Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

njunnujn

Czy ktoś widział żeby hordy pijanych kobiet przewalały

Polecane posty

się przez miasto, niszcząc zabytki i mienie? co jest z facetami, że nie potrafią swoich hormonów kontrolować? czy kiedyś dogonią kobiety w stopniu ucywilizowania?

Gość hehehe hehehe hehehe
Ruskie kobiety mają "ruskie" hormony.... może jutro się przekonasz ;)

Gość trochę pijanych kobiet
widziałam, ale żeby hordy niszczące wszystko? nie. za to facetów masa. nie mówiąc już o szczaniu prosto na ulicę :o kobiety, która tak robi nie widzialam ani jednej, a facetów całe mnóstwo nie mówiąc o tym, jak kilkunastu facetów szczających pod płot w strefie kibica zwyzywało od dziwek panią z ochrony, gdy zwróciła im uwagę :o a kobiety w tym czasie grzecznie stały po pół h w kolejce do kibelka

Masakra takie obrazki jak opisujesz, ale to się kłania polskie wychowanie, chłopcom wolno wszystko, a dziewczyn,i mają być grzeczne. apel do matek: nie oddawajcie światu takich odrażających dzikusów! do ojców nie apeluję, bo są przeważnie nieobecni w wychowywaniu dzieci.

taaa kibice niszcza zabytki - uwazaj zeby wawelu nie zrownali z ziemia :P

Gość lulululu lulululu
najwyraźniej nigdy nie widzeliście pijaczek i dresiar... faceci przy takich to pluszowe misie ;) wiele kobiet ma wrodzoną agrsje (udowodnione naukowo) jako przykład http://www.youtube.com/watch?v=IYYW0xro_Bs temat idiotyczny jak i tezy tataj przedstawione

Gość trochę pijanych kobiet
jasne, że widziałam w życiu pijaczki i dresiary. tak samo, jak widziałam kulturalnych facetów. tylko jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności w scenach które opisałam nie uczestniczyła żadna kobieta. i naprawdę, nie wiem, co to musiałaby być za patologia, żeby kobieta zaczęła sikać przy wszystkich i wyzwała od ch.ujów faceta, który zwróci jej uwagę. dodam, że owi sikający nie byli specjalnie pijani. i nic im nie przeszkadzało w tym, żeby oddać mocz 2 metry od spokojnie stojących w kolejce kobiet.

Ludzie- i kobiety i mężczyźni posiadają w sobie agresję, różnica właśnie w tej kontroli, czyli ucywiilizowaniu, u męskich kibiców ta kontrola zanika. Są kontrolujący się i kulturalni mężczyźni, natomiast nie ma kobiecych pijackich hord, mówimy o faktach, a nie o tezach.

Gość bo piłka nożna
to sport z nastawieniem dla mężczyzn.... gdyby organizowano imprezy z dużym poziomem agresji i podekstydowania dla kobiet do by były i hordy rozwścieczony kobiet - blachar, pijaczek prawda jest taka że kobiety w takich grupach są jeszcze bardziej agresywne i wręcz żądne krwi jak się nakręcą - i może dlatego takich imprez nikt nie organizuje... :classic_cool: bo byłyby nie do opanowania Facetów (nawet grupe) łatwiej jest uspokoić - baby jak się już rozwścieczą to nie ma nie nie siły ;) przykład moja sąsiadka jak się wydziera i gania za chłopem jak coś zmaluje ;) .... aż ściany i sufit się trzęsą, i potrafi tak godzinami.... (z małymi przerwami)

dawno wojny nie było, stąd nie wytrzymują ciśnienia ;-) no a tak serio - mają tyle krwawych gier komputerowych, w ten sposób mogliby spuścić trochę tej agresji

Gość faceci to prymitywne stworzeni
faceci to prymitywne stworzenia

"gdyby organizowano imprezy z dużym poziomem agresji i podekstydowania dla kobiet do by były i hordy rozwścieczony kobiet " to że nie ma takich imprez, też o czymś świadczy, prawda?

racja....i nawet nie przeszkadzało kobietom bo większość czasu spędzali poza jaskinią, na polowaniu

więc może lepiej trzymać się z dala od męskich rozrywek, bo z taką kultura osobistą kibiców, to nie da rady przerobic piłki nożnej na sport rodzinny.

