Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajjjjaca się

Chyba musi bć naprawde coś ze mną nie tak skoro od ok. 6 miesięcy nikt na ...

Polecane posty

poważnie nie zwrócił na mnie uwagi a mam 20 lat. Jak myślicie może ja po prostu brzydka jestem?? Bo zamknięta w sobie i nieśmiała to na pewno.

z tymi milionami nie przeginaj to tylko kafe na dodatek wieczorową porą ;]

Gość bayer t
ja tez tu wszedlem;-)

Gość sarenko moja :)
na mnie zwróciło uwage kilka dziewczyn ale czekam na ta własciwa, ona wie o która chodzi ;)

a tam uwagę to akurat mi lata koło dupy ja tu mówię o konkretnej adoracji kiedy facet jest zaangażowany a nie tylko mówi do osób 3 że mu sie podobam a potem nic z tym nie robi

Wygląd,charakterek,podejście do życia,sposób patrzenia na świat no i wiele innych rzeczy decyduje o Twojej widzialności dla ludzi.a z reszta może czas wyjść z ukrycia :)

przypuszczam i czekam aż ktoś te przypuszczenia potwierdzi nie wiem, chyba jestem zbyt dojrzała, myślę o poważnych sprawach. Kiedyś to byłam chociaż zabawna a teraz? życie mnie niszczy

Gość GHAH parowozik na drezynie 666
WHAT A FUCH? PUSSY UND CRACK! PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY YOUR LAST TAX!

Zależy o czym myślisz piszac poważne sprawy,chyba,że w pierwszej sekundzie znajomości z gostkiem proponujesz mu trojaczki??

get the fuck of

ciężko mi zacząć rozmowę z kimś kogo spotykam po raz pierwszy raz że boje sie, że sie zbłaźnię a dwa, ze nie za bardzo wiem o czym z tą że osobą rozmawiać może ja po prostu jestem zwyczajnie mało bystra i inteligentna? Bo na pewno elokwencją sie pochwalić nie mogę Nudze potencjalnego rozmówcę. Nie umiem flirtować

kacperduch to nie było do ciebie:] chillout

na razie, bo mnie nie znasz właśnie w tym chyba sęk ja sie nie potrafię otworzyć na drugiego człowieka, zwłaszcza tego nowo poznanego Ale ale to i tak nie do końca wyjaśnia mój problem, bo przecież facetowi żeby zacząć na prawde uderzać do dziewczyny wystarczy sam jej wygląd Reasumując moje wszystkie wady charakteru plus bad look = chodząca katastrofa pięknie...

Gość yakatg
Chyba musi być ze mną coś nie tak, skoro od 276 miesięcy nikt się mną nie zainteresował... Tyle powiem od siebie

ty jesteś facetem musisz sam zadziałać i zacząć uderzać do jakiejś laski, zagadać, zdobyć numer, zaczepić na fb jak sie sparzysz raz to nic sie nie stanie od tego sie nie umiera a lasce to tak jednak nie wypada, żeby nie wyjść na desperatkę

yakatg przypuszczam kochana iż jesteśmy zwyczajnie brzydkie a ja do tego jeszcze dziwna, nudna i mało inteligentna

żeby mnie wyśmiał któryś? no way ( szefc bez butów chodzi :P) ale ja to co innego jestem wrażliwa i niepowodzenie by mnie dopiero podminowabało ba! utwierdziło by mnie tylko w moich przekonaniach

o w mordę jaki byk.. wstyd :O

Jeden element Twojego problemu już jest: masz niską samoocenę,drugi to nie znasz swojej wartości a trzeci pewnie też prosty tylko go nie widzę

Gość yakatg
23 lata. Masakra. Wiem. Ale co mogę zrobić...

Gość porzadny Marian
spokojnie moja miła, próbuj najpierw a potem sie wstydz, nie wierze zeby ktos cie nie zauwazył, na nastolatki ktore juz miały iles tam partnerow sie nie patrz, bo same naskakuja na facetow i to one sie błaznia, bo faceci sprowadzaja je do roli przedmiotu do ruchania, wszystko przed toba tylko uwierz bardziej siebie, wiem to trudne ;p

Gość yakatg
To takie błędne koło, taka niska samoocena, dołowanie się, itd. Wtedy człowiek zamyka się w sobie jeszcze bardziej...