Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Polka w finale niemieckiego Top model! Wygra?

Polecane posty

Gość Kibicujecie Kaszy?
Podoba mi się, w jaki sposób w tym programie wypowiadają jej imię. ;-)

Gość sdffdg
wygrala blondynka, z ciemnymi wlosami, ruda, czarnoskora (sarah), turczynka (ciapciata), podobna do heidi klum (lena gricke), to teraz wygra polka, bo polakow coraz wiecej w niemczech. ten program jest ustawiony, a heidi beznadziejna - ogladalam tylko 3pierwsze staffel. jak zobaczylam, jak ona traktuje te dziewczyny, to przestalam ogladac. to juz sie stalo przewidywalne, a heidi promuje tylko siebie. te biedne dzieczyny osmieszaja sie,a sukcesu i tak rzadna z nich nie osiagnela. najladniejsza byla hannah nietsche, ale i tak o niej nic nie slychac

Gość dfvchyhth
Ale sliczna kurde :))

Gość prezes ty cipoooo
Hahahahah oj biedny prezes, napisal, ze jak Polka nie wygra to bedzie rasizm...ojejejej chyba sie poplacze buhahaha Najwiekszym rasista to jestes ty, a w dodatku jestes taka ciota i pizdus plastus. hehe :) ciagnij murzynskiego konia :)

Gość 90879878
dobra uj z prezesem ,mwimy o tej lasce!ja mysle ze jest to piekna kobieta i szacun dla niej !

Gość aalalalalaala
z telewizjii :D:D

Gość no to ja odpowiem
kasia z niewyparzina geba :O:O:O oprocz urody nic wiecej:O

niee, powaznie ja znam. :) z tego wzgledu, ze chodzila z siostra mojej przyjaciolki do klasy, do tej samej szkoly co ja tylko troche pozniej. Mam z nia jako taki kontakt, nigdy nie bylysmy zadne bliskie kolezanki dla mnie to jeszcze dziecko biorac pod uwage jej zachowanie ogolnie :)

Gość :))));((((((
prezes twoje zdolnosci z photoshopa sa wspaniale :D

hmmm, ładna kobieta w ogóle podoba mi sie jej kolor wlosów, chyba drukne ten artykuł i pokaze mojej fryzjerce dzięki za wklejenie zdjec autorze ;)

Gość urgent
polka ma ładną buzię, ale ma też w swych rysach twarzy "to coś" tzn. odstraszacz normalnych facetów. będzie skazana na towarzystwo napaleńców i dewiantów do czasu utraty urody.

Gość urgent
talary jej z oczu biją , wyrachowanie i cwaniactwo widać na pierwszy rzut oka. kto by taką chciał, prócz tych co lubią często robić shopping? bardziej rozwinąć nie da rady :)