Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska436

nastolatkowie i ich wypady

Polecane posty

Gość mamuska436

mam córkę która w październiku kończy 18lat ,chce w te wakacje jechać ze swoim 22letnim chlopakiem pod domki nad jezioro. zgodzić się ?

Gość aaaaaaarwena
a masz cos do gadania?

Gość mamuska436
dopiero w październiku kończy 18 ,mogę się nie zgodzić i słuchć żali przez całe wakacje

Gość a ja a ja
to zależy jakie masz relacje z córką musisz sama wiedzieć na co możesz jej pozwolić czy wcześniej cie nie okłamywała itd

Gość jugo
puścić. czego się boisz? głupotę może zrobić i w pokoju obok ;)

Gość a ja powiem tak,że
ja mam 21 lat to się wypowiem;) mój facet ma 23 i ma w głowie poukładane i sądzę,ze ten 22 latni raczej też,gożej jak by on miał 18 lat, jeżli jej nie puścisz to będzie jej po prostu przykro a nawet na kilka dni Cie znienawidzi,tak to już jest ale jeżeli mają zrobić dziecko bo pewnie o to się martwisz to mogą to zrobić w Twoim domu za ścianą. Pogadaj z córką na spokojnie,że jak coś to są zabezpieczenia itp:) i puść ją na te wakacje bo to naprawdę dużo daje dla zwiazku a zwłaszcza dla takich młodych ludzi;) wtedy się przeżywa najpiękniejsze chwile:)

Jeśli obawiasz się ciąży lub używek to .....i tak może wywinąć Tobie numer i pod Twoim nosem ;) Jeśli Twoja córa jest odpowiedzialna,masz do niej zaufanie i znasz jej chłopaka to niech jedzie.