Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (czas tyka) Pilne

W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę?

Polecane posty

Gość kora82
No kiedys widzialam jakis ranking i Polacy wygrali go w kategorii najbrzytsi Panowie w Europie. Wiec sie nie smuc drogi autorze watku.

Gość monczniak
tak, nie smuc sie! nie jestes sam!

Gość monczniak
a jacy sa najprzystojniejsi? na ktorych najbardziej lubicie popatrzec? ja widzialam ostatnio fajnego Szweda z fajnym tylkiem ;)

Gość kora82
Uwazam ze Grecy i Hiszpanie sa przystojni i do tego wysocy. Bo Włosi maja fajne poznki ale tacy karlowaci sa.

Jeśli trafisz na taką piękną kobietę i dla niej wygląd nie będzie miał znaczenia to powodzenia,może Ci się uda:)

Gość monczniak
noo Grecy tez :) ale nie wiedziec czemu, Cypryjczycy juz nie sa tak przystojni... moze przez to, ze Cypr jest odizolowany, wiecej tam "krzyzowania wsobnego" i gorsze geny ;)))))

Gość Hahaha rada do autora
Z doświadczenia ci doradzę. Traktuj kobiety jak ostatnie szmaty, jak gówno. Jesteś przegrany (podobnie jak ja byłem) w tych sprawach i jedyną drogą do fajnego życia jeśli chodzi o seks jest KASA i to dużo kasy. Te tępe idiotki jak zobaczą kasiastego faceta to potrafią robić się mokre. Taktyka jest prosta, manipuluje się taką, zachowuje się przed nią jako inteligentny, kulturalny, wartościowy człowiek, który da jej życie z bajek, które będzie opływać w luksusy, ona to kupi (naucz się manipulować bo kobiety to naprawdę głupie szmaty) i parę spotkań, sztucznej gry i masz ruchanie, pamiętaj, że masz być twardy, niedostępny a jednocześnie wartościowy i perspektywistyczny. A w łóżku? Traktuj ja jak szmatę, one to uwielbiają. Anal, spuszczczanie się w ryju na pierwszym spotkaniu, to norma, trzeba tylko odpowiednio to rozegrać, dać jej wizję życia jak księżniczka, by ją zeszmacić, poruchać sobie i poczuć statysfkację że zaliczyliśmy kolejną dziiiwwwkę którą później będzie ruchał samiec alfa, i to my ją ruchaliśmy, mimo że jak w moim przypadku, wyglądam potwornie (tak jak napisane, jestem łysawym niskim facetem z niesymetryczną twarzą i dość małym sprzętem, ale to nie ma znaczenia, bo jak facet się nie boi, jak nie ma szacunku dla kobiet, to zawsze wygra. Jak jakaś by mnie obraziła, to podszedłbym i przyjebał w ryj. Tego mnie polskie kurrewski nauczyliście :)). Można też sobie poruchać młode siksy prosto. Jedziesz gdzieś na wieś, robisz rekonesans, gdzie jest bieda i gdzie jakaś fajna młoda niunia mieszka w warunkch trudnych że głowa boli. Idziesz później na festyn albo jakieś podobne wydarzenie, szukasz jej i kolejna dobra strategiczna gierka, to jeszcze tego samego dnia sobie poruchasz. Dwa razy już zarwałem w ten sposób 2 biedne nastolatki, piękne ciała miały. Obiecywałem góry, byłem dla nich wspaniały, doceniały to bo w domu były traktowane jak gówno. Poruchałem sobie, powykorzystywalem i rzuciłem w pizdu :D Tak tak szmaty, kasa pozwala sobie odbić stracone życie które było stracone przez was :D Autorze skup się na pięniżakach bo ładna dziewczyna w życiu cie nie wybierze ot tak sobie no i naucz się manipulować i grać ksiecia z bajki

