Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość April Bracken

Szukam dobrej jakosciowo spacerowki!co polecicie??

Polecane posty

Gość April Bracken

Zaznacze na wstepie ze nie lubie spacerowek,jednak powoli przekonyje sie do faktu ze trzeba bedzie jedna nabyc. Moj wozek jest bardzo wygodny zarowno dla dziecka jak i dla mnie ale niestety wiaze sie to tez z rozmiarem- jest bardzo duzy..na szybkie zakupy jednak potrzebutje czegos zwrotnego i lekkiego. Wiem,wiem ciezko bedzie znalezc ale nie chce by spacerowka miala male plastikowe koleczka bo po prostu nie sprawdza sie u mnie na nawierzchni,czy znacie jakies spacerowki z porzadnymi kolkami?? Najlepiej by miala rozkladany tyl,by Synek mogl w niej spac.i jaki maly zakupowy koszykchoc bez tego da sie zyc. Marzy mi sie przekladana raczka ale wiem ze na to tez ciezko trafic. Drogie doswiadczone mamy,nakierujecie mnie gdzie znalezc porzadna spacerowke???

Gość April Bracken
Dodam ze myslalam o Pepp stroller firmy Nuna ale brak raczki dla dziecka badz jakiejkolwiek tacki wydaje mi sie bez sensu.

Gość kamcia1507
dołączę do pytania, również poszukuję spacerówki-parasolki, jako dodatkowego wózka na szybkie wypady. Autorko, w jakim wieku jest synek?

Gość mamamammai
nie wiem czy Ci o takie chodzi ale poslak firma mikrus ma fajne! za 560zł ja kupiłam wózek spacerowy speed chyba sie nazywa. polecam, ma pompowane koła, przenie skrętne, Ja jestem zadowolona

Gość mamamammai
nie ma przekł rączki, tem temat tez przerabiałam, ale ma przekładane siedizsko, fajną nisko opuszczaną budę.

Gość dcvhiv j vgf
Ja zrozumiałam, że chodzi raczej o parasolkę, bo autorka ma już jeden wózek

Gość April Bracken
Synek ma 6miesiecy wiec wielkiej presji jeszcze nie mam,szukam na spkojnie. Przez caly czas twierdzilam ze nigdy nie kupie takiej spacerowki ale synek juz siedzi i lubi ogladac wszystko wokol ,natomiast ciezko nasz wozek taszczyc jesli chodzi o komunikacje miejska.Uwielbiam go na spacerach w terenie,jest duzy,wygodny z pompowanymi kolami do miasta czy na zakupy jednak nie ma co sie z nim pchac.

Gość mamamammai
ach rozumiem, to moja odp. jest bez znaczenia :)

Gość April Bracken
mamamammai o cos takiego mi chodzi! a czy ten wozek zajmuje duzo miejsca po zlozeniu???bo tak mi sie wydaje. I jaka jest jakosc materialow/plastiku??? Tak,my mamy 'glowny' wozek ktory jest trojkolowy i masywny.potrzeba nam czegos malego i lekkiego na szybkie wypady i zakupy.

Gość April Bracken
Nie przepadam za parasolkami,sprawdzaja sie tylko na rownej nawierzchni a ta u nas pozostawia wiele do zyczenia. Odstraszaja mnie te male plaskitowe koleczka :/

Gość Niuniulkai
Jak masz dużo bruku w miejscowości to jej nie kupuj za to na aswaldzie, chodnikach i piasku sprawdza się wzrowo ;)

Gość mamamammai
tam są wymiary napisane, troche zjamuje, ale naprawde warto, jest zwrotny, plastiki jak plastiki... ale są masywne tak mi sie wydaje i nie tzreszczy jak co niektóe ktróe widziałam.

Gość whaaaaaaaaaaaaaat?
ja pierdolę, co to jest ASWALD? :O

Gość April Bracket
Podane spacerowki sa niezle ale zastanawiam sie co do jakosci???za 500zl nie wiem czy materialy beda rzeczywiscie swietne ???

Gość Kamila Szczot
Zobacz sobie na tę stronę: http://akpolbaby.pl/pl/ Na dole jest filmik pokazujący działanie rewelacyjnej spacerówki Inglesina trip.

Gość gość
Polecę pani Graco Evo XT nowy wózek ale własnie taka spacerówke zakupilismy i jestem zadowolona i to bardzo

Gość gość
Szukam także spacerówki na zimę dla synka, podbijam więc wątek. Byle nie parasolka- ten typ odpada ma to być spacerówka lekka, z dobrymi kołami żebym dała radę w mieście i jak wyjadę do domku w Wiśle. Mozna coś więcej na temat tego Graco Evo XT prosić? Bo zerknęłam jak wygląda na allegro i ładny ten wózek, a waga jak rzeczywiscie tak jak producent pisze?

Ja mam Quatro Imola. Ma skrętne koła, rozgląda się na płasko, pełna ręczke z systemem składania, 2 tacki ( jedna dla dziecka, jedna przy raczce) które łatwo zdjąć, spory kosz pod wózkiem, pokrowiec na nóżki, folie. Przez półtora roku nie ma żadnej awarii, koła są w dobrym stanie pomimo jeżdżenie po różnych nawierzchniach.

Gość gość
od trzech miesiecy mam spacerowke Ecco z ktorej jestem bardzo zaodwolona, bardzo zwinny i funkcjonalny model

Gość gość
Ja za to nabyłam właśnie lekką spacerówkę crossline z euro cart, lekka, zwrotna, na piankowych kołach, z wszelkimi potrzebnymi akcesoriami i oczywiście regulowanym oparciem i podnóżkiem.

Gość gość
Easygo Virage jest świetna. Ma duże, pompowane koła, więc w każdym terenie się sprawdzi. Posiada także szerokie siedzisko. Mojej córeczce podoba się ta bryka :)

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona ze scoonera navingtona. Widzialam tez teraz podobnie wygladajace wozki tylko wypuszczone juz nie jako linia navington ale x-lander. Producent ten sam wiec pewnie tez bym sie zainteresowala w razie potrzeby;-)

Gość gość
Dla synka też kupowaliśmy nową spacerówkę jak miał 6 miesięcy bo w ta z zestawu była za mała. Kupiliśmy na electro.pl Caretero i szczerze to nie wyobrażam sobie innego wózka. teraz synek ma już 1,5 roku i nadal go używamy