Miecz 855 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie. Szybko skończyła pisanie. Stwierdziła, że walczy z lenistwem. Albo czyta w krzakach zadowolona, że o niej wspominamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Pokraka uaktywni się Oby nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Oby nie. A dlaczego ma być jej lepiej niż nam dwojga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Miecz napisał: W takim razie wybrałaś nie najlepsze miejsce. Nie wybór, przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Albo czyta w krzakach zadowolona, że o niej wspominamy Chyba, że wyłączyła powiadomienia. Wtedy to tylko czerwone uszy będą jej podpowiadały, że o niej piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A dlaczego ma być jej lepiej niż nam dwojga? Bo dobrze jej życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 938 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, miramar napisał: Kilka wątków było tu poruszanych. Możesz śmiało się wypowiadać także na inne tematy. Odpowiedź na pytanie z pierwszego postu w temacie brzmi: Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie wybór, przypadek. Zatem prowadź swoją ewangelizację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Miaina napisał: Więc co tu jeszcze robisz? Gdy mnie coś nudzi to idę tam gdzie nie ma nudy. Co Ciebie tu trzyma? W tym temacie formowym? Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 144 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: I kto to pisze? Może inaczej, można to prościej załatwić, masz ochotę na piwo? Nie mam ochoty na piwo, ale doceniam ten gest w kierunku rozejmu. 1 godzinę temu, _Gretta napisał: Tak jest, upij ją, a dowiemy się kto to jest Ja już przypuszczam, nawet pewna jestem. 4 konta to jedna i ta sama osoba. Zwykle jestem na siedniu kontach, po jednym dla każdego nastroju. Ale ciiii, to tajemnica. P.S. Rzucanie oskarżeń w stylu "wiem na pewno" podpada pod pomawanie. Nie rób z własnych teorii faktów, bo nie zamierzam tego tolerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Odpowiedź na pytanie z pierwszego postu w temacie brzmi: Nie. Bardzo treściwa wypowiedź. Nie ograniczaj się. Możesz pisać śmiało i bez skrępowania. Każda wypowiedź jest cenna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zatem prowadź swoją ewangelizację Zarówno to forum, jak i ten temat to był przypadek. Nie wiem o co Ci chodzi, chyba o czym innym gadamy i do czego innego zmierzamy w tej wymianie postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Zatem prowadź swoją ewangelizację Jeśli w ślad za nią będzie uzdrawianie, to ja się chyba nie zdecyduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Zarówno to forum, jak i ten temat to był przypadek. Nie wiem o co Ci chodzi, chyba o czym innym gadamy i do czego innego zmierzamy w tej wymianie postów. Chciałem tylko sprawdzić czy faktycznie nudzą Cię takie rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Rzucanie oskarżeń w stylu "wiem na pewno" podpada pod pomawanie. Nie rób z własnych teorii faktów, bo nie zamierzam tego tolerować. Burza podobno idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 938 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: Bardzo treściwa wypowiedź. Nie ograniczaj się. Możesz pisać śmiało i bez skrępowania. Każda wypowiedź jest cenna. Ty już napisałaś wszystko na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 0 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, selkie napisał: W kwestii przecinka to Iskra ma rację ;) I ma ją tak ewidentnie, że dziwi mnie dowodzenie, że jest inaczej Ze wszystkich rzeczy, które nie mają znaczenia ta nie ma znaczenia najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chciałem tylko sprawdzić czy faktycznie nudzą Cię takie rozmowy. Pytanie: takie czyli jakie? Jak wasze? Tak. Ale wiele mnie nudzi, nie tylko takie. Szybko się wypalam w większości przypadków. Btw, mam wrażenie, że bardziej lubisz popisać dla formy, ja dla treści. Ty jesteś bardziej (zdaje się) rozrywkowy, niż ja. Efekt taki, że ludzie nudzą się sobą wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 144 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, miramar napisał: Burza podobno idzie. Mozliwe, na forum od rana burzliwe nastroje. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samo Zuo 0 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, salix napisał: Nie rób z własnych teorii faktów, bo nie zamierzam tego tolerować. To mnie naprawdę rozbawiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Pytanie: takie czyli jakie? Jak wasze? Tak. Ale wiele mnie nudzi, nie tylko takie. Szybko się wypalam w większości przypadków. Btw, mam wrażenie, że bardziej lubisz popisać dla formy, ja dla treści. Ty jesteś bardziej (zdaje się) rozrywkowy, niż ja. Efekt taki, że ludzie nudzą się sobą wzajemnie. Wiesz dlaczego zaproponowałem piwo? Po nim świat wygląda jednak trochę inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Mozliwe, na forum od rana burzliwe nastroje. Ktoś postarał się o taki a nie inny nastrój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Ty już napisałaś wszystko na ten temat Dziękuję za Twoją opinię ale ja inaczej to widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Samo Zuo napisał: Ze wszystkich rzeczy, które nie mają znaczenia ta nie ma znaczenia najbardziej. No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ktoś postarał się o taki a nie inny nastrój. No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 383 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, miramar napisał: To na mój gust - nie pozwolą nam. Zabranianie to relacja 2 stronna, jeden zabrania, 2 ulega bo sie boi. Aby to zaistnialo musi byc spelniony powyzszy warunek. Jesli 2 strona sie nie boi, co juz okazywala wielokrotnie to zabronienie nie zaistnieje w przyrodzie. A boi sie tylko tusku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Wiesz dlaczego zaproponowałem piwo? Po nim świat wygląda jednak trochę inaczej Piłam i nie zauważyłam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Wiesz dlaczego zaproponowałem piwo? Po nim świat wygląda jednak trochę inaczej Piłam i nie zauważyłam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 320 Napisano 3 godziny temu Na forum to akurat jest normalnie. Na zewnątrz się burza zapowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Piłam i nie zauważyłam;) Nie wiem czy wiesz, ale ważne jest nie samo piwo, ale towarzystwo, w którym go konsumujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach