najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość etewhwjh Napisano Czerwiec 8, 2012 Też mi mecz był... polska jak zawsze słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacperduch 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 co znaczy prywatny,jakaś regułkę please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macz ....koko Napisano Czerwiec 8, 2012 ej tam ja spac poszlam jak przyszlam mecz sie zaczuynall mnie tam facet lezacy pzred tv nie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 prywatne to ty mozesz miec mieszkanie glupia ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleksandra młoda panna Napisano Czerwiec 8, 2012 oj mam to samo jestem taka samotna ostatnio nie chce tak!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tghghgh Napisano Czerwiec 8, 2012 Pewnie chce traktować go jako zabawkę. Pewnie chce z nim być dla wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I konklawe w piekle Napisano Czerwiec 8, 2012 Pewnie dlatego uważasz, że polacy byli słabi bo nie miał Ci kto wytłumaczyć, że grali świetnie. Przynajmniej na początku. Takich akcji nie kleili już od dawna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 prywatny znaczy na wyłączność ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacperduch 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Przepraszam,ale ni chuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 "eż mi mecz był... polska jak zawsze słaba. " nie znasz się Grali b. dobrze, po pierwszej połowie mogli pomęczyć Greków i grac spokojniej, bo się wypompowali i zapomnieli kompletnie o obronie. Nie wygrali, trudno, mecz był emocjonujacy i gra dobra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 8, 2012 i co w końcu z tego meczu wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszesz jak połamana Napisano Czerwiec 8, 2012 co ty z siebie robisz rzeszowianko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 "Pewnie chce traktować go jako zabawkę. Pewnie chce z nim być dla wyglądu." to ma być moja zabawka seksualna ;) będę z nim dla jego ciemnej czupryny (i czarnych kłaków an klacie oczywiście) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacperduch 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 To było do przewidzenia,jakieś marzenia mieliśmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Ja wierzyłam w zwycięstwo :) Jestem z tych co zawsze wierzą bez wzgledu an okolicznosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 Moorland Wyszlo to, ze przegralem zaklad z kobieta, ktorej powiedzialem, ze kobiety nie czuja pilki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacperduch 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Spoks,ja udupiłem 20 euro:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 8, 2012 to przegrali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 moor 1:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 8, 2012 no...powiedzmy, że im się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 zremisowali, ale ona wytypowala dokladnie wynik 1:1, a ja stawialem na 2:1, a dzien wczesniej powiedzialem jej, ze nie zna sie na pilce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsza nic inergh Napisano Czerwiec 8, 2012 współczuje , musisz byc niezłą zołzą i brzydalką skoro nawet przyjacielw nie masz hahhaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsza nic inergh Napisano Czerwiec 8, 2012 współczuje , musisz byc niezłą zołzą i brzydalką skoro nawet przyjacielw nie masz hahhaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 madralo, typowanie to kwestia szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 nie, jej sie zawsze udaje, do dzis myslalem, ze to fuks, ona sie zna po prostu, lepiej ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacperduch 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Trza je mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 ja kumplowi poleciłam obstawić 2:1, biedaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 facet ktory robi zaklady na polecenie kobiety, to rzeczywiscie biedaczek:) juz lepiej przegrac z kobieta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 on po prostu chcial coś obstwic tylko nei wiedzial co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach