Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowadama22

Polscy faceci są beznadziejni!

Polecane posty

Gość podrozniczka aa
Mój były chłopak obcokrajowiec , mieszkał w wielu krajach i stwierdził,że Polki nie są aż tak piękne. To jest jakiś mit , które ciągle podtrzymują polskie piękności. A co do Polaków, uroda to nie wszystko, wole sympatycznego polaka z małym brzuszkiem niż super przystojnego chama.

Gość dfsdses
a Adriana Lima jest potworem z otworem .. nawet radwanska jest od niej łądniejsza.

Gość dfsdses
normalny facet by Limie nie wsadził .. Tylko jakis seksoholik który ładuje w każdy otwór .

skoro mijasz ich na ulicy, to powiedz po czym wnosisz, że są skąpi? I jak do jasnej cholery widzisz ich penisy? Jak?! Zdradź sekret, chętnie popatrzę na cycki (chociaż je akurat widać).

Gość Polka Dot
12:48 [zgłoś do usunięcia]dfsdses nie mozesz stac w szeregu z Adriana limą , bo ona jest potworem .. http://devanmariee.edublogs.org/files/2012/03 /eva-longoria-without-makeup-1nsgzkk.jpg po lewej Adriana lima bez makijażu .. Zresztą najładniejsze są Norweżki , Francuzki . Polki są brzydkie Skarbie to nie A. Lima tylko Eva Longoria.... ale co racja to racja :)

Polki są ładne...na swój sposób :p ale do pięknych to im daaaaleko. A polacy? Kiedyś jak byłam nastolatka to podobało mi się kilka chłopaków a teraz jak patrzę na ich zdjęcia to POTWORY. Lysiejace z brzuchem, czasem tłuste. A wiek 22-25 lat. Koszmar. Laski się jeszcze jakoś trzymają.

W sumie wspolczuje panom którzy zaczynają lysiec w wieku 20tu lat...to jest jakaś polska plaga.

Gość wuwuzele
Dzieje się to, co przewidywałem, ze będzie się dziać podczas EURO.Czyli masa zakompleksionych poleczek, których nikt nie chce, będzie obrażać Polaków a wychwalać obcokrajowców.Nuuuuuuuuuuuuda.

Gość matacz...,.,
a to bardzo dziwne , bo takie samo zdanie ma o polkach !:) i zobacz jak to jest :) ty twierdzisz , ze wiekszosc facetów do bani , a ja jako facet twierdze , ze kobiety - wiekszosc - do bani . Gustu nie mają , figury tez nie . na chama chcą podazac za madą odkrywajac okropne brzuchy przy czym i boczki , nogi maja koslawe , ale spudnica mini jak najbardziej o celulicie nie wspomne , obwisłych cyckach i pusz up -ach nie wspominam ... na szczescie i tak Poli jednak sa najładniejsze te co sa i biją na łeb zagraniczne pastuchy . albo malowane lale

Gość ram pam pam
hmm autorko- szanuje twoje zdanie i jesli tak uwazasz to twojego zdania zmianiac nie mam zamiaru.. ale powiem ci ze ja mieszkam wcale nie w duzym miescie i mezczyzn przystojnych troche jest:).. choc narzekam na ich wzrost- takie male kurduple -oczywiscie nie mowie tu o kazdym:)

Gość matacz...,.,
a wyrosnietym jak fasola za chazle panienkom mówimy dziekuję ! kobieta ma byc malutka zgrabniutka - i nic poza tym w kwesti wygladu bo te wielkie osły same porosły

Gość karmazynowadama22
ja od zawsze preferowałam ciemny typ urody. Kiedy zobaczyłam swojego przyszłego męża po raz pierwszy, to wiedziałam,że będzie moj, a jesli nie on, to innt, egzotyczny mężczyzna:) . Mój mąż uwlebia z kolei moje jasne włosy i niebieskie oczy.Nasz synek jest podobny do męża, lecz jaśniejszy. I bez zbędnych matczynych przechwałek,muszę przyznać,ze calkiem dekoracyjny z niego dzieciak:)

