Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlamane_serce

żony myślące o tym trzecim...

Polecane posty

topic dla kobiet mających mężów a pragnących innego mężczyzny zaznaczam, że nie jest to topic dla kobiet zdradzających a dla tych, które mimo iż pragną, to stawiają na wierność i nie chcą zranić męża topic o niespełnionych pragnieniach są tu takie kobiety? ja kocham męża ale od jakiegoś czasu myślę o innym, jestem nim całkowicie zafascynowana myślę, że mu też bardzo się podobam, ale nie mam zamiaru brnąć w znajomośc bo wiem, że mogłoby to oznaczać ból i rozczarowanie dla mojego męża jak sobie z tym radzić... jak nie uschnąć z tego pragnienia do mężczyzny nieosiągalnego? wczoraj znowu się z nim widziałam ... jestem totalnie zauroczona i nie wiem co zrobić

Gość nieheblowany drewniany palik
przestań się widywać

Gość georginiaaa
kim on dla ciebie jest? kolegą? czemu się z nim widujesz? bo razem pracujecie? czy umawiasz sie na te spotkania???

Gość kasia z góór
nie wydaje ci się, że to tylko kwestia czasu...kiedy ulegniesz? ze swojego doświadczenia myślę, że pozwalałam sobie na takie fascynacje wtedy, kiedy w moim związku działo się źle (w sensie emocjonalnym), też jestem z tych wiernych dlatego nigdy nie zdradziłam a radziłam sobie zwyczajnie, nie podtrzymywałąm kontaktu z tym drugim, naprawiałam to co w związku nie działało, do tej pory jakoś się udaje

jest moim nauczycielem (nie jestem nastolatką, chodzi o dodatkowe zajęcia ze sztuki, mam 27 lat, jest starszy ode mnie o 2 lata)

właśnie widzisz u mnie w małżeństwie naprawdę wszystko gra sama nie wiem, ta fascynacja wynika z tego, że chyba jest dokładnie taki, jak mężczyzna z moich "snów" wiem, że to gowniarsko brzmi, dlatego nie ulegam, poza zajęciami nie utrzymuję z nim kontaktu i nawet gdyby przydarzyła się okazja to bym nie skorzystała nie mam zamiaru zdradzić z jednej strony czuję, że powinnam rzucić zajęcia a z drugiej to po 1 bardzo mi na nich zależy, po 2 może chociaż tyle z tego mogę mieć, by czasem go zobaczyć, porozmawiać?

Gość huncwocik*
Ja też miałam takie fascynacje, ale niemożliwe do spełnienia, bo... byli to aktor i piosenkarz :-D wiem, brzmi infantylnie, ale naprawdę w ciągu niespełna połtora roku bardzo mnie wzieło. Ale to był czas taki nijaki, wiecznie w domu, z dziecmi, stąd pewnie te fascynacje. gdybym spotkała taka osobe w realu to nie wiem, nie wiem, co bym zrobiła. Choć wierność jest dla mnie wartoscia, to gdy momentami jest ciezko w małżenstwie, można ulec pokusie.

może to stąd, że zaczęłam nowy etap w życiu nowa świetna praca, zaczęłam robić to co kocham - związane z tymi zajęciami, które wiele mi dają może po prostu zaznałam życia o którym zawsze marzyłam w tych marzeniach nie było męża, dzieci itd i nie zrozumcie mnie źle, kocham męża, wychodziłam za niego z miłości, cieszyłam się z tego tylko wewnątrz mnie walczą te dwa światy właśnie... z jednej strony jestem szczęśliwa z mężem, uwielbiam z nim spędzać świat z drugiej... same wiecie