Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gianna25

DIETA 700- 800 KALORII

Polecane posty

Witam ! chciałabym się do Was dołączyć ! :) Odchudzam się od kwietnia i przez ponad 2,5 miesiąca schudłam 8 kilogramów, ale to ciągle za mało:(. Ważyłam 76 kilo!!!!!!!! MASAKRA NIE WIEM JAK MOGŁAM SIĘ DOPOROWADZIĆ DO TAKIEGO STANU! Mam 20 lat i nigdy nie mogę wyjść w żadnej spódniczce ani spodenkach tylko w upały tyłek się grzeje w długich spodniach :( Chciałabym jeszcze z 10 kilogramów zrzucić, bo naprqawdę gruba jestem ! I tak się źle czuję, ehh... Ostatnio starałam się być na 1000 kcal, ale juz widzę, że nic nie schodzi i chyba muszę też spróbować tej 800kcal. Chciałabym żeby się udało ! Już bym chciała schudnąć w jeden dzień najlepiej :P szkoda, że się tak nie da !

Gość kaśka12
Witajcie :) może uznacie że jestem głupia i w ogóle że za młoda. Ale liczę na wyrozialość z waszej strony. Mam 15 lat i 163cm i waże 67 kg nie mam pojęcia jak mogłam sie do tego doprowadzić. 7 lutego jest studnówka mojego chłopaka i chciałabym sie jakoś zaprezentować. Postanowiłam sprubować tej diety i ćwiczeń. Pomórzcie proszę i powiedzcie ile mogę schudnąć do tego czasu :)

Gość Lesja
Dziewczyny założyłam forum o tej diecie, żeby uporzadkowac jadłospisy, wspierać się wzajemnie i mądrze z niej potem wyjść bez jo-jo. Zapraszam do przyłączenia się - tam nikt nas nie będzie krytykował. Chwilowo jest tam mało, ale możemy z czasem je zapełnić: www.dieta800kcal.mojeforum.com