Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (czas tyka) Pilne

W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę?

Polecane posty

Gość hggtrddd
Wtedy w młodosci mogłes miec jakąs laske na swoim poziomie a nie marzyc o ksiezniczkach. Za wysokie progi:P Te brzydkie tez pragną miłosci a sa odrzucane tak samo jak brzydale;P

Gość tartar
I to podobno mężczyźni patrzą na wygląd? kurde a później tka głupia baba pisze, że faceci to świnie skoro wybiera świnie (przystojniaka który przebiera rucha i porzuca) to niech wini siebie a nie obraza innych.

Gość Hahaha rada do autora
Jak za wysokie progi jak teraz mam takie na kiwnięcie palcem? Hehe właśnie o to mi chodzi, żeby głupie szmaty widziały, jak sobie odrabiam stracone życie :D Teraz was szlag trafia, kiedy widzicie mnie z jakąś laseczką, co? Nie mam za grosz szacunku dla kobiet a seks służy jeydnie mi. Mam w dupie co kobiety czują, dla mnie są kurrwami bez wartości, ruchanie służy mi, a nie im. Zresztą co ja będę z wami rozmawiał. Dzisiejszy seks z finałem w jej buzi dedykuje wam kurrewki :)

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaa
Faceci to straszni hipokryci chcieliby miec pieknosc a sami sa paskudni

Hahaha coś tam - no...a im służy twoja kasa. Pomruga taka, popierdzieli jak to cię kocha, kupi buty, a jak źródełko wyschnie znajdzie innego, a na boku cały czas będzie miała przystojnego :P

Gość phiphiiii
płacisz, płacisz. Płacisz za wyjścia, kupujesz prezenciki i latasz dookoła laski. Jak jesteś brzydki to musisz o ładną laskę walczyć. Czyli machać kasą. Zabiegać. Ty to nazywasz manipulowaniem, ale musisz włożyć spory wysiłek w to żeby laskę omotać. Czyli poświęcasz swój czas i środki na to żeby być z osobą którą gardzisz. Bardzo mi ciebie szkoda.

Kurrwa ale głupie tu pizddy siedzą. Ja nie wydaje na nie pieniędzy. Rozumiesz? Daje im jedynie wizję przyszłości, nadzieję, traktuję jak księżniczki, zgrywam wspaniałego i wartościowego faceta. Nigdy nie kupowałem żadnych przedmiotów kobiecie, a miałem już 9 dziewczyn. Wszystkie ładne, wszystkie zmanipulowane. Myślisz że jestem jakimś głupim sponsorem? To ja jestem niedostępny i to ja traktuje je bez szacunku. Jeszcze tego by brakowało że ja bym szmatom buty kupował albo ubrania :D hehe

oj no wywala facet kasę - czyli najpierw musi się napracować, żeby ją zarobić, a potem odwalić szopkę i tą kasę wydać żeby pójść z panną do łóżka. A i tak nie ma szans z facetem który jest przystojny i z kasą :P

Gość kjsdhdflkhdfshklsfd
I tak sie musisz wsilac trzy razy bardziej niz przystojniak a ona i tak cie bedzie zdradzac z jakims ciachem

Gość phiphiiii
płacisz, płacisz. Płacisz za wyjścia, kupujesz prezenciki i latasz dookoła laski. Jak jesteś brzydki to musisz o ładną laskę walczyć. Czyli machać kasą. Zabiegać. Ty to nazywasz manipulowaniem, ale musisz włożyć spory wysiłek w to żeby laskę omotać. Czyli poświęcasz swój czas i środki na to żeby być z osobą którą gardzisz. Bardzo mi ciebie szkoda. Normalny człowiek to raczej szuka towarzystwa ludzi, którzy są fajni i których lubi, a ludzi których nie lubi i ma o nich złe zdanie unika. A ty robisz wprost przeciwnie, adorujesz laski, którymi gardzisz. Gdzie sens, gdzie logika?

Radzę jeszcze raz przczytać dokładnie co napisałem. Zresztą co ja dyskutuję ze szmatami? Ja siedzę we własnym biurze a wy pewnie macie przerwę pracując na kasie w sklepie, co? haha Jesteście bezwartościowymi kurrwami. Jedyne co możecie dać facetowi to dupy i nic więcej. Gardzę wami niewyobrażalnie i będę poniżał, ośmeiszał i wykorzystywał do końca życia

Gość kora82
Hahaha rada do autora Wspolczuje Ci takiego zycia jakie wybrales. Bo chyba nie dostrzegasz tego jakie ono jest puste doklednie takie samo jak te laski, z ktorymi sypiasz. Ale powiedzenia miejmy nadzieje ze nigdy kasy nie stracisz , czy nie zachorujesz,bo wtedy to nie wiadomo co zrobisz Niby sie tak chwalisz ty zaliczaniem lasek ale brzmi to troche nie szczerze. pewnie w glebi duszy chialbys pozanc wartosciowa laske ktora Ciebie pokocha a nie Twoje pieniadze. A takowe isnieja tylk trzeba gdzie indziej szukac.

