Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Marsz pingwinów :) i Mała księżniczka :)

Polecane posty

Gość Raszaj Mikele
kafeteria to nie tylko forum, to styl życia :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
a o mnie pewnie w ogóle nie myślisz :(😭 życie jest niesprawiedliwe :(

myslalam ostatnio :) o tym jak to miło z Twojej strony że czasem ze mną gawędzisz i podarowałeś mi biblie f23 ale jako, że jestes młody i skaczesz z kwiatka na kwiatek to trudno mi myslec o Tobie tak jak o poczciwym Srace :(

Gość Raszaj Mikele
jak to skaczę z kwiatka na kwiatek? :(

w gwarze warszawskiej poczciwy = odznaczający się niezwykłą aktywnością seksualną :classic_cool: a w krakowskiej nie?

*sprawnością znaczy :D skaczesz z kwiatka na kwiatek oj skaczesz a sraka? zdradza mnie tylko z owieczką i hms petardem :)niczego innego podejrzanego nie zauważyłam:classic_cool: dużo tam macie obcokrajowców juz teraz?

Gość Raszaj Mikele
a ja z kim? :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
nie tylko :classic_cool:

ciśnienie w normie? to dobrze, pamiętaj żeby szczękę wyjąć teraz, ale obmyj ją od razu jak piłes piwo :classic_cool: kocyk na nóżki! szlafmyca na 5/6 ucha

bo on sie okazało z tą impreza też tak tylko dla picu, widocznie ludzie teraz piszą że bedzie gruba biba, dołączają a potem nie ma żadnej imprezy :O pojechał na spot...powiedział że wróci kolo polnocy ale co ja sie bede szlajać... mogl jednym ciągiem

Gość Raszaj Mikele
prawie zawsze tak jest, że ludzie jarają się imprezą, naciskają "wezmę udział", a jak przychodzi co do czego to pojawia się może 10% z zadeklarowanych osób :classic_cool: PS: skąd wiesz że to ja? :classic_cool:

pewnie jeszcze skizto i lookrecja, a poki co wiecej nickow nie pamietam... jennifer raczej nie podrywałeś co?:D

Gość Raszaj Mikele
nie :D🖐️

poznaję po stylu pisania :D tutaj siedzi jakies 5-6 osob wiec nawet jakby wszystkie pisały na pomarańczowo to by było wiadome kto jest kim :D

Gość Raszaj Mikele
ale jeszcze jednego nie rozgryzłaś :classic_cool:

z tymi rybikami to tez byłes Ty? i podszywaniem sie pode mnie i wyzywaniem sraki i odwrotnie? :classic_cool: lula - jak zawsze gadamy o niczym :D co myslisz o pingwinach? :)

Gość Raszaj Mikele
i nie skaczę z kwiatka na kwiatek, tak naprawdę jestem tylko zahukanym,nieśmiałym, szarym studentem :(:classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
nie, czasami pisałem jako Pani Czkafka i założyłem Paniczkę Czkawkę, ale nikogo nie wyzywałem :)🖐️

Sraka jak mozesz zadawać takie niewygodne pytania 😭 nie pomyślałeś, że może zaczęła w radiu lecieć grecka piosenka i Lula zaczęła nagle tańczyć mimowolnie i nawet sie nie skapnęła jak minęły 4 godziny?

Gość Raszaj Mikele
tak, ale to moja słodka tajemnica :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
pravik91 tylko gdy się podszywam :D a pod kobietę nie chciałoby mi się podszywać :classic_cool:

oj lepiej nie wyobrazajcie sobie mnie :P stresuje sie jutrzejszym meczem no i mam dylemat, moze wy jestescie bardziej obyci w swiecie i mi pomozecie? co mozna zabrac ze soba na dwutygodniowy pobyt na greckiej wsi?