Gość dfsdses
taka 30 lata to juz ciało ma obrzydliwe . brak mu jedrności

Gość matacz...,.,
dokładnie tak tak jak zadbany facet w wieku 50 lat wygladac rozebrany moze swietnie , tak zadbana kobieta w tym samym wieku - NIGDY SORKI MIŁE Panie , ale to jest fakt

Gość matacz...,.,
precz z kobietami miesajacymi rase białą - precz na stos

Chociaż ciapaki też mają tendencję do lysienia w młodym wieku. :/ no cóż młode Polki są bardziej zadbane niż faceci. Widzę to po swoich rowiesnikach. Boczki idzie zatuszować/ zlikwidować, wszystko idzie a jak się lysieje to już koniec. Kobiece kształty to jeszcze idzie znieść a facet jak ma piwny brzusio to chyba tylko fetyszystka go weźmie :p

Gość karmazynowadama22
każdy ma swój gust. Ja mam swój. Naprawdę w moim odczuciu Polacy wypadają blado w porównaniu z śródziemnomorskim typem urody.Pomijając aspekty, ktorych zmienic sie nie da...nasi, polscy chlopcy o siebie nie dbają. 70% ludzi na silowni, to kobiety:)

Gość ram pam pam
matacz.. a wyrosniete dla ciebie to ile wzrostu maja?.. ja jestem kobieta i uwazam ze wysokie nie sa zle:) oczywiscie- nie chodzi mi tu o kobiety co maja 185.. a znam taka.. i faktycznie takie nie sa ciekawe- ani to szpilek nie moze zalozyc ani nic bo wygladac bedzie jak zyrafa :O.. ale takie 170- idealne:)

Gość matacz...,.,
ty zobacz kretynko jakie kobiety są z tymi z brzuchami i łysymi - taka laska z ciebie nigdy nie bedzie :) ha ha ha krytykuj dalej

Gość karmazynowadama22
Tak, to prawda " ciapaki" tez łysieją, ale mój mąż miał szczęście,bo wszyscy w jego rodzinie mają po prostu bujną, falowaną szopę:) nawet starsi mężczyźni po 60;)

Gość wuwuzele
Że co proszę, że kobieta, ktora ma boczki jest fajna, a facet z brzuszkiem nie???Kobieta z ciałkiem to krowa, a facet z ciałkiem to misio.

Gość matacz...,.,
max 170 nie dbają ? dopiero w innym poscie kobiety mnie zbeształy i od pedałów wyzwały jak napisałem ze metrosexualny jestem bardziej niz troche :)

Gość pijany und naćpany emeryt 666
Beznadziejne Polki ich urodziły! Polskiej kobiety bym za miliardy tryliardów und biliardów bym nie wyruchał! Brzydzą mnie poleczki!

Gość dfsdses
kobiety 30 letnie są obrzydliwe i stare .. Dlatego faceci zawsze wybieraja mlode 18 tki .. No i miss swiata zostaja zawsze 18 letnie dziewczyny a nie 33 letnie . Bo 33 latki to próchno nadające sie do podpałki na grill .

Gość karmazynowadama22
wysokie kobiety nie są zle. Ja mam 171, ale mam koleżankę która ma ponad 180 i wygląda bosko. Nogi do nieba, postawna sylwetka;) drobne kobietki też są śliczne, takie urocze:) szzegolnie w spzilkach i sukienkach

Gość matacz...,.,
ty juz tam kobietom 30 letnim nie ublizaj , bo nie ma powodu , kazdy wiek ma swój urok , ale jesli mowa o ciele , to niestety kobiety maja sie gorzej , co nie znaczy by je wyzywać

Gość ram pam pam
karmazynowa- to jest idealnego wzrostu moim zdaniem- i pewnie nozki tez ladne masz:).. 180? no moze ja tyle bym miec nie chciala ale to moze z powodu niskich facetow z mojego otoczenia..

Gość karmazynowadama22
ja się nie zgodzę:) W liceum wyglądałam jak pulpet:) Teraz mam 54 kg przy wzroście 171 i wyglądam ok:). Ale to tez kwestia determinacji

Gość dfsdses
najgorsze sa pływaczki i siatkarki . Cycki małe brak kobiecych kształtów takie tyczki ..