Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda kasiaa

W sobote moja znajoma ma slub, przyjde na niego w koszulce Iron Maiden i glanach

Polecane posty

Gość ruda kasiaa

a co sie bede stroić :classic_cool: ciekawe jak zareagują ludzie, jak myslicie? :classic_cool:

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Klej, rozpooch und pogo k00rwa z denaturatem, aż do renty!

Gość pawiany wchodzą na ściany
popieram koszulkę Iron Maiden :classic_cool:

Gość ruda kasiaa
juz sie nie moge dokczekać oburzenia jutro :classic_cool:

Gość ruda kasiaa
a co, ty sie myjesz tylko jak idziesz na czyjes wesele? :classic_cool:

Gość ruda kasiaa
mam 21 lat a znajoma jest mi raczej obojętna.

To dlaczego chcesz jej popsuć uroczystość. Zachowanie jak u 16 latki. "Ja się ubiorę inaczej żeby o mnie wszyscy mówili i na mnie patrzyli." A to nie jest Twój dzień więc dlaczego jesteś złośliwa? Dziecko małe z Ciebie jest.

Gość ruda kasiaa
dlaczego od razu popsuć uroczystość? w jaki sposób to moze zepsuć uroczystośc?

Gość wredne rudzielce
ruda ... i wszystko jasne. nie ufaj rudem i łysemu, łysy mógł byc rudy.

Bo odwracasz uwagę od panny młodej dziecko małe. Wyobrażasz sobie sytuacje w której w kościele albo urzędzie wszyscy się odwracają gdzieś w trakcie przysięgi żeby zobaczyć jakąś tam osobę. Albo na weselu w trakcie obiadu czy toasty zamiast patrzeć na pannę młodą wszyscy wyciągają głowy żeby zobaczyć czy aby to ta sama dziewczynka dziwnie ubrana też tu jest. Jak Cię ktoś na ślub zaprasza to wypada okazać szacunek. Ale nie wiem czy takie małe dziecko to rozumie.

Gość Kokoooszka
Bo uwage ma przyciagac Panna Mloda, a nie jakas metalowa oszolomka. :D Na takich imprezach obowiazuje dress code. Nie mowie o sztywnym ubieraniu sie. Nie chcesz kiecki? Zaloz juz te jeansy, i jakas koszule ladniejsza. A poza tym wiesz, na slubach jest mnostwo starszych ludzi, chcesz by potem obgadywali panne mloda, jakich to ona ma znajomych? ;) Tobie sie nic nie stanie jak sie inaczej ubierzesz, jej moze, wiec nie badz zlosliwa baba i nie rob tego na zasadzie "bo ja tak chce". ;)

Gość poprawie humor
w sobote tez ide na slub kolegi, ja bedziemy na tym samym weselu i wylukasz szmula wlasnie tak ubranego to strzele mu w pysk.

Gość ale się czepiacie
po weselu i tak beda gadac,że wódka była ciepła,żarcie do dupy a Zoska to się nachlała.A tak autorka troche ubarwi to wesele.Ja na własnym slubie miałam dalekiego kuzyna męza ,który nie był proszony.Przyszedł w gajerku ale i tak wszyscy o nim w trakcie i po weselu gadali bo wyglądał jak Jezus.Wyskoi,szczupły,długie ciemne włosy i do tego broda jak u Rumcajsa.Mi to nie przeszkadzało,no ale na moim weselu 70 procent ludzi to była młodziez.

Gość panna moloda w czerni
jeczycie :o ja na swoim cywilnym w czarnej garsonie bylam 🖐️

To w co wy byłyście ubrane na własnym ślubie to jednak inna sprawa. Bo jako gość wypada okazać choć te odrobinę szacunku. W ogóle nie wiem po co tam idziesz autorko.

Gość fifoof
to nałóż sukienke i glany

Gość panna moloda w czerni
przeciez czern to najbardziej elegancki kolor

Gość ruda kasiaa
oj tam oj tam, to pójde w spódnicy w szkocka krate i czarnym sweterku i glanach, to już chyba nie jest obraza majestatu? zresztą już moje marchewkowe rude włosy i mleczna bladośc skóry pewnie jak zwykle beda wzbudzac zaciekawienie, nie musze sie szczególnie stroić 🖐️

Gość ruda kasiaa
a idę bo mnie zaprosili.

Glany będą podkreślały oryginalność stroju :) Ale słyszałam, ze już nie są modne :)

Gość ruda kasiaa
moim zdanie osoby noszace glany bo sa modne, powinny dostać z glana w morde od prawdziwych, nie patrzacych na modę panczurów i metali :classic_cool: ale to tylko moje zdanie j**ać mode :classic_cool: i moderatorke co mi skasowała ten post nie wiedzieć czemu, kiedy napisałam go poprzednim razem :classic_cool: