Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Marsz pingwinów :) i Mała księżniczka :)

Polecane posty

Gość Raszaj Mikele
i koorwa wiem czym się zdradziłem :classic_cool: wstawiając link do żydowskiej muzyki :D

ale czy ja mówię,że chodzi? nie wiem o co im chodzi :D grunt, że wolę troche mniej wylewnych facetów, poza tym wolę jasnoskórych:D

Gość Raszaj Mikele
swój czarny nick i kim jestem :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
ten główny i prawdziwy 😭 :classic_cool:

z polnocy tez nie bardzo, Polacy są ładni :) Niemcy...reszta to jakies wypierdki Rosjanie to mutanty! no Grecy są chyba też niczego sobie (kojarzę co prawda tylko jednego i jest ode mnie młodszy o 3 lata :D)

oo Czkawko jestes pierwsza osoba, ktora uwaza, ze Polacy sa ladni ;) a przynajmniej ja nigdy wczesniej nie spotkalam osoby, ktora by tak powiedziala

głowny i prawdziwy? masz na mysli ten z około 2-3 tys. postów? nie wiem czy mówimy o tym samym :D Prassak nie musisz sie wstydzić wszak błądzić jest rzeczą ludzką :D nie musisz sie znać na rasach kota, ba! możesz nawet nie wiedzieć czy masz w domu kota czy psa. Grunt, że go karmisz:D

Gość Raszaj Mikele
dokładnie ten :classic_cool:

haha :D ile razy pisałam tu już, że są brzydcy i zapuszczeni :D od fazy księzyca zależy to jak ich widzę (albo od % we krwi) ale w Warszawie w niektórych rejonach można spotkać duże stężenie ciach, np. na trasie tramwajowej koło telewizji (na woronicza chyba)

albo woroniczej? kurde nie umiem odmieniać wyrazów ale żal :D :O no i w metrze bywa ich sporo...ale są też takie miejsca że same żule, niedorozwoje, element społeczny...

no wstyd jeszcze większy żeby Krakowiaczek jeden wiedział to a ja rodowita tubylczyni nie 😭 a Sokrates Starynkiewicz? :)

nie wystarczy mieszkać :D trzeba jezdzic komunikacją miejską :D zwłaszcza w godzinach szczytu (wiem wiem to mało przyjemne jak sie nie ma dobrego miejsca siedzącego) :( nie patron, po prostu dziwne zestawienie, greckie imie, w dodatku myslslam że Sokrates był tyylko jeden! a tu takie cos... Starynkiewicz w dodatku,...to rusek jakis ponoć

Gość Raszaj Mikele
sraka - coś w niej jest co przyciąga, wygląda na bardzo miłą, sympatyczną, ciepłą kobietę i pewnie taka jest w rzeczywistości

Gość Raszaj Mikele
nie podoba mi się :classic_cool:

Gość Raszaj Mikele
właśnie, że te zimne i pyskate najczęściej się awanturują, ale to akurat nie jest niespodzianka :):classic_cool:

u mnie na roku jest laska, czarne włosy, glany albo inne cuda na kopytach, cała na czarno, na początku jej sie bałam, a jest bardzo miłą , wesołą dziewczyną chociaz troche sie ciupcia bo jest przeciwko aborcji i przeciwko gejom i kosciolowi :O ja natomiast mam chyba miłą aparycję a jednak... nie wiem czy są chociaż 3 osoby ktore moglyby mnie wskazac jako dobrą i sympatyczną 😭

Gość Raszaj Mikele
wstaw drugą połowę fotki to ocenime :classic_cool:

dodam, też że niemal codziennie mam ochotę komuś spuścić łomot 😭 a w szkole dzieki mojemu wygladowi nauczyciele nigdy mnie nie podejrzewali o nic złego,z dwóch osob jak była jakas awantura zawsze ta druga wychodziła na tą złą:D

połowę? mogę wstawić całą, ale Srak nie wyraża na to zgody... Lula - nie wiem czy negatywna czy realistyczna...jakoś tak jest,że na początku przyciagam ludzi, np. początek studiów.pierwsze dni, wydawalo sie że bede otoczona gromadką ludzi...a poteM?juz tylko czesc-czesc ludzie miedzy sobą zawiązali blizsze wiezi..ja jakos nie...wiec chyba jestem niemiła