Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy co zrobić

znalazłam pieska na podwórku nie wiem co mam zronić

Polecane posty

Gość pomocy co zrobić
faktycznie coś ma z tego papilonka ;-)

Gość do bojuuuu
kochany :) ale na szczeniaka chyba nie wygląda, choć i stary nie jest ;)

Wczoraj go z ulicy zgarnęłaś, a dziś już taki szczęśliwy po domu biega? :D:D:D:D:D:D

Gość pomocy co zrobić
ale zachowuje się jak mały psiak, skacze po nogach, na ręce, turla się ma taki fajniutki brzuszek jak dalmatyńczyk, tylko że mam już starszego psa w domu i wiem że po brzuszku nie poznać bo mój ma 9latek i dalej brzuszek różowiutki ;-)

Gość pomocy co zrobić
no, już wykąpany i czyściutki dzisiaj śpi ze mną na razie nie w łóżku bo musi być u weterynarza najpierw ;-) właśnie z tym jego szczęściem to śmieszna sprawa ... ale nie nabijajcie się, on ma wadę i dolne ząbki ma wysunięte do przodu i dlatego wygląda jak te psy z reklamy sztucznych szczęk dla psów ;-) wygląda na uśmiechniętego po prostu ... taki jego urok... jest to komiczne ale cóż...

Gość pomocy co zrobić
dzięki, dla mnie takie zachowanie jest normalne, tak zostałam wychowana i zawsze miałam u boku jakiegoś psiaka ;-)

Gość pomocy co zrobić
jak się będzie coś działo to napiszę i w ogóle jak się sytuacja toczy ;-) dzięki za wsparcie ;-)

super, że go wzięłaś, jeżeli tylko możesz, to zostaw go u siebie w domu... jak widzę takie biedne bezdomne psy, to płakać mi się chce... zobaczysz ile dostaniesz miłości od niego za to co zrobiłaś! takie psy doceniają 10razy bardziej! uratowałaś mu życie...

pomocy co zrobić no, już wykąpany i czyściutki dzisiaj śpi ze mną na razie nie w łóżku bo musi być u weterynarza najpierw właśnie z tym jego szczęściem to śmieszna sprawa ... ale nie nabijajcie się, on ma wadę i dolne ząbki ma wysunięte do przodu i dlatego wygląda jak te psy z reklamy sztucznych szczęk dla psów wygląda na uśmiechniętego po prostu ... taki jego urok... jest to komiczne ale cóż... moja sunia też ma takie ząbki... i śmiesznie to wygląda :)

Gość pomocy co zrobić
pieski moje dwa się zakolegowały i dzisiaj ganiały w koło stołu, śmiesznie to wyglądało bo mam ogólnie owczarka szkockiego colę który jest duży no i teraz to maleństwo, więc wczoraj kupiłam mu miniaturową świnkę do gryzienia (ten duży ma większą) no to ten duży zabrał mu tą świnkę i uciekał a tan malutki go ganiał oczywiście dublował go na każdym okrążeniu bo przecież mały i zwinny ale śmieszne to było ;-) i tak dzisiaj 3x po jakieś 10/15min się ganiały, też jedzenie fajnie wygląda bo dostają wprost proporcjonalnie na talerzach do swojego wzrostu no i zgadnijcie mój stary pies jadł z małego a ten mały przysiadł się do dużej michy ;-) ojj ..... ale ubaw ;-)

Super :) Jesteś naprawdę fajną dziewczyną. Oby takich ludzi więcej. Ja kiedyś też przygarnęłam pieska do domu ze schroniska. W domu był już dorosły owczarek niemiecki no i z dnia na dzień przytargałam małego kundelka. Cóż, u mnie nie było tak różowo jak u Ciebie. Najpierw była wojna, potem foch owczarka i ogólna niechęć do nowego przybysza. Po okołu miesiąca byli już best friend :)