Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

smutno tak oglądać mecze bez własnego prywatnego mężczyzny

Polecane posty

szkoda mi takich sierotek jak ty...skoro jesteś "najpiękniejsza" to powinnaś mieć wianuszek wielbicieli:) a tak ....siedzisz i biadolisz,ogarnij się!

Gość ewwtetwetwe
ja ucieklam od tv od razu!!!

Gość hehe, dobre
ale jestes smutna...

Gość Trent Easton
Fiku...

Gość Trent Easton
heh, prywatny facet - to tak jakby był tylko do spełniania zachcianek fiku vel najpiękniejszej.

Gość hehe, dobre
smutna i głupia, weź otwórz okno i skocz, zawsze będziesz sama, za bardzo zryty czerep masz

Gość IMO103313
Fikuśna, daj oczom odpocząć. Zrób sobie przerwę od komputera.

Nie znajdziesz faceta. Mężczyźni zakochują się, i podziwiają tylko te kobiety, które są szczęśliwe same ze sobą. W oderwaniu, od problemu: posiadania, bądź nie, chłopaka. Zauraczają się tylko w tych, które tryskają miłością do siebie. Do swoich twarzy, i ciał, kiedy są same. Chcesz chłopaka ?. Ok. Ale każdy chłopak, chce być tym wyselekcjonowanym. Tzn. chce byś odrzuciła 200 facetów, a wybrała jego. Natomiast ty, chcesz faceta, by zapełnić lukę poczucia osamotnienia. Nikt cię nie wybierze, jeżeli zorientuje się, że nie chodzi ci o niego, ale o zaprzestanie bycia samotną. Nikt nie chce być, ani zabawką, ani zapchajdziurą. Więc,....... faceci nie są tacy bezrozumni, jak kobiety by chciały.

Gość do egoiste vel giabiconi
nie wiesz ze autorka to brzydula pod starym nickiem fikuu miku :O:O

niech sobie będzie brzydulą 50-letnią - wał mnie to obchodzi. Nie poć się ze strachu, - nie podrywam jej. Piszę na całkiem ważny temat, który poruszyła. Niech do innych kobiet coś dotrze. Faceci nie chcą być lekiem na samotność. Dlatego się trzymają od kobiet z daleka. Bo widzą że one nie chcą ich, ale chcą być niesamotne.

Gość IMO103313
Giabiconi_*31 - to prawda że ruchasz się z rodziną? :P

Gość do egoiste vel giabiconi
nie jestem facetem kretynie 🖐️

Gość do imo
Tez to gdzies czytalam. :D

Gość egoiste nie ma zycia
mieszka z mama i trolluje na kafe

Gość wyluzowany
kobiety zawsze wygrywają z facetami, tylko nie zawsze daja im to odczuć taaa...wmawiaj to sobie dalej złotko :P

No to ja niespełniam warunków misia, bo moja klata goła, jak kobiece piersi:-D

Gość najpieknijesdfb
ty jakaś fiku miku ogarnij się kobieto, w życiu są wazniejsz sprawy niz siedzenie na kafee jestes facetem głooopi kretolu

Gość zalamaanaaa
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "eż mi mecz był... polska jak zawsze słaba. " nie znasz się Grali b. dobrze, po pierwszej połowie mogli pomęczyć Greków i grac spokojniej, bo się wypompowali i zapomnieli kompletnie o obronie. Nie wygrali, trudno, mecz był emocjonujacy i gra dobra to w końcu grali bardzo dobrze czy się wypompowali po pierwszej połowie. Dwa słabe zespoły to sie co poniektóym wydawało że gra była dobra.. swój stadion swoi kibice euro u siebie i lipa.. trza ci było oglądać gre rosjan godzinę później to zobaczyłabys co to znaczy przygotowany zespół i prawdziwa dróżyna

Gość fiku to nienormalny trans
Fiku tobie naprawdę nic do myślenia nie dają słowa krytyki na forum kafe? Jesteś żałosna z tymi swoimi durnowatymi postami które reanimujesz po kilkadziesiąt razy, a może nawet po kilkaset razy bo już straciłam rachubę ? Słynny brunet w brylach, jak tylko widzę ten nagłówek to mi się niedobrze robi !