Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjebaltyckie

Gdzie nad Bałtyk??

Polecane posty

Gość wakacjebaltyckie

Sopot, Krynica Hel czy Ustka??

Gość taka ja sobie ja
Łeba :)

Gość taka ja sobie ja
no nie Sopot , ale ja moze tak myslę bo z trójmiasta jestem :) 1. Leba 2. Hel 3. Krynica moje typy

a to zależy czego oczekujesz? wczasy rodzinne, z małym dzieckiem, czy we dwoje... czy spokojniej czy bardziej imprezowo?

Gość georginiaaa
Ustka nad pełnym morzem, nie ma w okolicy chyba za duzo do zwiedzania. Sopot - Zatoka Gdanska, piekne miasteczko, cale Trojmiasto w zasiegu reki, do zwiedzania i imprezowania - raj :-) Do Helu dostaniesz sie statkiem :-P Hel, koncowka mierzei, mozna stamtad robic wypady, statkiem badz pociagiem czy autem - do Wladka, do Trojmiasta, 2 plaże, jedna duza nad Baltykiem, druga mniejsza nad Zatoką Gdanska. Krynica Morska - dawno nie bylam, jako dzieciak, zbieralam tam bursztyny, rejs statkiem do Fromborka :-P Tez 2 plaze, naz zatoką i zalewem... Ja bym wybrała Sopot badź Hel :-) Jade z rodziną do Pucka, by mieć azę wypadową wlasnie zarowno na Mierzeje Helska, jak i do Trojmiasta. Kocham te tereny!!!

Gość wakacjebaltyckie
Sama, ew. z koleżanką. Jakoś szczególnie na imprezy raczej nie lubie chodzić ale też nie chce siedzieć tylko na plaży. Spodobal mi sie Hel i Krynica bo z dwoch stron woda na wąskim pasie lasy ale nie wiem czy bym miala co tam robic. A no i zeby mozna tez bylo znalezc miejsce w ktorym nie ma tylu ludzi

Gość wakacjebaltyckie
Zapomniałam o Lebie. wiec dopisuje do listy miast ktore biore pod uwage

Gość georginiaaa
W Sopocie na pewno będzie sporo luda, ale jeżeli nie byłaś nigdy, to warto naprawdę. Bo biorąc pod uwage nasz Bałtyk, pogody nie przewidzisz. Jak bedzie zimno, mokro, możliwosci spedzenia tam ciekawie czasu - nieograniczone. W Łebie byłam bardzo dawno, z relacji brata wiem, ze bardzo się "rozrosła", ze też dużo ludzi przyjezdza. Absolutnie nie polecam Władysławowa jako miejsca do mieszkania. Straszne tłumy. Ale jako jednodniowa wycieczka - jak najbardziej :-)

Gość dsaadsadsad
jak chcesz sie puszczac to tylko: 1. Mielno 2. Łeba 3.Władek Miasta znane z rozpusty.

Gość wakacjebaltyckie
W Sopocie byłam ale tylko przez 2 dni.

Gość fgbhnghjk
Ustka jest paskudna, Nie polecam. My byliśmy w Jarosławcu w zeszłym roku. Mogę podać Ci numer do Pani co ma dom wypoczynkowy i campingi. Dosyć tanio, pokoje zadbane, w łazienkach pokoje, kuchnia, świetlica z telewizorem i kominkiem a najważniejsze, że do morza 300 metrów :)

Gość taka ja sobie ja
"A no i zeby mozna tez bylo znalezc miejsce w ktorym nie ma tylu ludzi" To ja cofam i nie polacam Łeby , Sopotu, Hel bo tam tłumy i imprezy super na Nudy gdzie mozna przejsc wszystko w 15 min polecam Karwia i Władysławowo