"gdyby organizowano imprezy z dużym poziomem agresji i podekstydowania dla kobiet do by były i hordy rozwścieczony kobiet " owszem, organizują takie imprezy choćby stripteasy ale tam jakoś laski nie leją po murach ani nie demolują ulic

Gość rozwalają mnie fajfusy które
w tematach takich jak ten próbują udowodnić, że to kobiety są bardziej agresywne i to kobiety robią burdy :D :D :D owszem, CZASEM się to zdarza. tak samo, jak zdarzają się faceci, który zakładają pończoszki, staniki i się malują :classic_cool:

a mnie wkurza jak w statystykach o pijanych kierowcach nie podają ilu z tych idiotów to faceci no ale zaraz się ktoś oburzy że przecież mniej kobiet jeździ samochodem tia a czym niby jeżdżą te, które pracują ?

grunt, ze Felicjańska jechała po pijanemu, to już wystarczy za wszystkie kobity i będzie argumentem, ze baby TEŻ. nawet wśród gwałcicieli znajdziesz kobietę, co nie zmienia faktu, jaka płeć wiedzie prym w agresji fizycznej. ktoś tu słusznie napisał, ze czasy jaskiniowców dawno się skończyły, ale żywe skamieliny ciągle łazą po ulicach i demolują, właśnie zabytki- bo może co poniektórzy kojarzą zabytek tylko z Wawelem, ale to już insza inszość. dla skanalizowania męskiej agresji i potrzeby konfliktu pobudowano te stadiony za cięzkie pieniądze, zamiast przedszkoli, których brakuje, ale jeszcze im mało więc poszli na ulicę, a to już przesada. jakby tego było mało, zaraz na bruk poleci 80 tys. robotników budowlanych, którzy stracili pracę w wyniku EURO i będzie kolejna fala przemocy. kobiety muszą to tolerować, chować sie w domu, unikać ciskanych przez facetów kamieni, odwracać głowę od sikającego przymuła, to jest ciągle męski świat.

DKW to ma być popis męskiej logiki? znaczy to, że zapraszasz Irlandczyka do chaty, żeby porozbjjał ci krzesła w jadalni i obrzygał dywan?

Gość jakie nie za twoje, mi kibice
obrzygali elewację i chodnik przed domem, myślicie, że ktoś mi zapłaci za sprzątanie tego? prymitywne bydło i tyle :o

masz mentalnośc homo sovieticus, własnośc publiczna to państwowe, czyli nie moje? to jest tak jak moje i za moje i jak Twoje i za Twoje, sądzisz, że Tusk za to płaci? :)

"więc może lepiej trzymać się z dala od męskich rozrywek, bo z taką kultura osobistą kibiców, to nie da rady przerobic piłki nożnej na sport rodzinny." Slusznie. Ps. Nie martw sie, kiedys zapanuje Twoj upragniony matriarchat:)

mądralo, znasz moje pragnienia? już tutaj czytałam, ze jestem pro męska, ze zawsze stoję po stronie facetów, nie stoję po żadnej stronie, głupi ludzie są w każdej płci, ale w różnych dla płci specyfikacjach ;)

Co do pijanych hord, to jest to nie do unikniecia w przypadku skupiska wiekszej niz zazwyczaj grupy ludzi w jednym miejscu, podlewanych alkoholem. Mysle, ze wieksze jest prawdopodobienstwo zapanowania matriarchatu (ciekawe jakby to bylo) niz wyeliminowania tamtego pierwszego.