Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowadama22

Polscy faceci są beznadziejni!

Polecane posty

Dekoracyjny dzieciak? :p i co wystawiasz go w salonie jak goście przychodzą? Znam wiele mieszanych dzieci i niestety dzieci jak dzieci. Dopiero twoje wnuki ( jak dziecko twoje rozmnozy się z białym) może mieć fajna urodę i zaoszczędzić na solarium :p A tak to po prostu jasniejszy jest i tyle.

Gość matacz...,.,
nogi do nieba to ma moja kobieta ktora ma 168 cm , przy czym w stosunku do tułowia ma własnie nogi do nieba co z tego ze ma ktos 180 jak proporcja pokaze ze wcale takich długich nóg to ona nie ma

Gość dfsdses
dlatego i młodzi faceci i starzy wybierają 18 - tki . Zdradzaja swoje zony z młodszymi .

Gość karmazynowadama22
ram pam pam, moją mocniejszą stroną jest raczej talia i biust,bo jestem "gruszką":) zawsze mialam problem z nozkami i nigdy nie będą chude, ale grunt,ze jestem zadbana,wiec moge je pokywac;)

Gość karmazynowadama22
myślę że kobietom łatwiej cos nadrobić strojem. Wysmuklić sylwetkę, podkreslic urodę makijażem,

Gość ram pam pam
matacz- ale moze akurat jej znajoma takie nogi ma:).. nie sprzeczam sie bo nie widzialam.. ale xzazwyczaj jesli kobieta wysoka to i nogi ma dlugie..

Gość dfsdses
Nawet sam Kuba wojewodzki przyznał ze woli 18-tki od 25 latek .

Gość matacz...,.,
ładne dzieci .......? co z tego jak głupie a kobiety wolą madrych samców ...jednak miesance nigdy nimi nie beda , a jak ktoras chce miec laleczke to sie puszcza z kolorowym

Gość ram pam pam
ale moze jej znajoma takie nogi ma:) nie sprzeczam sie bo nie widzialam.. ale zazwyczaj jesli kobieta wysoka to i nogi ma dlugie..

Gość karmazynowadama22
myślę że kobietom jestt łatwiej ukryć mankamenty niż mężczyznom, ale z kolei środowisko jest bardziej otwarte na niedoskonałości panów niz pań

Haha boczki to wyglądają ochydnie jak się panna wcisnie w za ciasne spodnie, a tak to większego problemu nie ma. A brzuch piwny? Facet z brzuchem piwnym nie będzie NIGDY atrakcyjny ( no chyba że dla takiej samej zaniedbanej menelki).

Gość karmazynowadama22
matacz, ja mam mądrą laleczkę, a moj kolorowy potrafi mnie doprowadzic do takiego stanu w 5 minut, do jakiego ty nigdy nie doprowadzisz kobiety w godzinę;)

Gość dfsdses
kobietom wcale nie jest łatwiej ukryc . Bo jak sie maluje to jest uważana za tapeciare . ,

Gość ram pam pam
karmazynowa- no wlasnie ja mam bardzo ladne nogi na figure nie narzekam bo mam 170cm i 54 kg chyba jak ty- jesli dobrze pamietam.. ale nie zaprzeczam ze moglabym piersi miec wieksze:) hmm mi sie podoba u kobiet taka gruszka - u tych malutkich szczegolnie- nie wiem dlaczego:)

Gość matacz...,.,
juz pisałem ...zobacz jakie kobiety są u boku własnie facetwó ktorych krytykujesz takie , z e ty mozesz o takim wygladzie pmarzyć

Gość karmazynowadama22
Mnie dobija jak widzę otyłe rodziny ciagające dzieci do maka czy kfc. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Ja sama ylam otylym dzieckiem, i wiem, ile pracy kosztuje powrot do sylwetki i jej utrzymanie, my codziennie chodzimy z mezem na silke i trzymamy dietkę. Komorki tłuszczowe mają pamięć:(

Gość matacz...,.,
no masz racje , bo jak bym ja zabrał na szczyt w 5 minut to bym dostał w pysk , ona nie lubi krótkodystansowców i nie jest kobietą jednego orgazmu .

Gość dfsdses
solary nigdy nie będa atrakcyjne . Najlepsze sa blade kobiety .. Solary maja wygląd dziwki .

Jakie kobiety? Eeee...solary? :D żadna kobieta posiadająca mózg nie chce tak wyglądać.

Gość wyluzowany
solary nigdy nie będa atrakcyjne . Najlepsze sa blade kobiety .. Solary maja wygląd dzi**i . Zgadzam się z przedmówcą :)

Gość karmazynowadama22
zgadzam się co do solar, ze slowianki nie zrobisz mulatki:) ale delikatna opalenizna jest ok:) Uwazam jednak,ze naturalnie sniade kobiety są piekne;) nie wszystkie oczywiscie

Gość matacz...,.,
solarium nisczy cere , ale to widac dopiero w puzniejszym wieku , mam taką kolezanke , wiecznie solar , dzis jej ciało wyglada jak wysuszone jabłko , mimo ze smarowała sie bez przerwy olejkami ze cena boli

Gość dfsdses
albo celulit jest oblesny .. te celulitowe monstra

Gość :D hahahaha
wyluzowany :D hahahaha dobry link :D

Gość :D hahahaha
zaliczył bym wszystkie oprócz polek...

Gość karmazynowadama22
cellulit czesto jets niestety uwarunkowany genetycznie:(. Ja sie go pozbylam dopiero po liposukcji ultradzwiekowej

Gość ram pam pam
zaliczylbys? jesli one by chcialy ciebie:)

Gość dfsdses
a najgorsze to sa male piersi .. Laska nie moze miec klatki piersiowej jak facet .