Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowadama22

Polscy faceci są beznadziejni!

Polecane posty

Gość karmazynowadama22

Dosłownie. Na palcach jednej ręki mogę policzyć ilość atrakcyjnych mężczyzn jakich mijam w ciągu godziny, albo nawet i więcej. Większość z nich to niewysocy, skąpi, nie umiejący się zachować, z przykrótkimi penisami i dużymi brzuchami. Na wakacjach rozpoznaj ich po skarpetach do sandałów. Oczywicie nie uogólniam, bo jest naprawdę wielu fajnych mężczyzn,ale większość niestety jest beznadziejna. Mieszkam w Gdańsku i zaczynam zauważać jakie " ciacha" przyjeżdząją na euro. I jak tu porównywać naszych, polskich, przenno-buracanych chłoptasiów do boskich portugalczyków czy hiszpanów. Nawet z przeciętnym arabem, norwegiem, szwedem, polak przegrywa w przedbiegach. To nie prowo, tylko moja i nie tylko moja osobista opinia. Czy ktoś się zgadza.

Gość crawling king snake
Nuda, 1/10 wypierdalaj 🖐️

Gość Mare Łoj USA 666
Ty jesteś beznadziejna! Ciebie to koorwa kto zrobił?

Gość karmazynowadama22
ja nie jestem beznadziejna, bo jestem kobietą:) kobiety w Polsce są piękne, nie wszystkie, ale większość;) Ja do nich należy. Btw. mój mąż nie jest Polakiem a Arabem:)

Gość crematorium of judgment 666
0 na dziesięć

Gość pseldonim90
kolejne q rwa

Gość trollo
słabe to, a wiesz dlaczego? bo o ile na ulicy możesz ocenić wzrost, budowę ciała, gębę i ubranie, to ni czorta nie wiem jak poznajesz, że są skąpi i mają przykrótkie ptaki. No chyba, że skaner lotniskowy masz w oczach :-) Co nie zmienia faktu, że masz rację. Na usprawiedliwienie dodam, że wbrew temu co piszesz, z kobietami też nie jest najlepiej. Szczególnie z tymi poniżej 20 roku życia

Gość haha jabym jeszcze dodala
że to tchorze ,bez jaj Amen .

Gość skończcie z mitem
pięknych Polek i przeciętnej reszty świata

Gość karmazynowadama22
Właśnie niestety, Polki są pięknę,ale te przed 20-stką rzadko kiedy potrafią o siebie zdabać. Mijam za to mnóstwo gorących 30 lub 40 latek, którym sama pomimo 22 lat, mogę czasem pozazdrościć choćby figury, ktora ja mam dzięki ciężkiej pracy:)mój mąż nie jest moim pierwszym mężczyzną,więc spotykałam się z Polakami;) Niemal każdy z nich był porażką, choć przyznam,że często to ja zawiniłam

Gość karmazynowadama22
Właśnie niestety, Polki są pięknę,ale te przed 20-stką rzadko kiedy potrafią o siebie zdabać. Mijam za to mnóstwo gorących 30 lub 40 latek, którym sama pomimo 22 lat, mogę czasem pozazdrościć choćby figury, ktora ja mam dzięki ciężkiej pracy:)mój mąż nie jest moim pierwszym mężczyzną,więc spotykałam się z Polakami;) Niemal każdy z nich był porażką, choć przyznam,że często to ja zawiniłam

Gość dfsdses
kobiety w Polsce są piękne .. Tak zwłaszcza Agnieszka Radwańska i Agata buzek .. Nie kompromitujcie sie .. Wiekszosc Polek jest brzydka .. Ladne to na palcu jednej reki mozna policzyć .

Gość karmazynowadama22
I nawet już nie chodzi mi tak o wygląd polskich mężczyzn,ale o fakt,że totalnie, ale to totalnie w większośći o siebie nie dbają:(

Gość cicho tchorze nawet
nie potraficie zawalczyc aby w naszym kraju lepiej się żyło waszym rodzinom . Potraficie tylko na zmywaku zapierdzielac w uk.

Gość karmazynowadama22
a odczep Ty sie od pani Barbary:)!!! ta kobieta jest fenomenalna:) Nigdy, przenigdy nie byłam w UK:)

Gość karmazynowadama22
porównujesz starszą polską kobietę z młodą, atrakcyjna rosjanką....no come on....:P

Gość karmazynowadama22
sorki, nie wlączylam głosu:) No i co??? lubi imprezy, ale przeciez ladna jest:)

Gość moze paru Grekow
zaplodni Polki i urodzi się wreszcie kilku temperamentnych mężczyzn ?

Gość karmazynowadama22
ja pierniczę....już nie popadajmy w skrajnosci:) sa ladne i brzydkie polki, ale statystycznie mamy wiecej ladnych kobiet niz mezczyzn:) Ja swojego meza poznalam u mnie w miescie, studiuje medycyne, zakochalismy sie w sobie, ciaza, slub i jestesmy szczesliwi:) naprawde, kazdej kobiecie zyczę takieeeeeego mężczyny:)

Gość hmm hmm hmm
popieram autorke. nie wszyscy Polacy sa tacy ale sporo ich jest. a moze ciagnie nas do egzotycznych chloptasiow hehe.

Gość karmazynowadama22
Nie ukrywam, ciągnie mnie. Byłabym hipokrytką mówiąc, że nie. Osobiście nigdy nie podobali mi się czarnoskórzy mężczyźni jak np.Nigeryczycy, ale naprawdę, patrząc na fajnego Hiszpana, Latynosa czy Araba...no sorry chlopaki...odpadacie. I ja sobie zdaje sprawe, ze z Adriana Lima tez nie moge stac w szeregu:)

Gość dfsdses
polki sa brzydkie .. szukają facetów ktorzy wyznają zasade Potwór nie potwór byle był otwór

Gość mowilam ze faceci to tcorze i
zapierdzielaja w uk .

Gość karmazynowadama22
nie, to polscy faceci wyznają taką zasadę,bo to piękności startować nie mogą:D