Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loijuyhgtrfwsedrtyjjh

GDZIE JEST FACET DLA MNIE??????????

Polecane posty

kur.wa no gdzie? nie mam nikogo .. ani nie mam gdzie i jak kogokolwiek poznac.. mam juz prawie 30 lat i od 10 lat nic.. wszedzie tylko pozajmowani faceci albo tacy co sie tylko uzalaja nad soba ze nikt ich nie chce albo zboczency szukajacy przygodnego sexu.

Gość wysoki i piękny :D
uzalaja nad soba ze nikt ich nie chce a ty co robisz ? mo własnie a facetado ciebie nie ma :D hahahaha

Gość szczoch
biuro matrymonialne

loijuyhgtrfwsedrtyjjh Skoro nie masz perspektyw na faceta do związku. To może jesteś zainteresowana seksem bez zobowiązań?

biuro matrymonialne :D hahahaha

Skoro nie masz perspektyw na faceta do związku. To może jesteś zainteresowana seksem bez zobowiązań? :D hahahahaha

tak kur.wa uzalam sie nad sobą ale nie publicznie. nigdy nie mowilam zadnemu facetowi jaka to ja jestem beznadziejna bo nikt mnie nie chce. trzeba miec w sobie troche godnosci. a tu taki na randke idzie z tobą i zamiast zajac sie tobą to ci opowiada cale swoje historie o swoich poprzednich tragwediach jak to kolejna dziewczyna go rzucila i nikt go nie chce. i w du.pie ma ciebie tak naprawde bo on szuka chyba mamusi ktora go poglaszcze po glowce.. sex bez zobowiazan nie ..

sex bez zobowiazan nie .. to odpadasz bo przynudzasz i za dużo mówisz....

nie mam nawet gdzie poznac nikogo.. rano do pracy , wpracy same baby po pracy do domu juz wieczor.. i tak w kolko.. w weekendy siedze sama w domu bo znajomi sie powykruszali, ja sie nie lubie narzucac, zreszta po co komu stara panna z butami w malzenstwa sie pchac.. tak sie czuje jak kolo u wozu piate i tak sobie mysle ze .. juz nic sie nie zmieni. macie jakies pomysly? biuro matrymonialne odpada bo .. jakos nie moge sie jeszcze przemoc. jakies miejsca typu basen czy cos tez odpada, chodze na basen, chodzilam na kursy jezykowe, chodzilam nawet na jakies warsztaty jogi.. nikogo zainteresowanego mną nie spotkalam.

wysoki i pikeny skad wiesz ze przynudzam i za duzo mowie??? do ciebie nic nie mowie! tylko pisze jak na razie

nie, nie moge no i koniec, nawet nie rozbiore sie przed obcym facetem nie nadaje sie do tego. kur.we masz pod latarnią, ta sie ucieszy..

juz nic sie nie zmieni. Masz racje :D

brzydka nie jestem, piekna tez nie. figure mam szczupla i ubieram sie normalnie, tak jak wieszosc kobiet na ulicy. i nie gęba tu jest probmem bo duzo brzydsze kobiety na ulicy mijam, nawet grube i oblesnie ubrane z facteami za reke, to nie jest kwestia wygladu i tu nikt mnie nie przekona.

nic nie mowie! tylko pisze jak na razie Skoro tak się czepiasz szczegółów jak mała dziewczynka to masz sex bez zobowiązań nie to odpadasz bo jesteś nudna i za dużo "piszesz"

brzydka nie jestem, piekna tez nie. figure mam szczupla i ubieram sie normalnie, tak jak wieszosc kobiet na ulicy. i nie gęba tu jest probmem bo duzo brzydsze kobiety na ulicy mijam, nawet grube i oblesnie ubrane z facteami za reke, to nie jest kwestia wygladu i tu nikt mnie nie przekona. Masz racje od razu mówiłem że jesteś nudna...:D

i nawet brzydsze mają facetów a ty nie...bo za nudzili by się z tobą :D

wysoki i piekny ty pewnie tez jak opuszczony pies siedzisz teraz na chacie i gnijesz na kafe wiec nie masz co mi tu doradzac :(

skad wiesz ze przynudzam i za duzo mowie? Jak to przecież ty piszesz a nie mówisz mnie się czepiasz a sama tak robisz ??? Skąd wiem bo Cię czytam a jak ty nie potrafisz zainteresować faceta nawet przez forum na chwilę to naprawdę jesteś słaba....po za tym fakty mówią same za siebie nikt z tobą nie jest od 10 lat :D

co ty wiesz o zanudzaniu. nie jestem błazne zeby robic z siebie show i widowisko dla rozrywki jakiegos goscia ktory szuka tylko nowych wrazen ciagle.

nie pisze tu by zainteresowac soba kogos tutja, tylko przyszlam tu zapytac is eo jakies porady, gdzie mozna w moje sytuacji poznac kogos jeszcze... i tyle. nie mam ochoty flirtowac na kafe

wysoki i piekny ty pewnie tez jak opuszczony pies siedzisz teraz na chacie i gnijesz na kafe wiec nie masz co mi tu doradzac Zmartwię cię kochanie :) mylisz się mam kobietę i jestem w związku a siedze na kafe bo ona pojechała do swoich rodziców a ja staram się zrozumieć jakąś nudną kobietę na kafie....

i dla jasnosci, nie to ze nie chce sexu. lubie sex , ale tylko gdy robie to z kims z kim jestem blisko tez emocjonalnie, inaczej z obcymi nie umiem, ale jak ktos tak jak widzocnie ty ma w mozgu tylko czarne i biale przelaczniki na sex kur.we i aseksualna dziewice i tak tylko dizelisz kobiety no to gratulacje widac jaki z ciebie domorosły znawca tematu.