Gość ramboryk
alicjaaaaaaaaaaaaaaa "Faceci to straszni hipokryci chcieliby miec pieknosc a sami sa paskudni" Co masz na myśli pisząc paskudni? Brak idealnego wyglądu? brak tarki na brzuchu, biceps poniżej 45-50?

Gość kjsdhdflkhdfshklsfd
O własnie i tak jestes zerem przy przystojniaku który w dodatku ma kase:P Możesz takiemu co najwyzej buty lizać

tak, czytamy...i mimo wszystko nie wierzymy. No chyba, że umawiasz się z idiotkami, ale ten gatunek występuje też w wersji z penisem. Więc dalej nie masz się czym chwalić. Musisz zarabiać, żeby mieć czym "szpanować", a i tak najwięcej na co cię stać to na najtańszą idiotkę. Kiepsko...

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaa
Paskudny to niski,łysy, za chudy albo za gruby, z zakolami jednym słowem bez dobre aparycji

Gość bodzia18
Hahaha rada do autora -- gratuluje ze jestes bogaty, szkoda ze taki glupi

Gość phiphiiii
laskę chcesz zmanipulować, ona ma urodziny, nie ma bata musisz jej strzelić wyczesany prezent. Pamiętaj jesteś brzydki, chcesz zrobić wrażenie zaangażowanego, poważnego faceta, któremu zależy. To samo z imieninami, walentynkami, świętami, dniem kobiet etc. Inaczej twoje manipulacja jest mało wiarygodna. Pamiętaj jesteś brzydki. Musisz się starać dużo bardziej niż przystojniak. Więc płacisz. Do knajpy też musisz laskę zabrać i oczywiście zapłacić. Bo dalej twój pracowicie tworzony wizerunek majętnego, opiekuńczego faceta pada. Jesteś brzydki musisz nadrabiać zainteresowaniami, czyli zabierasz ją na koncerty, narty czy co tam i oczywiście płacisz. Ona nie. Jak byś był przystojniakiem to "honor" by jej kazał zaproponować że ona za siebie zapłaci. Ale pamiętaj jesteś brzydki, więc za wszystko płacisz sam. Bo inaczej twój wizerunek leży. Tak więc płacisz płacisz i jeszcze raz płacisz. A wszystko po to, żeby spędzać czas z osobą, którą gardzisz. Smuuuuutne.

Gość marcinkoks
Jeśli jesteś brzydki daj sobie spokój z ładnymi laskami one są drogie w utrzymaniu. Taniej wyjdzie wyjście raz w tygodniu na 1 panienkę. Kobieta jak kobieta żadnej różnicy.

Gość LIKLA
napewno nie na kase i nie na maho bądz sobą a jeśli jakaś wpadnie ci w oko musisz zorientować się co lubi i znaleść współny język :) dziewczyny szukają mądrych facetów

Gość do phiphiiii
on przynajmniej sypia z ladnymi kobietami i ma przyjemnosc. sa faceci ktorzy wola pracowac nad soba zeby miec potem piekne kobiety zamiast juz w liceum brac sie za brzydkie. niektorzy nie lubia polsrodkow i subsytytow. surogat nie kazdego zadowoli. lepiej odkladac pieniadze na prawdziwa kurtke skorzana niz kupic skajowa

też dlatego są kobiety, które nie biorą byle czego - łapią bogatych i przystojnych (najlepiej jak 2w1, ale niekoniecznie ;P)

Gość do phiphiiii
hggtrddd a po co mial byc w liceum z brzydulami co sie nie gola pod pachami? lepiej poczekac na ladna

Gość marioMax
Widzę kobiety ciągle tylko Wam w głowie kasa i wygląd. Nie dziwcie się dlaczego nie możecie później znaleźć mężczyzny który będzie Wam wierny

Gość do phiphiiii
duzo facetow nie bralo sie za brzydule ze szkoly sredniej tylko pierwsze dziewczyny mieli w doroslym zyciu, jak poszli do pracy (nawet na budowie po zawodowce) i kupili sobie fajne ciuchy, pierwszym samochod, zloty lancuszek, zrobili tatuaz

Gość kora82
do do phiphiiii che dodaj przykoksowali i zgoli sie na lyso. Wow moj ideal. Na sam widok bierze mnie na wymioty

Gość Powiem tak jak ja to widze
Kobiety są w obecnych czasach gorsze od facetów jeżeli chodzi o puszczanie się na lewo i prawo, do tego potrafią się mi swoimi wyczynami chwalić, wywołują tylko moje obrzydzenie bo sobie myślą że ja z każdą co się nawinie do łóżka pójdę, to jest chore. Mam tylko jednego kolegę co wiem że się puszcza z różnymi panienkami, a koleżanek.. całkiem sporo.

Gość do phiphiiii
ja w liceum bylem taka ofiara losu. potem stalem sie klubowiczem i mam teraz ladna dziewczyne. moglbym o niej pomarzyc kiedys. nie jestem bogaty, nie mam samochodu, ale wygladam niezle i ubieram sie niezle. nie mam super pracy, ale mieszkam z rodzicami i stac mnie na to zeby nosic skorzana kurtke

Gość kora82
Powiem tak jak ja to widze To ciekawe z kim sie niby puszcza te kolezanki co same ze soba??!!! Co za bzdora??