Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobly in my bothly

Nie mam biustu , nie mam faceta :(((

Polecane posty

Gość wyluzowany
Bobly in my bothly ogólnie małe cycki to nie tragedia ale ja preferuje B-D ( C najlepsze ) masz tak samo jak marta żmuda trzebiatowska ładna twarz kiepske ciało

Gość bezbiuściasta
spróbuję chyba i pojde do ginekologa po tabletki

Gość Terez des bez es
agnet dobrze mowisz a wiecie laski czemu bo jak sie spodobamy facetom to nie oceniaja nas przez pryzmat cyckow, facet z cyckami nie bedzie chodzil, ja kiedys swojemu mowie tak a jak sie spotkamy z jakims Twoim kolega i on Ci powie ale masz deche wiecie co mi powiedzial, ale wiesz co ta decha potrafi,

nom to jak juz sobie chcesz zrobic nowe cycki to przy okazji mozg sobi tesz zoperuj, nie naturalnosc to najgorsze co moze byc

Gość Terez des bez es
dziewczyny nie jedzcie tych tabletek jak nie musicie poczytajcie o skutkach

hejka młodzieży:D Bobly...jak ci facet powiedzial,że nie ma za co złapać to powinnas powiedzieć"mogłeś złapać za pupe";)albo za noge/reke/nos:P troche dystansu i poczucia humoru!! jestes płaska? jestes. i już. Ja kiedyś miałam szerokie biodra( i talię całkiem całkiem:P ) a biust taki sobie, ale siła ciążenia go nie dotyczyła.Moja siostra młodsza o rok biust większy, ale od młodości obwisły,mimo,że nie ma dzieci i nigdy nie karmiła. Uwierz mi,że ona miała większe kompleksy niż ja. W Sopocie na plazy widziałam latem fajną rodzinkę - facet typu kark;)albo rok na siłowni przynajmniej...i babeczka - płaska, ale ładna z twarzy, sympatyczna,uśmiechnięta,serdeczna dla swoich dzieci i całej okolicy ...sporo facetów sie na nia gapiło, oj sporo;) Kiedy ktoś mówi,że jest gruby i przez to nie ma partnera albo ma odstajace uszy i przez to nie ma partnera, albo nie ma biustu i ma problem z partnerem;) to raczej ma problem ze soba...bo można schudnac/zoperowac uszy czy biust i nadal nie miec partnera. A nie wszystkie osoby grube/płaskie /z odstającymi uszami czy krzywym nosem są bez pary;) To JEGO KOMPLEKSY CZY ZAHAMOWANIA wpływaja na relacje międzyludzkie;) Jest fajna modlitwa AA ...pewnie znasz. Więc prosze Cię - NIE SKUPIAJ SIĘ NA RZECZACH, KTÓRYCH NIE MOŻESZ ZMIENIĆ!! Teraz we Wrocku pada deszcz, powietrze pięknie pachnie,gdybym była młodsza to pewnie poszłabym tańczyć w kałuży ( do 30 mi się to zdarzało :P ), może i Ty autorko masz coś fajnego do zrobienia dziś wieczór?;)

Gość wyluzowany
wiesz możesz znaleźć faceta czego Ci życzę może masz ładny tyłek ? i wtedy to on będzie głównym fetyszem ( czytaj podnieceniem) więc nie wszystko stracone :)

Gość Bobly in my bothly
bezbiuściasta pamiętaj ,że jesli jestes szczuplutka masz ladne chude nożki, pupke to szkoda tego marnować przez tabletki bo na bank te części ciała Ci utyją a biust nie koniecznie ..no ale twoja decyzja, moze u ciebie zadziala i na biust. mojego nie ruszylo nic

Gość bezbiuściasta
widzę, ze na topiku udzielaja sie faceci, wiec wstawie foto moich "piersi" a wy ocencie czy jest tragicznie czy gorzej

Gość Bobly in my bothly
ok :)

Gość wyluzowany
no to dalej ocenie szczerze i normalnie :) jeśli będę mógł doradzić zrobię to :)

Gość kafeman
OK!

Gość bezbiuściasta
no dobra, biore aparat i za chwile wrzucę

Gość Terez des bez es
jaka to ta modlitwa AA? bo ja szczerze to nie znam

Gość hgfhjhkj
wy płaskie nie macie z nami... haha, naucz sie pisac, pozniej komus docinaj.

Gość Bobly in my bothly
Levviatan nie uważałam tak ale faceci co rusz dają mi do zrozumienia ,że jest to bardzo istotne i gdy facet by miał do wyboru dwie bliźniaczki o takich samych charakterach wybrał by tę z większym biustem ...

Ja na roku miałem taką koleżanką, blondyneczka z małym biustem, uff, często moje oczy wędrowały w okolice dekoltu :D

Gość Bobly in my bothly
wy płaskie nie macie z nami... no i widzicie :(((

Gość wy płaskie nie macie z nami...
Bobly in my bothly CIągle się obżera i wieczorem prosi Boga żeby wszystko poszło w cycki :D hahahahaha

oj... Boże, użycz mi pogody ducha, Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego. to pierwsze 4 wersy.

Gość Bobly in my bothly
nie obżeram sie i wiem ,ze nie pojdzie w cycki juz daruj sobie chamstwo

Piękna kobieta to biuściasta kobieta ja mam okazały biust i uwielbiam kusić facetów a wy czym go skuśicie co ? :P hahahahahaha

Gość Terez des bez es
a ta modlitwa jest gdzies w ksiazeczce???

oj nie przejmujcie się docinkami. Jednej poszło w cycki, a Wam w głowę - co pokazuje poziom wypowiedzi :) Małe piersi mogą również być sexi. Wszystko zależy od wielu czynników.

Gość Bobly in my bothly
po za tym ,że nie mam piersi mam spoko figurę

żeby czasem nie próbowały podrywać facetów którzy należą się nam :P ja nie mam kompleksów płaska klatko :P