Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (czas tyka) Pilne

W jaki sposób brzydki chłopak ma poderwać ładną dziewczynę?

Polecane posty

Gość do phiphiiii
w liceum jako pryszczaty pizdus platus to tylko jakas brzydule moglem miec, ktora sie pewnie nawet pod pachami nie golila i nosila rozciagniete swetry. dziekuje za taka

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaa
W czym brzydka jest gorsza od ładnej? Moze byc duzo bardziej wartościowa ale jak ktos leci tylko na wyglad to niech sobie biorą te puste lalunie, które ich wykorzystuja i lecą tylko na kase

Sam byłes na poziomie tych brzydul i dziwisz sie ze tylko takie cie chciały?

Gość do phiphiiii
nikt tu nie mowi o jakiejs modelce, ale po prostu o dosc przecietnej, ale jednak ladnej dziewczynie. skoro ktos ma szanse miec ladne kobiety to co w tym dziwnego, ze z tego korzysta? a ja mialem na to szanse. byl ze mnie przecietniak, co prawda pryszczaty, ale wysoki oraz szczuply i do tego postawny. trzeba bylo tylko nad soba popracowac i teraz mam ladna dziewczyne

Jestes tez facetem z nizszej półki tak jak te kobiety które obrazasz a jestes na ich poziomie. Ładną sobie mozesz co najwyzej kupic bo poleci na twoja kase ale jesli tobi to odpowiada to ok płytki jestes

Gość do phiphiiii
nie dziwie sie, ale tez sobie postanowilem ze zrobie wszystko by przeskoczyc na wyzszy poziom. mezczyzna = progres i praca nad soba. trzeba isc do przodu

Jeżeli sam jestes przystojny to mozesz wybrzydzac wiadomo

Gość BodyMan
alicjaaaaaaaaaaaaaaa "W czym brzydka jest gorsza od ładnej? Moze byc duzo bardziej wartościowa..." A kobiety dają szansę każdemu mężczyźnie? Też skreślacie mężczyznę jak nie jest jakiś idealnie zbudowany! Nawet nie dajecie mu szansy na rozmowę.

Gość do phiphiiii
mylisz sie. wygladam nawet niezle. nie jest jakims bradem pittem, ale wygladam wystarczajaco by miec modna studentke, ktora chodzi do klubow. a prace mam normalna, nie jestem bogaty, nie mam nawet samochodu. jestem zadbany, dobrze ubrany, nie zaluje na wody toaletowe. nawet lysieje. za to glowa co 1-2 dni golona na gladko z pianka a potem ladnie wybalsamowana

Body man brzydka dziewczyna na pewno nie skreśli brzydala juz na wstepie tylko da mu szanse

do phiphiiii- wiec nie jest z toba tak źle jak mówisz

Gość Powiem tak jak ja to widze
kora82 no jak z kim przypadkowe znajomości, chodzą na dyskoteki do pubów itd. ja je również znam z takich miejsc ale traktuje je tylko jako koleżanki nic więcej.

Gość do phiphiiii
moja dziewczyna jest ladna i nie leci na kase. lubi mnie za poczucie humoru, za to ze pracuje, za to ze jestem dobry w lozku, troszcze sie o nia, mam zainteresowania itp. jednak w liceum laski na jej poziomie to co najwyzej smialy sie ze mnie. dlatego ja wybralem prace nad soba

I ok tylko denerwuje mnie to że uwazasz brzydkie dziewczyny za ,,gorszy towar" nawet ich nie znajac

Gość Do Hahaha rada do autora
takie rzeczy jak Ty będąc paszczurem podrywasz najładniejsze laski na bajki o swoim boactwie i elokwencji, to możesz włozyć między książki. Raczej żadna nie uwierzy jaki to z ciebie bogacz, kiedy to na randkę przyjżdżasz PKsem, na reku masz plastikowy zegarek z allegro, a w portfelu 3 zł na najtańsze piwo. Niestety, żeby ktoś z Toba poszedł do łóżka, to trzeba to bogactwo pokazać: auto, drogie ubranie, zegarek, droga restauracja i tp. itd., a taki nędzny podryw o jakim Ty piszesz to chyba skusi tylko biedną patologię, którą juz i tak przeruchali wszyscy chłopacy ze wsi, a nawet własny ojciec.

Gość BodyMan
alicjaaaaaaaaaaaaaaa Kobiety również tak robią:P

Gość Do Hahaha rada do autora
poza tym gdzie Ty niby ruchasz te kobitki codziennie, w krzakach za remizą? bo chyba na apartament cię nie stać?!?

