Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowadama22

Polscy faceci są beznadziejni!

Polecane posty

Gość matacz...,.,
w telewizji i na zdjeciach , jak i z daleka to kobieta prawie kazda jest ładna , zobacz taka w realu , sie dowiesz co i jak szczegulnie jak sie nie zrobi bo jej wizażystka zachorowała

Gość ram pam pam
no nie jak facet- ale takie duuuuuze tez nie sa fajne- szczegolnie na starosc...

Gość matacz...,.,
małe jest piekne , bo nigdy nie zwisa w kwesti piersi

Gość dfsdses
a jak sie zwroci uwage na te siatkarki to połowa z nich nic tam nie ma .

Gość dfsdses
ja mam na mysli bardzo małe , a nie małe . MAle są ok ..

Gość matacz...,.,
tosz pisałem , ze jak ktos wyrusł jak fasola za chazlem to ja dziekuje , do siaty jednak takie potrzebne

Gość ram pam pam
no moze i nic nie maja- ale wydaje mi sie ze akurat duzy biust moglby im przeszkadzac..

karmazynowadama22 - ale tak szczerze mówiąc to chciałaś się pochwalić że masz obcokrajowca czy co? Bo wg. Mnie polacy jaką urodę mają taka mają, mi osobiście żaden się nie podoba. Ale jakbym trafiła na jakiegoś fajnego i który jakoś wygląda to czemu nie? No ale nie ma szans bo już nie szukam. Tylko jaki jest sens podkreslania tego że masz egzotycznego męża itp. Ja nawet gdybym była z marsjaninem to nie o kolor skóry chodzi, czy o reprezentacyjne dziecko prawda?

Gość tez gdanszczanka
kamazynowa zaloze sie ze bylas w tej zalosnej grupie lasek podrywajacych hiszpanow w stacji de luxe w środę :P

Gość wow !!!!!!!!!!????????
ale laski ! Najlepsze : niemka, angielka, włoszka, i norweżka :)

Gość karmazynowadama22
Nie, nie byłam w tej grupie;) Nie chciałam się pochwalić mężem, chociaż może troszeczkę,bo jest cudowny:) Chciałam zaapelować do polskich, zaniedbanych mężczyzn,by zaczęli coś ze sobą robić,a jesli nie, to nie narzekać,że polki wybierają zagranicznych mężczyzn:). I nie mówię tylko o kolorowych, ale patrząc choćby na norwergów czy szwedów...no sorry;). Nie każdy rodzi się idealny,ale każdy może o siebie zawalczyć tym bardziej,że życie jest jedno.

Gość rudenkaa23
Polacy szybko łysieją i są brzydcy.

Gość wyluzowany
Ram pam pam Dokładnie po za tym małe piersi to nie tragedia przecież może rekompensować to np. dobrym gotowaniem i super lodzikiem ;)

Gość karmazynowadama22
każde piersi sa piękne, małe i duże. Każdy rozmiar ma swoje plusy i minusy. Ja mam miseczkę D, ale minusem jest to,że muszę się nieco wysilić,żeby mój bust był jędrny. Plusem jest to,ze mam ponętny deolt. Podobnie z małymi piersiami. One zawsze będą jędrne i będą wygądać młodziej:) No i wiele zalezy od gustu:)

ahh na gotowanie moje nikt nie narzekal- a wrecz chwalili wiec... :D co do "lodzika"- moze nie bede zdradzac;>

Gość karmazynowadama22
ram pam pam dzięki:*:)

Gość dfsdses
bruce willis jest łysy .

Gość Wolna251
Polacy szybko łysieją i są brzydcy. Też tak myślałam dopóki nie wyjechałam do aniglii....szkoda gadać sami brzydale i faceci 170cm i to biali i czarni a azjaci chyba 160cm...

Gość wyluzowany
co do "lodzika"- moze nie bede zdradzac;> :D hehe co za tajemnicza kobietaa patrz :D

mi sie nie podobaja tacy niscy :O.. ale coz.. o gustach sie nie dyskutuje.. niby jak panienka ma 160 to taki 170 jest dla niej wysoki..

Gość Sexy Pani :)
Mi tam nie przeszkadzają łysi faceci niektórym to dodaje nawet uroku i mi sie podobaja :)