Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

piękne kobiety nei mają racji bytu w naszej szarej rzeczywistosci

Polecane posty

Gość mimozzza
fiku, a Ty naprawdę nie widzisz żadnego problemu w sobie i to że jesteś sama jest tylko i wyłącznie winą tych strasznych facetów?

Gość mimozzza
a nic, tak z ciekawości. Dziwne że chodzący ideał jest samotny podczas gdy inni ludzie będący ze sobą widzą swoje niedoskonałości, pracują nad nimi i są szczęśliwi. A mówiąc to co mówisz nie dziwię się ze jesteś sama.

[zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "ale tu jest wiecej pięknych kobiet i być może piekniejszych od autork" jest wiele pięknych, moze piękneijszych, ale takiej drugiej jak ja nei ma HAHAHAH NAPEWNO....

Gość drasklica
mateuszu 1991 jestes jeszcze?

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
Niech każdy se robi co chce und żyje jak chce!

Gość mimozzza
z takim myśleniem nie masz szans na żaden zdrowy związek. Liczysz na to że przyjdzie facet ideał którzy "będzie odpowiadał Twoim wymaganiom, tudzież wyobrażeniom". Ale życie i ludzie nie są idealni i muszą nad sobą pracować, szczególnie w związku - nawet taki ideał jak fiku.

przejmowałam inicjatywę już w swym życiu, jak kobeiice zależy to da wyraźny sygnał z drugiej strony jeśli facet na to zaproszenei nei zareaguje to jego strata, /////////////// Nic z tego, to działa zupełnie inaczej. Każdy facet podejdzie tylko wówczas, kiedy zrobisz na nim powalające wrażenie. Musisz być tak piękna, by nie mógł się powstrzymać przed powiedzeniem ci tego. W odstawkę pójdzie wstyd, strach i obawy.........................Ale to nie wszystko. Po twojej twarzy mężczyzna wyczyta, jakie na tobie robi wrażenie. Jeżeli zobaczy że podoba ci się na 60% - nie podejdzie. Jeżeli wykryje że się nim zachwycasz i lękasz się odczuć wobec niego jakie się zrodziły w twojej głowie na jego widok (110%). To wówczas cię "zdobędzie". Plany, logika, i ustalone przemyślane działania, nic tu nie znaczą. Ja szukam mężczyzny odważnego ////////////////////// każdy taki jest, ale muszą być spełnione warunki, o których zawzmiankowałem.

"Dziwne że chodzący ideał jest samotny podczas gdy inni ludzie będący ze sobą widzą swoje niedoskonałości, pracują nad nimi i są szczęśliwi. " Nigdy nie pisałam że jestem idealna :) nad swoimi wadami należy pracowac dla siebie, by moje wady mnei nei ograniczały :) "z takim myśleniem nie masz szans na żaden zdrowy związek. Liczysz na to że przyjdzie facet ideał którzy "będzie odpowiadał Twoim wymaganiom, tudzież wyobrażeniom"." Liczę, że spotkam faceta "ze swojej bajki", tzn. o podobnych wartościach, planach na życie i takiego który mnie zauroczy tym jaki jest na codzień :)

"ja pisalem o perwersji w stukaniu" to takie ckliwe i romantyczne, ale to nei ma znaczenia tak naprawdę :) "Każdy facet podejdzie tylko wówczas, kiedy zrobisz na nim powalające wrażenie. Musisz być tak piękna, by nie mógł się powstrzymać przed powiedzeniem ci tego. " za dużo harlekinów czytasz 🖐️

za dużo harlekinów czytasz /////////////// Nigdy Nie czytałem żadnego. Albo chcesz mieć relację prawdziwą. Naturalnie i autentycznie gorącą. Albo sztucznie budowaną, z wysiłkiem przez obie strony. Mówię po sobie.

Gość do Giabiconi_*31 vs Egoiste
Nie wiesz ze to autorka durna fiku mikuuu--BOT ? :P

Gość egoist chyba sie nie orientuje
ze wlasnie odpisuje najwiekszemu pasztetowi na kafe albo chlopu sie nudzi :D:D🖐️

Gość do Egoist Giabconi
jestes gejem?

Gość fdvdzz
Chlopie co sie wkurwiasz :D masz w linku pedzia dlatego pytali jak to na kafe :D🖐️

Gość zakochany w starszej
fiku vel napiękniejsza to pracownica kafe, tak mówią.

"facet potrafi pozerać mnei wzrokiem i nic nei zrobić" dawno się tak nie uśmiałem :D

Gość fdvdzz
Nie dziwota ze mowia na babsko bot :P

Gość ghfsgdfdf
f

Gość brzydula fiku zmienila nick na
ten a kretyni sie podniecaja :D autorka to p.o.j.e.b

Gość DO Giabiconi-Egoist31
Po chuja podbijasz temat na pomaranczowo.

Gość Ktoś45
Fiku masz chujowy gust.