Gość Hahaha rada do autora
Oj ale jesteście głupie. Puste kobiety od razu by mnie odrzuciły. Ja poluje na piękne i w miarę wartościowe kobiety, żeby móc przejść pierwszy etap i działać dalej. Ubieram się elegancko, jestem czysty, pachnący, zadbany, wysportowany, ale dalej brzydki. Wzrostu sobie nie dodam, twarzy nie zmienię, nawet jakbym mógł już bym tego nie zrobił. I to właśnie te wartościowe ładne kobiety dają się mi zwodzić, to je mogę nabierać i nimi manipulować. Strategii i odpowiedniego zachowania uczyłem się bardzo długo. Moje aktorstwo polega na tym, że jestem robię z siebie elokwentnego, szarmanckiego, interesującego, inteligentnego mężczyznę, kulturalnego, dobrze wychowanego, z dobrymi perspektywami. Później jest z górki, bo próbuję jak najszybciej pokierować znajomością, już na początku, na mój jedyny atrakcyjny w oczach kobiet atut - pieniądze. Nic nie kupuje, chyba że gdzieś zaproszę, tworzę w jej głowie wizję idealnego życia, co prawda z gorszym partnerem fizycznie, ale zawsze. Szybko się do mnie przyzwyczajają a ja jak najszybciej kieruję to w stronę łóżka i wychodzi mi to bardzo dobrze. Świetnie się bawię mogąc zebrać w końcu swoje plony. Kiedyś wyśmiewany, poniżany, brzydal bez najmniejszych szans na dziewczynę, dzisiaj wyrafinowany podrywacz - mściciel, ruchający ładne dziewczyny w ilościach, o których nie jeden przystojniak może pomarzyć, z tego względu że oni wiążą się na stałe, a ja chcę tylko poniżyć kobietę, pobawić się nią, wyruchać i rzucić. Bardzo szybko to one zaczynają się starać o mnie, widząc, że ich życie może być życiem z bajki. Ale hola hola, było mi dać szansę w liceum, kiedy byłem zdolny do związku, mogłem kochać jak nikt inny, ale nie, lepiej było się ruchać z kim popadnie. Dzisiaj robię to samo i jest to faktyczine bardzo przyjemne i satysfakcjonujące.

Body man ale jak juz mówiłam brzydka laska nie skreśli cie za gorszy wyglad tak jak ładna

haha rada do autora- dla czego ty nie dałes szansy brzydszej kolezance w liceum? Byłbys przez taką kochany szczerze

Gość do phiphiiii
jakbym sie zwiazal w liceum na cale zycie z brzydka to bym sie czul jakbym przegral zycie. po prostu podobaja mi sie ladne i nie zmienie tego

Gość ten hahhaha to bajkopisarz
zobaczcie jak się ekscytuje tym swoim pisaniem, no chyba przy tym przezywa też te swoje orgazmy, bo to pasztet, którego nawet żadna pasztetowa nie chce

Ładna jak sie zwiaze z brzydalem to tez czuje jakby przegrała życie, tez woli przystojnych

Wynajmuję apartament w centrum jednego z polskich miast :) Płacę prawie 5000 za miesiąc i nie ukrywam, że jest to luksusowe lokum. Uwielbiam kiedy dzisiaj wygrywając i mszcząc się, słyszę te jadowite wypowiedzi, pełne zazdrości i agresji :) Chciałbym też żeby mi kurrwy z liceum tak dzisiaj mówiły, kiedy to ja miałem na stałe u boku ładniejsze od nich :) Koniec tematu, bo szkoda mojego czasu. Autorze, posłuchaj mnie i zabieraj się za zarabianie pieniędzy. Wtedy będziesz mieć wszystko nawet jako brzydal.

Gość BodyMan
"brzydka laska nie skreśli cie za gorszy wyglad tak jak ładna" No to masz odpowiedź na Swoje pytanie "ok tylko denerwuje mnie to że uwazasz brzydkie dziewczyny za ,,gorszy towar" nawet ich nie znajac" Takie zachowanie działa w obie strony.

Gość gniewko111
gosciu rucha dla zemsty, czaicie? msci sie ruchajac!! :)))) ale komedia! seks dla niego jest upokarzajacy... to jakis odlam moherowych beretow? samoumartwia sie przez upokarzajacy seks?

hehe nie wierze w ani jedno twoje słowo takie bajki to sobie mozesz dzieciom wciskac;P

Gość Nieudacznik i kwita!
@ Hahaha rada do autora: Bujda na resorach - ludzie sukcesu nie siedzą na takim żałosnym forum :classic_cool:

Oczywiscie ze to działa w dwie strony. Brzydka nie ma powodzenia to zadowoli sie brzydalem proste. O przystojniaku moze pomarzyc tak jak brzydal o pieknej

No i muszę jeszcze raz napisać. alicjaaaaaaaaaaaaaaa co ty pierrdolisz? Przecież czy to brzydka czy brzydki, każdy chce mieć kogoś ładnego. Brzydka nie pokocha brzydala bo niby czemu ma to zrobić? To jest dokładnie tak samo więc to swoje pierrrdolenie włóż między książki o kubusiu puchatku. I w życiu nie tknę ani palcem żadnej brzydkiej dziewczyny, bo mogę dotykać kutasssem ładne. I tyle, a miłość nie istnieje, wymyślono to gówno nie wiem po co, skoro i tak kochać się mogą najładniejsi i to już od młodości :D Najważniejsze jest ruchanie i koniec.