Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

w dzisiejszych czasach nie można polegać na facetach

Polecane posty

Gość taki se facet lat 30
to ty jestes ta co nie zna zycia poza kafe nie ma czegos takiego jak wi dzisiejszych czasach samotni/zranieni chlopaki tak samo narzekaja na dziewczyny jak samotne/zranione dziewczyny na chlopakow wiec nie pieprz glupot

Gość Anna7703
Na facetow mogly liczyc tylko nasze Babcie! Czasy sie zmienily.... Wiecej musimy...... musimy lczyc na siebie!

Gość Anna7703
Kiedys na facetow mogly liczyc nasze babcie.... czasy sie zmienily. Musimy wiec liczyc tylko na siebie!

fiku mikuuu głupia jestes? co za roznica czy zraniona czy sama? no chyba ze mnie po prostu informujesz w innych celach

dziadki nasi tez mieli inaczej z kobietami pieprzycie farmazony, gdybyście były pięknymi mężatkami w ogóle byście nie zastanawiały się nad takimi bzdurami

żadna jeśli chodzi o zbicie argumentu że pieprzysz bzdury na kafe cały dzień zamiast robić to o czym marzysz albo do tego dążyć albo próbować zapomnieć bo czasem odpuścić to nie znaczy przegrać a wręcz wygrać eot przepraszam że pomyliłem cię z kimś godnym rozmowy na poziomie, nie przeszkadzam już pozdrawiam

Gość myslę sobie,że...
poleganie na kiś nie zależy od płci.

Gość myslę sobie,że...
kimś *

Gość myslę sobie,że...
do czasu:)

fiku, równie dobrze można powiedzieć, że nie można polegać na kobietach - a takie uogólnianie jest wyrazem Twojej niedojrzałości. To czy można na kimś polegać - wyobraź sobie - nie zależy ani od płci, koloru skóry, wyznania, czy orientacji seksualnej. To jest inna kwestia determinowana przez coś innego.

to można powiedzieć zarówno w stosunku do kobiet jak i mężczyzn. Nie ma reguły, zrozum to wreszcie.

Gość myslę sobie,że...
dlaczego nie mozna? bo Tobie się nie udało? Na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski. Ja mam bardzo dobrego kolegę i do niego pierwszego zwróciłabym się o pomoc niż do nawet najblizszej kolezanki.

na pewno egoistkami nie są kobiety które wiadomo nigdy nie lecą na kasę i kwestie materialne a w głowie mają tylko wyższe wartości duchowe :D

Gość myslę sobie,że...
ten kolega jest mi bardzo bliski i ja jemu tez, jestesmy bardzo dobrymi przyjaciółmi.

a ja znam dziesiątki postow,jak nie setki postów, kobiet w których pisały o swoich wyższych dążeniach do doskonałego związku opartego tylko na miłości ... Mam nadzieję że skumałaś ironie :D ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie uogólnian i widz że to nie norma.

Gość a ja na kobietach nie
ja rowniez nie moge polegac na zadnej kobiecie tylko na samym sobie a na dodatek wychowuje jeszce dwie corki bez niczyjej pomocy

mam zle doświadczenia z kolegami jeden sie zakochał i musiałam trzyamć go na dystans, jakimś cudem po tym wszystkim jestesmy dobrymi kolegami :) drugi z kolei tez deklarowal miłość, a zachpował sie jak kompletny dupek :O a wszystkei uprzejmosci od poczatku maily tlyko an celu mnei zmiekczyć

Gość zaraz zostaniesz tu sama
bo wszyscy prawdziwi mężczyźni idą oglądać mecz :D

Gość a ja na kobietach nie
ale zazwyczaj samodzielnosci i niezaleznosc jest cechą godną podziwu .Jestem facetem ktory nie chcial by wiazac sie z kobieta ktora nie potrafi nic zalatwic ani zrobic bez niczyjej pomocy