10tysięcy, prawie bez zarobków,z wkładem własnym może 2tysiące i co? DAŁO SIĘ! i zawsze się da

Gość rr4gr5grg
tyle bogatych....................oczywiscie z emlody czlowiek mzoe zarabiac tyle kasy ale nigdy uczciwie. np ktos z mego otoczenia ma w rodzinie prezesa w firmie ktory to tej osobie zalatwia neilegalnie pare umow opiewajacych na ladne sumki;)

nawet moja znajoma po pielęgniarstwie (kierunku który nie wymaga określonych humanistycznych czy matematycznych zdolności) zarabia dzisiaj ponad 6tysięcy, wyciąga 3000 ze szpitala, a drugie tyle w prywantnym gabinecie stomatologicznym

Gość rr4gr5grg
wyciagac mzoe wyciagac po znajomosci lub tez pod biurkiem u szefa:)

mam w rodzinie kilka pielęgniarek i żadna nie zarabia więcej niż 2 tys, chyba nie piszesz o koleżance która pracuje w Polsce..

pracuje w Polsce, w wojewódzkim szpitalu klinicznym. Nawet jeśli Twoje wyciągają trochę pond 2000, to mogą pracować prywatnie i zarabiać drugie tyle

Gość klfmbgjkb
Nie każdy ma smykałkę do ścisłych kierunków, a na humanistów nigdy nie było zbyt dużego zapotrzebowania. Chodzi o to, że ten, kto nie ma możliwości skończyć "chodliwego" kierunku studiów powinien mieć chociaż możliwość pójścia do pracy zaraz po szkole średniej. Tylko gdzie, skoro polski przemysł rozpierdolono a dorobkiewicze cyckają młodych jak tylko się da?????? odpowiedzcie mądrale!

zarabiam wyłącznie dupą i stać mnie na takie rzeczy o których wam się nie sniło