Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Marsz pingwinów :) i Mała księżniczka :)

Polecane posty

Gość Raszaj Mikele
widzę że zaczynasz się asymilować w naszej kulturze :classic_cool:

a poważnie to nie wiem co, ale wziełabym to samo co na polską wieś +jakiś słownik,rozmówki polsko-angielskie, albo polsko-greckie :D z wymową...kompa?o ile bedziesz miała wifi tam

wstyd sie przyznac ale na polskiej wsi tez nie jestem stala bywalczynia bylam w sumie 2 razy, jako dziecko stad moj problem

Gość Raszaj Mikele
ale zasmuciłaś mnie Czkawko pisząc że skaczę z kwiatka na kwiatek :(😭:classic_cool: zabrzmiało to tak jakbym był jakimś roochaczem :(

Gość Raszaj Mikele
jesteś tylko troszkę starsza ode mnie :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
ale człon (:classic_cool:) "Pani" dodaje Ci tak z 8 lat :classic_cool:

czyli rodowita Warszawianka? :) ja nawet nie wyjeżdżam poza wawę, bo sie boję że reszta Polski to jakaś puszcza, w szoku byłam jak sie dowiedziałam,że w Łodzi sa tramwaje, a w Białymstoku blokowiska (z blokami powyzej 4 pięter!)

bez tej pani przed czkawką nie byloby tak uniwersalnie a tak może być i paniczka.wka i panicz kawka :D serio moczysz w herbacie? mój tata tak czyni z biszkoptami :)

jakos zawsze wolalam zwiedzac miasta niz wsie ale teraz mam problem :o w akcie desperacji doszlam do wniosku, ze zaproponuje grekosowi, zebysmy dwa tygodnie spedzili w lozku

ostatnio dowiedziałam się nawet, że Polska odzyskała Gdańsk( myślałam że był wolnym miastem) i ma dostęp do morza!:classic_cool: ale jest pewnie zimne i brudne :( nie to co Morze Śródziemne nad którym można spotkać przystojnych facetów o ciemnej karnacji z którymi mogłabym skrzyżować swe geny :(:classic_cool:

pewnie i tak by sie skonczylo na dwoch tygodniach w lozku :D wybierz sie do strefy kibica, sporo poludniowcow dzisiaj widzialam

boję się że zaraża mnie HIVem albo jakąś inną straszliwą chorobą :( przecież nie znam języka na tyle dobrze aby prosić każdego z nich, aby okazał badania czy jest zdrowy 😭:(

oj południowcy południowcy...wiesz, że nie przepadam za nimi :D no chyba że jacyś mega przystojni...ale znając życie ten którego bym poderwała/który by zwrócił uwagę na mnie okazałby sie znowu turkiem albo arabem:O

muszę zwrócić na siebie uwagę polskich Polaków :( ale jak to zrobić? 😭 czy oni są aż tak nieśmiali, że nie chcą do mnie zagadać? :( nie chcę się im narzucać :(😭

boję się odrzucenia :( bo co mam zrobić? podejść i powiedzieć ze mi się podoba i chce się z nim spotkać? :O:( to raczej rola mężczyzny, a nie kobiety :(

Lul ale ja już prawie mam Polaka :D mojego byłego :) tzn jeszcze nie mam...jakoś pod górkę nam ale może sie jednak ułoży... wiecie co...strasznie bolą mnie plecy! :( :( :O

w sumie to jest tak: lubię wpatrywać się, łapać spojrzenie, usmiechac, pomachać, pośmiać ale nic dalej jak facet za mna idzie albo co gorsza prosi o numer to jest to szczyt natręctwa... :O nieee 😭 srak widze własnie z tym kotem, to masz tego rudego? :)

Gość Raszaj Mikele
całkiem nieźle mi idzie, c'nie? :classic_cool: