Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka samotna

Co faceci myślicie o samotnych sąsiadkach?

Polecane posty

A kto powiedział, że ja mam wygórowane wymagania? Nie mam. Po prostu jestem z tych nieatrakcyjnych, nietowarzyskich ( więc i okazji poznania kogoś nie mam zbytnio), plus jeszcze kilka cech, które przemawiają na moją niekorzyść.

Gość myslę sobie,że...
BSA- ze mna jest wszystko w porzadku.Teraz w ogóle bym się nie przejmowała tym ,co o mnie pisałeś. czemu interesuje? tak po prostu. Jestem zwyczajnie ciekawa, bo nie jestem brzydką kobietą.:)

Gość myslę sobie,że...
poza tym wiem,ze o mnie rozmawiaja sasiadki i chciałabym wiedzieć co mówią? czy sie zastanawiaja dlaczego jestem sama?

Gość myslę sobie,że...
BSA-0 nie jestem autorką tego tematu:)

Gość sasiad_samotnej
taka samotna: to ostatnie !

Gość myslę sobie,że...
mi ostatnio sasiadka zyczyła meza i dziecka:)

Gość myslę sobie,że...
Ja nie wchodze w takie rozmowy. Za życzenia zawsze dziękuję ,a jak ktoś pyta,to odpowiadam" kiedy przyjdzie czas", albo" widocznie nie ma takiego odwaznego" :)

Gość do nijun
widac że autorka jest zdesperowana swędzi ją brocha i da każdemu

Gość myslę sobie,że...
Mysle, ze te osoby nie mówią o mnie źle, a ja juz przestałam się tym przejmować. Czemu wtedy się obraziłam? Zbyt wiele osób na mnie " napadło", tak ,jak bym popełniła jakies przestępstwo. Nie pamiętam dokładnie ,co mi wtedy pisałeś, bo to było dosyć dawno, jeszcze w zeszłym roku.

Gość myslę sobie,że...
co ze mna nie tak? Tak się ułozyło życie, ze jestem sama. Po prostu czasami tak bywa, ze jest się samemu. Może się mnie boją? Może uwazaja,ze nie maja u mnie szans? Nie wiem, bo przeciez nie uciekam od ludzi. Ktos mi ostatnio powiedział, ze w moim przypadku mezczyxni wola nie próbowac, bonie chca byc odrzuceni i uwazaja co niektórzy, ze "za wysokie progi na ich nogi"

Gość myslę sobie,że...
BSA nie mam do Ciebie żalu za to co pisałeś. Założyłam taki temat, wiec powinnam byc przygotowana na różne opinie. Nie spodziewałam sie tylko takiej "napaści". Ale było, minęło.

Gość myslę sobie,że...
Spotkałam,ale nic z tego nie wynikło, jak widać. Czesc.

Gość Taka samotna
Fajnie, że się znalazła Różyczka po tylu latach. Musimy być troszkę do siebie podobne, skoro mnie wzięli za Ciebie. Ja sobie myślę, że moi sąsiedzi zastanawiają się, skąd ja mam kasę na mieszkanie, remont, samochód itp. Jak samotna kobieta może tyle sama kupić, jeżeli nie ma męża. Raz usłyszałam, że mam problemy z alkoholem hehehe.

Gość Taka samotna
Myślę, też, że nie robię dobrego wrażenia, bo nie jestem ładna a takie kobiety faceci oceniają jako niefajne. Fajna = ładna.

Gość wrozezptakow
Lepsze to niz byc super laska i sluchac niewybrednych tekstow w windzie itd pod swoim adresem, jak mam ja. a ze jestem sama... no jestem... tak postanowilam 3lata temu kiedy skonczylam pewien zwiazek. Ale teraz zaczynam sie znow spotykac z facetami. Mam nadzieje, ze sasiedzi nie doniosa jednemu na drugiego :O

Gość Taka samotna
To prawda, izoluję się. Czy wypada mi pierwszej powiedzieć Dzień Dobry sąsiadowi, który jest 2 lata ode mnie starszy, ma żonę, córkę i nie mówi mi dzień dobry? Jego żona np. zawsze się ze mną wita. Ogólnie kobiety w tej klatce się witają ze mną a mężczyźni (ci w podobnym wieku )dziwnie się na mnie patrzą. :)

Gość Taka samotna
wrozezptakow -----> Sorrry za to pytanie, ale czy przespałaś się z jakimś sąsiadem? Bo tak wynika z Twojego wpisu. Jeżeli tak, to czy był żonaty?

Gość wrozezptakow
widzisz, a mnie sasiedzi mescy mowia "czesc" lub ;dzien dobry". Ogolnie mam wrazenie, ze faceci (nie wszyscy) mysla, ze skoro ladna i zgrabna jestem to mozna sie ze mna spoufalac, bo pewnie w glowie siano. takie stereotypy. Poza tym nie mam 20lat, zeby facet mowil mi "czesc" w windzie; facet, ktorego przeciez nie znam.

Gość wrozezptakow
Z sasiadem? :O:O Mowie, ze teraz spotykam sie z dwoma facetami. Poznalam ich w Internecie. Spotykam sie z nimi na stopie kolezenskiej, na przemian. Oni o sobie nie wiedza. I mam nadzieje, ze zaden z moich sasiadow nie poinformuje jednego z nich o drugim. Rozumiesz juz?

Gość wrozezptakow
... na zasadzie: "ta cizia spod 4 nie spotyla sie tylko z toba, rozumiesz ..." ( i tutaj porozumiewawcze spojrzenie)

Gość Taka samotna
BSA ty też sam mieszkasz?

Gość wrozezptakow
dziekuje BSA, oto polska zyczliwosc :D:D Ja oraz moi dwaj znajomi nie rozmawiamy o zadnych zwiazkach, nie dotykamy sie, nie calujemy. Z jednym laczy mnie pasja do astronomii, z drugim wycieczki rowerowe odbywam. I z tego, co wiem (bo mowia mi o tym) kazdy z nich wciaz loguje sie na owym portalu i kogos nowego poznaje. Wiec? Nikt tu nie liczy na milosc, ani na wylaczosc. Niemniej, nie mam ochoty, aby sasiedzi wpieprzali sie w moje zycie takimi czy innymi tekstami.

Gość Don Men :D
Taka samotna Jak ładna i nie ma 40 to czemu nie ? Przeleciałbym zawsze cholera miałem słabość do samotnych ....a co ty jesteś taką samotną sąsiadką ?

BSA Ma rację, nikt nie lubi niewierności...

Gość wrozezptakow
Ale kazdy z nich wie, ze jest TYLKO moim kumplem. tak jak ja wiem, ze jestem TYLKO kolezanka. Milo spedzamy czas. Skoro nie jestes narodowosci polskiej to szybko zasymilowales sie z wiekszoscia narodu :D

Gość Taka samotna
Don Men :D --------> Jestem taką samotną sąsiadką. BSA ------> Jeżeli mieszkasz w domku to nie spotykasz tak często sąsiadów jak ja na klatce, w windzie czy przed blokiem.

Gość Taka samotna
Jesteś Niemcem może? Polska wieś jest okropna, nie mogłabym tam mieszkać za nic. Jak tam się obgaduje sąsiadów, to dopiero masakra. Mam rodzinę na wsi to wiem.

Taka samotna A ładna samotna ?

Gość ja tam wole...
sasiada:D

Gość Taka samotna
Nie umiem ocenić swojej urody. Latem wyglądam ładniej a zimą okropnie. Chyba jestem przeciętna.