Ja wybrałabym prawdopodobnie Łebę. Jest na prawdę ładna plaża, blisko do wydm /można wziąć rowerki/, są wieczorne rozrywki, jakieś knajpki, dyskoteki, więc wyjść można. Ludzi sporo, ale nad morzem w sezonie wszędzie sporo ludzi. Hel w sumie też fajnie, ale mnie nie zachwycił na tyle, żeby polecać. Krynicy wogóle Ci nie polecam, jeździłam tam dwa lata z rzędu ze względu na bliską odległość, ale jest średnio. Miasto malutkie, mizerne i plaża taka raczej przeciętna. Z tego co zauważyłam najwięcej rodzin z dziećmi /ja zresztą też z maluchami/. Sopot rzeczywiście jest fajny, tylko plaża mnie przeraziła - brudna okropnie. Znam polskie morze, bo jeżdżę 2-3 razy w roku i już objeździłam większość znanych i kilka mniej znanych miejscowości. Wiadomo, że każdy szuka czegoś innego i trudno radzić, ale Łeba obiektywnie jest dobrym wyborem ;-)

Gość wakacjebaltyckie
Nie chodzi mi o to żeby były pustki na plaży tylko żeby np. mozna bylo pojsc np. 2 kilometry dalej gdzie nie ma tlumow.

Gość herh54u
ja tam co roku jestem w HELU :) polecam

Gość georginiaaa
to jedź na Hel, tam bedziesz mogła lasem przejśc az do Władka :-D

Gość cdvbnm,./
Tylko jarosławiec. jak ktos wyzej pisal spokoj i wszystko w zasiegu ręki. jak chcesz poleżec na plazy w spokoju to tam. ustka, sopot, hel odpada. tam tlumy i ciągly halas. w tamtym roku w sopocie ktoś w nocy skakal nam po samochodzie. a slyszelismy z okna jakąś młodzież pijaną, ale kto wiedzial :o w tym roku znowu jedziemy do jaroslawca.

ja zawsze rozglądam się w kilku miejscach a później eliminuję - kwestia cen, odległości od morza, terminów itp. Może i Ty tak spróbuj. Nie wiem, jakie masz oczekiwania, ale już czas rezerwować jeżeli w grę wchodzą wakacje.

Gość wakacjebaltyckie
Nie chce leżeć tylko nad morzem na bezludnej plazy, nie chce jechac do sanatorium :D Mam 18 lat, pierwszy raz jade bez roddzicow.

A ja Bałtyk uwielbiam i jeżdżę przynajmniej dwa razy w roku ;-) rzecz gustu.

Masz jakieś typy, jakies wskazania, teraz pokalkuluj gdzie najwygodniej dojechać, popatrz na naclegi itp. Może jeszcze pogadaj z koleżanką i wspólnie zdecydujecie.

Hej! Bałtyk to kapitalne miejsce na wypoczynek, niezależnie od pory roku w zasadzie. Ja bardzo lubię Jastrzębią Górę, jest idealna dla singli i dla rodzin, podobnie jak i położony tam fajny ośrodek Primavera. Możecie liczyć na niezapomniane wakacje.

też tak myślę, że nad Bałtykiem można sobie doskonale wypocząć, tylko jedyne co może nam przeszkadzać to to, że pogoda bywa różna, ale, żeby i tego uniknąć to może dobrze pojechać do większego miasta, jak Gdańsk? Można pozwiedzać i zatrzymać się w Dworze Oliwskim, gdzie jest bardzo duża oferta spa, więc nawet jakby pogoda nie dopisała można sobie dobrze wypocząć.

Gość openeyes
o Gdańsk jest super, byłam tam jakieś czas temu i naprawdę zrobił na mnie duże wrażenie. Piękna architektura, otoczenie klimat. Moim zdaniem jedno z ładniejszych miast w Polsce.

Gość pracująca też
zdecydowanie sopot, a Łeba jest dla mnie ohydna

Gość Mariola D
W Niechorzu znajdziecie piękny Hotel Bałtyk. Obiekt ten stoi przy samym morzu, a z obiektu jest zejście wprost na plażę. Obiekt jest zadbany, w środku jest czysto, pokoje i łazienki są zadbane. Obsługa w porządku. Można skorzystać z aneksu kuchennego, który umożliwi przygotowanie posiłku o dowolnej porze. W obiekcie znajdziecie też salę bilardową. Polecamy. Podaję linka do tego hotelu: www.baltyk-hotel.pl