Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

w dzisiejszych czasach nie można polegać na facetach

Polecane posty

obawiam się że "prawdziwy mężczyzna" w przekonaniu fiku jeszcze się nie urodził ... Ale trzeba na bieżąco śledzić sytuację w europejskich księstwach i arabskich emiratach :D

raczej przewiduje Twoje oczekiwania, ale niech będzie, że Ci dobrze życzę, wszak nie mam powodu, żeby Ci życzyć źle, nawet jeśli jesteś niedojrzała :)

Gość hmmm hmmm... ....
kiedyś dla kobiet liczyło się tylko ile młodzieniec, przyszły małżonek ma morgów pola.... ;) fiku też należysz do takich ??? :P może musisz zmienić priorytety, bo teraz w większości to bezrolni :classic_cool:

Gość fikulolog
fiku ma roszczeniową postawę, a nie rozumie że ktoś może mieć oczekiwania nawet wobec niej i że również musi pracować nad sobą.

Gość Wykoki Brunet w okularach
fiku mikuuu kocham Cię :)

ja nie widzę tego żeby Twoje posty wyrażały jakiś sceptycyzm tylko postawę roszczeniowa, niedojrzałe uogólnienia i ogólnie brak wiedzy o tym czym jest związek i na czym to coś polega. Moglabys nas czasem zaskoczyć i założyć jakiś nowy wątek którego temat nie będzie się sprowadzał do tego jacy to mężczyźni są źli a Ty nekana przez obecność samych niegodnych Ciebie kandydatów. A teraz najlepsze: wyobraź sobie ze nie każdy musi być w związku, trudno taki lajf. Więc albo jeszcze spotkasz księcia godnego księżniczki albo nie i trudno.

ja z całego serca życzę Ci wielkiej spełnionej miłości ... Bo to da w końcu kres tym przewidywalnym tematom ... Przynajmniej mam taka nadzieję heh.

zabawne albo i nie, bo czy to coś zmienić? ale czytając Twoje wpisy taki tworzy się Ciebie obraz.

to dla urozmaicenia przestan się dziwić i zastanów się może z czego to wynika. Jeśli tu na forum ludzie tak Cię odbierają, to co dopiero w rzeczywistym świecie?

Gość Niebiessskoooka,,
Na podstawie swojego nieudanego życia wyciągasz wnioski na całą męską populację? Zabawne:D Zamiast narzekac na cały swiat moze warto spojrzec na siebie? Moze nie jestes warta wartosciowego faceta bo sama nic podobnego sobą nie reprezentujesz?

Gość Borrrrruś1987
To znowu Ty.... heh

Gość Niebiessskoooka,,
z tego co zaobserwowałam zarowno w zyciu jak i na kafe to raczej kobiety mają tendencje do zbawiania swiata i wiązania się facetami z dolnej polki. Mezczyzni nie mają takiego poczucia misji, sa przewaznie swiadomi tego co sobą reprezentują i z byle kim wiązac się nie chcą. Jakos nie spotkałam sie z sytuacją wartosciowy facet - tania i pusta panienka. wiec zanim zaczniecie grzmiec jacy faceci sa chamscy, nieczuli, podli i wogole gorsi od bezdomnych psów to moze warto się zastanowic, kim same jestescie ze tylko tacy stoją na waszej drodze, lub co gorsza, jestescie przekonane ze to obowiązująca norma:) Pomyłka każdemu w zyciu moze sie zdarzyc ale jesli czyjes zycie sklada sie z samych pomyłek to chyba wniosek jest oczywisty

Gość wezyror
"w dzisiejszych czasach nie można polegać na facetach" Ten na którym można polegać będzie całe życie sam a z kobietami będzie łączyła go jedynie przyjaźń bo takich tylko na tyle dopuszczacie do siebie