Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona32

brak seksu = rozwod?

Polecane posty

Gość zagubiona32
fox lady i androgen, dzieki za rzeczowe odpowiedzi

Gość popopoooooo
bo moja zona jest z wroclawia :P

Rozumiem doskonale, ale słaby seks jest tak samo wkurwiający jak jego brak. On nie chce, bo nie widzi zmiany, czegoś, co spowoduje, że będzie lepiej niż wcześniej. Nie pociągasz go, więc zrób coś, by to zmienić. Każdy facet to wzrokowiec. Zacznij dbać o ciało a efekt będzie lepszy niż Ci się wydaje.

Swoją droga to smierdzi mi ten topic... ludzie, którzy sporo w zyciu przeszli powinni miec chyba wiecej wyrozumiałości dla innych, zwłaszcza do małzonka-przyjaciela-ojcawłasnegodziecka, PRAWDA?? Tylko egoiści żadają od innych, a sami niczego nie dają...

Gość 123adam123
Problem jest poważny, ale pochwica jest uleczalna. Czemu nie zaczniesz się leczyć? -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Zdrowie i Uroda

Gość zagubiona32
pan maz ma depresje, nie pracuje, jest niespelnionym muzykiem jazzowym i chyba mnie nie kocha jak kobiete, a przyjaciolke. i to jest najtrudniejsze do przelkniecia

Gość popopoooooo
no sle przeciez ona juz pochwice wyleczyla !!! problem ma z pozostalymi chorobami i z tym ze pochodzi z wroclawia! :P:P:P

Gość zagubiona32
foxy-lady mozesz nieco rozbudowac wypowiedz?

Niespełniony muzyk... o ja pierdolę! Niespełniony artysta to najgorszy typ faceta, niestety. Depresje, mentale, poczucie krzywdy... masakra, serio. Dobraliście się z tymi problemami...

Gość doświadczony panlbn
dziewczyno jeśli między wami juz nic nie iskrzy to na siłę tego nie zmienisz ,takze poszukaj sobie innego pana którego bedziesz pociągać fizycznie i który na pewno nie odmówi ci doznań .u mnie było podobnie tylko to żona ciagle mi odmawiała aż w końcu przestałem prosić i po kilku latach została sama

Zagubiona... skąd wiesz, co on czuje konkretnie? Mężczyzna rzadko kiedy potrafi precyzyjnie wyrazic, co mu dolega. Weźmy przypadek odwrotny, kiedy mężczyzna ma problemy z potencja to kobieta natychmiast o ten stan rzeczy obwinia siebie, że jest za mało sexy, że go nie podnieca, że jest do niczego w łózku i nie potrafi sie nim odpowiednio zająć. Może sie mylę, ale twój małzonek mógł wpaść w podobny stan na skutek twojej dolegliwości, zajmie troche czasu, nim bedzie pewien, że to nie była jego wina i że jest chłopem z krwi i kości a nie nieudacznikiem zyciowym i łajzą.

Gość zagubiona32
depresji nie leczy. byl co prawda u wielu specjalistow, ale na ogol po pierwszej wizycie konczy terapie... nie chce brac lekow i co gorsza, uwaza sie za madrzejszego od lekarzy

O żesz, teraz doczytałam, że muzyk... artysta... wrazliwiec... niespełniony... cholera, to zajmie więcej czasu :(

Gość zagubiona32
lady, to co on swiadomie czuje, to wiem, bo mi mowi. to, czego nie jest w stanie zrozumiec na ogol ja mu staram sie tlumaczyc. ale w tym przypadku juz nie moge, bo dotyczy osobiscie mnie ;)

Gość agatka z krakowa
pan maz ma depresje, nie pracuje, jest niespelnionym muzykiem jazzowym i chyba mnie nie kocha jak kobiete, a przyjaciolke. i to jest najtrudniejsze do przelkniecia dziewczę, a nie pomyslałas, że depresja jak pochwica tez może wpływać na nastawienie do seksu?

Gość zagubiona32
zeby nie bylo, ja tez nie jestem z tych "normalnych" wiec pod wielomy wzgledami do siebie pasujemy.

uważa sie za mądrzejszego od lekarzy, bo tak próbuje byc może ocalic reszte męskieg godności. No dobra, zasadnicze pytanie. A czego chcesz Ty? Chcesz go odzyskać sprawnego i szczęśliwego, czy może chcesz bezbolesnie powrócic do zycia bez problemów i pozyc dla siebie?

Gość popopoooooo
idę sobie. autorce życzę powodzenia. życie z artystami to bagno. tak jak byś mieszkała z wariatem i idiotą pod jednym dachem. szacun kobieto, i nie dziwię się że miałaś tą pochwicę...

Gość zagubiona32
agatko, wiem. pisalam tez jakos na poczatku, ze wczesniej tym tlumaczylam jego nastawienie

No dobra, zasadnicze pytanie. A czego chcesz Ty? Chcesz go odzyskać sprawnego i szczęśliwego, czy może chcesz bezbolesnie powrócic do zycia bez problemów i pozyc dla siebie? o to samo chciałam zapytac :)

Gość zagubiona32
wiecie co, fajnie ze piszecie. jestem tu sama jak palec, ani rodziny, ani znajomych, problemy jezykowe, mentalne i nawet o sprawach codziennych nie ma z kim porozmawiac, a tu nawet o czyms takim mozna. dzieki

Gość zagubiona32
chce go odzyskac szczesliwego i sprawnego

Gość agatka z krakowa
zagubiona32 pytanie brzmi: czy on chce z tym cos zrobić (swoją chorobą, waszym małżeństwem) czy znalazł winnego w twojej osobie i już nie ma takiej potrzeby? zapytaj go

Gość zagubiona32
agatka, on nie chce z tym nic robic. uwaza, ze po prostu nie pasujemy pod tym wzgledem i dla niego tak jest ok

Zaraz, zaraz... kobieto. Chodzi Ci o to, żeby mieć sie gdzie wyżalic czy tez może poszukac rozwiązania problemu? Bo jesli pierwsze, to wystarczy, że bedziemy wydawac pomruki w stylu uhmmm, aha, ojejeu, no przykro nam. A jesli chcesz o cos powalczyc to powiedz, co chcesz osiagnąc a rada się znajdzie.Jjesli nie rada, to może damy Ci choć darmowe doladowanie energii, żebys sama nabrala sił i zrobiła, co trzeba:)

Pisanie postów zajmuje czas i człek sie wyrychla się not just in time :) Wiesz, ja tez powiem facetowi, że pasuje mi brak seksu, jesli nie mam pojęcia jak sprawić, żeby ten seks był cudny :)

Gość zagubiona32
w tym kierunku zrobilam tylko dwie rzeczy. probowalam go jakos rozgrzac w lozku (bezskutecznie) i sporo z nim o tym rozmawialam. mozna tez dodac, ze czesto go chwale, ze meski itd. popelniam tez wiele bledow, np. placze z tego powodu, wypominam mu to, mowie, ze jestem nieszczesliwa