Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy kobietki!

9 kilo nadwyzki miesiac po porodzie :( co mam robic...

Polecane posty

Gość pomocy kobietki!
sareira 58 kilo to ja wazylam przed ciaza, to taka moja stala waga i do niej chce wrocic, tydzien temu wazylam 67 i pewnie teraz znowu ani drgnie,stad te 9 kilo wiecej.moj synek wazyl 3340

Gość pomocy kobietki!
za 2 dni bede poltora miesiaca po porodzie, wiem ze to malo czasu zdaje sobie z tego sprawe,ale naprawde nie mam duzo czasu na bycie gruba ;)

Gość pomocy kobietki!
najgorsze sa uda i tylek,tu mi siedzi wiekszosc kilogramow

Gość krokiettta
Czy Ty oszalałaś autorko ? Dziecko ma miesiąc, a ty za miesiąc już do pracy chcesz wracać ? Jesteś dopiero kilka tygodni po porodzie i Ty chcesz w trymiga cały nadmiar kilogramów ciążowych zgubić ? Dla pracy ? Ty się lepiej macierzyństwu oddaj przynajmniej na te 4-5 miesięcy, a nie takie bzdury robisz !!!!

Gość pomocy kobietki!
macierzynstwo mi nie ucieknie, jest ono caly czas odkad dziecko sie urodzilo, to czyli mam czekac az minie ,,dopiero pol roku, rok, 2 lata itd" ? bo zleci to szybko a kilogramy same nie znikna

Gość AUTORKO ALE Z
CIEBIE IDIOTKA, slowo daje :P na drzewo z atkimi jak ty.

Gość palalaka
kobieto wrzuć na luz.... ja też 3 miesiące po porodzie postanowiłam że schudnę... zaczęłam się dietować, codziennie ćwiczyć i za kilka dni będę miała rozrusznik serca... niczego nie przyspieszaj, wszystko w swoim czasie