I kiedy ja sobie teraz siedzę we własnym biurze, wasi tak pożądani kolesie w liceach czy na studiach, podobnie jak moi rówieśnicy, będą teraz zapierrdalać za grosze w gównianej robicie :D Zemściło się wszystko więc jest jakaś prawiedliwość na świecie. Ja mam kase, rucham świetny towar za free, żyję sobie jak lord, a oni zapierrdalają jak głupi musząc żyć z jedną pizdddą :D Co ciekawe w ogólniaku za kobietę to bym wszystko dał a i dla niej był gotów wszystko poświęcić :D Dobrze że byłem brzydki to się nie sprawdziło. Do autora. Wiesz jak poćwiczyć zachowanie i manipulację? Prostytutki. Ja na początku ponad miesiąc dzień w dzień chodziłem ruchać dziwwwki. Rozmawiałem z nimi, uczyłem się seksu, nabierałem pewności siebie. Wybieraj sobie ładne dziwki. Po jakimś czasie zobaczysz, że kobieta to tylko kobieta i nie ma właściwie nic do zaoferowania, a przy tym jest chamska, egoistyczna, chce takich jak my obrażać, śmiać się i poniżać. Dasz się pomiatać? Nie! Nie daj się tym szmatom tak jak ja się nie dałem! Jak już poćwiczyłem z prostytutkami rozmowy, troszkę zeszła ze mnie ta cała pogoń za seksualnością, zacząłem sponsorować jedną licealistkę przez 3 miesiace. Tu już szedłem na całość ucząc się już jak zachowwyać się w stosunku do kobiet. Ruchałem prawie codziennie, tak jak się mi podobało. Później zaczęły się kluby, puby, imprezy i manipulacyjne podrywanie, którego możlwiość otworzyły mi pieniądze :) Na dzień dzisiejszy ruchałem grubo ponad 20 kobiet, i drugie tyle prostytutek :)

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Zostań księdzem!

Gość bodzia18
Hahaha rada do autora -- jak tego posłuchasz to znajdziesz dziewczyne, tylko ze glupia

Wynajem/kupno apartamentu w centrum miasta to podstawa. O tym też nie zapominaj. Chyba chcesz mieć miejsce, gdzie daną ofiarę zaruchasz raz pierwszy, pokażesz jej jak żyjesz, żeby później chciała wracać. No i muszisz mieć genialnie opanowaną grę osobowości. Muszisz w jej oczach być cudownym, naprawdę cudownym facetem, tak żeby uroda zeszła na drugi plan, co po pierwszym ruchaniu dzieje się prawie od razu :)

Gość bodzia18
Hahaha rada do autora -- mam wrazenie ze zostawila cie jakas dziewczyna i teraz tak sie zachowujesz

Gość a jednak to prawda 12
Brzydcy faceci to jednak wredne, sfrustrowane, zakompleksione durnoty. Nie wszyscy, bo autor wydaje sie byc spoko kolesiem, ale ten powyzej to juz ksiazkowy przyklad syndromu ropucha

Tylko się wydaje spoko kolesiem

Co piszesz za mnie frajerze? a jednak to prawda 12 powiedz to mojej aktaualnej słodkiej niuni kiedy spuszczam się w jej usta patrząc w jej śliczne czarne oczka a ona musi patrzeć na mój świński ryj :) Same jesteście sobie kurrwy winne. Do aktualnej szmaty którą rucham nie czuje nic, gardzę nią, ale udaje porządnego człowieka. Ona, kiedy ja tak bardzo kogoś potrzebowałem, ruchała się na pewno z jakimiś przystojniakami w liceum albo troszkę później (ma 22 lata), więc teraz niech spierrdala bo nadaje się tylko do ruchania. Lubię też gdzieś wyjść w towarzystwie więc taka suka nadaje się idealnie. Narobiłem jej już tyle nadziei że jak wytrzymam jeszcze z miesiąc, dwa to pewnie powie że mnie kocha :D hehe naprawę jestem dobrym aktorem :) Z tej brzydkiej buźki niczego się wyczytać nie da. Jak to powie, to ją rzucę jak ostatnią szmatę i poszukam następnej :D Ja nie rozumiem jak można być taką kurrwą i mówić że się kocha, przecież jak miała już paru partnerów to każdemu tak mówił. Wiarygodność na poziomie psa :D

Gość phiphiiii
jakie smutne to twoje życie. Uprawiać seks z osobą, którą się gardzi. To musi być strasznie poniżające. I jeszcze trzeba się tyle napracować. Grać, wydawać kasę. Daj spokój z takim życiem. To już lepiej kamień na szyję i do Wisły.

Gość a dlaczego on ma
szanowac kobiete, ktora miala wielu partnerow?

Gość Bo ponieważ Gdyż albowiem
A dlaczego ona ma _mieć_ kobietę, która miała wielu partnerów? Sam siebie nie szanuje...

