Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmvlr

Mój facet ma 29 lat, jest po studiach ekonomicznych i nie ma pracy.

Polecane posty

Gość lmvlr

Na prawdę jest takim nieudacznikiem? Pracował rok w sądzie przy wprowadzaniu danych do archiwum, a teraz został skierowany przez UP na kurs grafika komputerowego. To cichy, spokojny facet. Poważnie jest porażką?

Gość lmvlr
cichy facet ale za to głosno pierdzi

Gość lmvlr
podszyw

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
To niech pracuje tam, gdzie go urząd pracy skieruje i tyle!

Gość GinaMorska
To nie o twojego faceta chodzi tylko o nasz piękny polski kraj gdzie magister w biedronce na tasmie jebie, polsko kochamy cie!

Gość lmvlr
tylko ze on twierdzi ze zadnych ofert nie otrzymal jeszcze

Frajerzy po studiach myślą, ze praca ma do nich sama przyjść. Otóż tak nie jest. Mój facet też po studiach. Zrobił jednak kurs na wózki widłowe i jest zwykłym robolem, ale zarabia coś koło średniej krajowej. Studia to teraz wielkie g niestety.

Gość peczekdrutu
to nie o prace chodzi ani o kraj, tylko o to, ze jest tyle szkol wyzszych, ktore produkuja mgr!!!! a ci bardzo czesto nic nie umieja!!! uczylam kiedys pewna dziewczyne w szkole; konczyla podstawowke, technicznie czytala, ale z rozumieniem byly powazne klopoty; z polskiego miala 3, z matmy nawet 2... i co ... nie tak dawno doweidzialam sie, ze skonczyla studia mgr na amrketingu na jakies dziwnej uczelni!!!! no i oczywiscie ejst obrazona ze jej nie chcia zatrudnic nigdzie, ze tylko na okres probny, a potem juz nie... dziwne???? mnie nie dziwi.. i nie pije tu do twojego chlopaka...

Gość peczekdrutu
znam też dziewczyne co miała tróje w liceum a skończyła studia dziwne nie ?

Gość peczekdrutu
znam tez chłopaka co ma pyrdka 10 cm i skonczył studia, jestem w szoku :O

Gość fondat
ja też jestem po studiach ekonomicznych, 5.0 na dyplomie i niech będzie że jestem nieudacznikiem - ale tylko dlatego że nie mam znajomości bo tylko to się liczy a nie wiedza czy doświadczenie. Inne osoby, po prawie czy lotnictwie też mają problemy więc jestem w elitarnej grupie nieudaczników :D

Gość peczekdrutu
Znam też paru chłopaków z klasy sportowej co mnie brali w obroty w szatni i też studia skończyli.

Gość dsfdsfgdgfh
lmvlr tumanko, najwiekszym nieudacznikiem jestes ty. NAPRAWDE PISZE SIE RAZEM KRETYNKO, COFNIJ SIE DO SZKOLY PODSTAWOWEJ