Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona32

brak seksu = rozwod?

Polecane posty

Gość zagubiona32
o rozwodzie ja wspominam od dawna, odkad zaczelam byc niepozadana. a teraz juz on tez zaczal. przyjaznimy sie od 6 lat, od 2 mieszkamy razem, a od poltora roku jestesmy malzenstwem. on ma 36 lat.

Gość zagubiona32
i jeszcze jedna bardzo wazna informacja! bralismy slub z glupiego powodu. zebym dostala tu prawo pobytu.

Facet, 36 lat, nie potrafi zarobic na rodzine, od zony często słyszał, że trzeba sie rozstać. To juz nie jest młodzik. No a co Ty mu na ta poranna rozmowę odpowiedziałaś?

Gość adopcja gówniarzy
i jeszcze jedna bardzo wazna informacja! bralismy slub z glupiego powodu. zebym dostala tu prawo pobytu. aha a dziecko też z tego samego powodu sobie zrobiliscie?

Gość zagubiona32
dziecko bylo chciane,ale nie powiem, ze planowane. bylismy bezrobotni, ja z kiepska znajomoscia jezyka, on z depresja. planowalibysmy jak nasza sytuacja sie lepiej ulozy.

Gość zagubiona32
do rozmowy ja dazylam. nawet sie do niej przygotowalam. jak to prawnie wyglada, co z dzieckiem. nie chce rozwodu, ale czasem go przez to wszystko nienawidze. chcialam go tez jakos ruszyc przez to do dzialania...

Gość adopcja gówniarzy
bardzo ciekawą drogę obrałaś w kierunku ruszenia do działania faceta z depresją pogratulować a nie myslałaś, żeby się bzyknąc z jego najlepszym kumplem? to dopiero byłaby motywacja..

Gość doświadczony panlbn
jeśli nie chcesz się rozwodzic lub nie potrafisz ,to przynajmniej znajdź sobie jakiegoś dobrego kochanka i korzystaj z zycia puki jest jeszcze na to czas .a jestes w kwiecie wieku jeśli chodzi o sprawy seksu w tym wieku kobiety są naprawdę super i mają bardzo duże potrzeby takze można nie kiepsko poszaleć jesli oczywiście ma się z kim .proponuję wziąć sobie głęboko do serca moją wypowiedź i zacząć działać bo za kilka lat będziesz wspominać te słowa i badzo żałować

Gość zagubiona32
adopcja, sorry, ale ty jestes troche glupia

Gość doświadczony panlbn
zagubiona jeśli chcesz to mozemy się zaprzyjażnić i pogadac na GG ,oczywiscie nie w celu seksu

Gość adopcja gówniarzy
zagubiona32 jest jeszcze jedna ewentualność TY JESTEŚ TROCHĘ GŁUPIA a ja ci twoją głupotę pokazuję na nieco przerysowanych przykładach

Gość zagubiona32
doswiadczony, dzieki, ale chyba czulabym sie jakbym zdradzala ;)

Gość doświadczony panlbn
ja nie zmuszam chciałem tylko troszkę pogadac i zagłębić się w toim problemie oczywiście może udałoby się go jakoś rozwiązać ,ale skoro to uwazasz za zdrade to już twój wybór. mimo wszystko weż sobie do serca moje wypowiedzi a ja postaram się śledzić ten wątek bo jestem ciekawy jak go rozwiązesz .pozdrowionka.

Cały czas mi tu cos nie gra. Mąz dzis z Toba rozmawiał o rozwodzie, którego Ty nie chcesz, trzeba przyznać, że zachowujesz po tej rozmowie wyjątkowy spokój i opanowanie :) Masz małe bejbi, ale już bardzo długo tutaj siedzisz... ono spi cały czas?

Gość adopcja gówniarzy
ona nie ma bejbi tylko płacą jej za posty na kafe

Gość zagubiona32
jestem tu z przerwami. w miedzyczasie ulozylam malej ubranka, wymylam podloge w sypialni i takie tam. a dzidzis faktycznie spi. a wczesniej byla z tata na spacerze. zachowuje spokoj, bo to ja sprowokowalam ta rozmowe o rozwodzie.

Gość zagubiona32
ale racja, przez to forum jestem dzis totalnie niewydajna. to zabiera sporo czasu. ale ciezko sie oderwac.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj.
zagubiona -a twoj mąz leczy depresje?jak tak to wiekszosc lekow powoduje u faceta impotencje i zerowe libido. jestem kobieta ,lecze depresje i na sex nie mam ZUPELNIE ochoty.moj mąz o tym wie .łatwiej uniknąc nieporozumien...... kocham sie z nim z" rozsądku "i bardzo zadko:( jezeli nie leczy depresji sytuacja wyglada podobnie.....depresja zabija powoli i wszystko.sex tez. moze on wstydzi sie ,ze slabo z nim jako z facetem.chlopy sa dziwni .zadko przyznaja sie do takich rzeczy.......

Nie twierdzę, że prowo ale cos mi nie gra po prostu. No nic, zycze autorce powodzenia w osiagnięciu celu

Gość zagubiona32
ojjj, tez tak mi sie wydaje. ale on zaprzecza, mowi, ze po prostu miedzy nami nie ma tego czegos i ja mam slabe doswiadczenie i ta pochwica na poczatku i ze jemu juz cala ochota przeszla

Gość zagubiona32
ojjj, poza tym ty znasz przyczyne, powiedzialas mezowi, wiec on nie czuje sie jak niechciany smiec. nie mowiac juz o tym, ze czasami z rozsadku do czegos miedzy wami dochodzi. sadze tez, ze kiedys byly miedzy wami lepsze czasy w tym tamacie. a u nas nie

ale ty musisz cos z tym zrobic tak jak ci już pisałem bo siądzie ci psychika . ja tak mam kiedys byłem podobno wesołym fajnym facetem otwartym na wszystko , a teraz zamkniętym w sobie smutasem ,który pozrywał wszystkie kontakty ze zajomymi i przestał czerpac radosć z zycia. z toba będzie tak samo jeśli tego nie zmienisz

Gość wehwbejh
zagubiona32 Prosze o więcej szczegółów z Twojego zycia rodzinnego,intymnego i więcej wiadomosci na temat Twojego zdrowa:-) Durna babo :-)

Gość zagubiona32
doswiadczony, a ile masz lat i jak dlugo tkwiles lub tkwisz w takiej sytuacji?

mam 40 lat juz 6 lat nie jesteśmy ze sobą a ja dalej nie potrafię się otworzyć próbowałem kilkakrotnie utworzyć związek i niestety ale nie potrafię poczatki sa cięzkie ale jeszcze ujdzie później zaczynam się wycofywać także uwazam że już nie nadaję się do związku .ale to długa historia i nie chcę o tym mówić na forum

Gość mymy
jeśli to nie jest prowo to najtragiczniejsze w tej całej sytuacji jest to, że tacy pier..... ludzie mają dzieci....współczuje temu dziecku

Gość zagubiona32
doswiadczony, rozumiem ja na forum tez juz pisac nie bede. pierwszy raz publicznie piore brudy i moze nie bylo to najlepsze rozwiazanie.