Gość dgghfhddhdhdhdhdhhdfhdffhdhf
Nie czaje tylko jednego. Sam mówisz ze jestes brzydki i w liceum tez taki byłes wiec dlaczego sie dziwisz że ŁADNE dziewczyny wolały przystojniaków? To chyba normalne. Dlaczego sam nie interesowałes sie wtedy brzydkimi kolezankami tylko tymi ładnymi a teraz masz pretensje ze one wolały przystojniaków?Ładna dziewczyna chce miec przystojnego chłopaka i to jest normalne, a brzydkim pozostają brzydkie:)

Faceci to hipokryci.Nazywają szmatą dziewczynę która ma przystojniaka ale sami to tez patrzą tylko na urode:P Żałosne

Gość phiphiiii
no ale ja nie czaję. Seks to powinna być przyjemność. A jaką można mieć przyjemność z przebywania z kimś kim się gardzi. Owszem niektórzy idą na taki układ, seks z kimś kto mi się nie podoba, ale w zamian liczą na jakieś korzyści. Tu nawet tego nie ma. Jest tylko jakaś bliżej niezidentyfikowana żądza zemsty. I to jest ta jedyna przyjemność. I to jest po prostu bardzo smutne. Ktoś taki musi być bardzo nieszczęśliwy.

Ale ty jesteś głupia szmato. Seks z ładną laską zawsze jest przyjemny podobnie jak innego rodzaju kontakt fizyczny. Gardzę wszystkimi kobietami i wcale, ale to wcale mnie nie męczy przebywanie z nimi. Czuje satysfakcję kiedy wykorzystuje laskę, kiedy udaje przed nią kogoś innego, kiedy ona się nabiera, a później mogę ją zeszmacić już całkiem. Niby czemu miałem się interesować brzydkimi dziewcznami? To moja była wina że byłem byrzdki? Zresztą teraz to myślę że nawet lepiej bo na pewno tylu pięknych laseczek bym nie obrócił :D Seks to największa przyjemność jaką mam w życiu.

Skoro sam jestes brzydki to niby dlaczego chcesz miec ładną? Te brzydkie tez marzą o przystojniakach i tez nie ich wina ze sa brzydkie a sex z paskudnym kolesiem jest odrażający i mozna to robic z nimi tylko dla kasy:P Ta ładna gdyby nie twoja kasa to nawet by na ciebie nie splunęła czego miałes przykład w szkole średniej wiec nie wiem z czego masz taka satysfakcje? Przystojni kolesie sypiają z takimi za darmo a ty śmieciu musisz za to płacic haha

Gość kitaniur
Gdy nie masz wyglądu eh kasa załatwi wszystko.

kasa ewentualnie załatwia małżeństwo, ale i tak będzie mieć przystojnego kochanka ;)

Gość phiphiiii
zdecydowanie masz bardzo smutne życie, skoro nie męczy cię przebywanie z jednostkami którymi gardzisz. Zawsze robi mi się smutno jak pomyślę o takich nieszczęśnikach. I oni jeszcze się sami oszukują, że są szczęśliwi i twardzi, a w środku siedzi ten biedny, wyśmiewany pryszczaty gimnazjalista i się boi.

Za co głupa kurrwo muszę płacić? :D Ja mam wszystko za darmo :D Kurrwa umiesz czytać? Hehe widać że kolejna tępa szmata się trafiła. :D Aktualnie jestem z niunią 9/10 która myśli że jesteśmy parą. Rucham ją prawie codzinnie i jedyne wydatki jakie ponoszę to kondomy i jakieś wyjścia, które mi też sprawiają przyjemność.To już któraś z kolei :D Ją też niedługo rzucę i poszukam następnej, zmanipuluje, wyrucham, zeszmacę i rzucę :) Ja wiem że przystojni kolesie sypiają za darmo już w młdodości a piękne laski srają wtedy na takich jak ja. Ale ja się zemściłem i wziąłem co moje :) Brzydkie laski nie są lepsze, miałby okazję to robiłyby to samo co te ładne, bo kobiety to kurrwy :)

Gość hggtrddd
Nigdy nie wzbudzisz w żadnej kobiecie pożadania bo to moze zrobic tylko przystojniak:P Na samą myśl o takim robi sie gorąco

Gość hggtrddd
Przystojni kolesie nawet sie wysilac nie muszą i tak sobie przebierają w panienkach