Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mon_iaa

gdzie się podziali normalni zaradni faceci??

Polecane posty

kumatą jak na kafe?? No chyba nie rozumiem.... lomu Babką to nie jestem.... atrakcyjną kobietą ewentualnie:)

Na kafeterii panuje specyficzne poczucie humoru pomieszanie cynizmu z bezpodstawnymi wulgaryzmami. Generalnie forum dla wszystkich ale w szczególności dla osób o bardzo powichrowanej osobowości :classic_cool:

jestem normalną dziewczyną która lubi wyjść na vódkę ze znajomymi.... wracając do poprzedniego pyt:)

męska rzecz Na kafeterii panuje specyficzne poczucie humoru pomieszanie cynizmu z bezpodstawnymi wulgaryzmami. Generalnie forum dla wszystkich ale w szczególności dla osób o bardzo powichrowanej osobowości mam rozumieć, że się do takich os zaliczasz?? cynizm i beszczelne teksty nie są mi obce ale nie z kafe

Gość 123adam123
Bez przesady. Jest ich naprawdę sporo. Niemniej raczej nie szukaj ich na forach kafeterii... -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Uczucia i Seks

na SDS-ach wkrętach i śrubkach to ja się akurat znam, ale siedzę cicho, żeby mój mężczyzna mógł się wykazać :P lubię jak jest " bohaterem w swoim domu " :D

Piękny wieczór :) Przewietrzyłem się, mogę wrócić do bohaterowania :P