Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja cera to koszmar!!!

Temat walkowany w kolko - TRADZIK!!

Polecane posty

Gość moja cera to koszmar!!!

No wiec, mam 26 lat, wiec nie jestem juz nastolatka. Cera - koszmar. Strefa T strasznie sie blyszczy, pelno zapchanych porow, na czole i brodzie najwiecej. I krosty, duuuuzo krost. Niestety, to nie jest kwestia kilku drobnych krostek. Na mojej twarzy mam okolo 20 krost, blizny i kilka krost bolacych, takich ktorych nie mozna wycisnac, bo te bulwy sa pod skora i bola cholernie. Zwlaszcza na brodzie mi te bolace wyskakuja. Policzki mam w miare ok, jakies drobne przebarwienia tylko. PLECY - masakra. Lopatki cale w krostach, rowniez bolacych. Z tradzikiem mecze sie juz od 10 lat. Bywalo lepiej, ale z wiekeim nie widze zadnej poprawy. Wrecz przeciwnie, jest coraz gorzej. Bylam u roznych lekarzy. Bralam rozne srodki. Antybiotyki, izotretynine ( tak to sie mowi??), rozne masci, kremy. Skinoren, Diffirin, Benzacne, masci cynkowe, masc ichtiolowa... wszystko probowalam! Mieszkam w Wlk. Brytanii, moze ktos podpowie mi co ja mam robic, czaego probowac?? Jestem zrozpaczona, wstydze sie ludzi, nawet nie chce mi sie wychodzic do pracy, codziennie rano jak sie budze, to mam nowa kroste pod skora! Dodam jeszcze, ze zaden lekarz nie chce mi juz przepisac antybiotykow, bo bralam ich bardzo duzo i lekarze martwia sie o moja watrobe. Czy ten koszmar sie kiedys skonczy????? :( :( :(

Gość Kreczik
Z zanieczyszczoną twarzą radzę Ci iść do kosmetyczki, zrobi profesjonalne oczyszczanie i doradzi kosmetyki pod Twój typ cery. Tak wyleczyłam swój trądzik :)