Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka samotna

Co faceci myślicie o samotnych sąsiadkach?

Polecane posty

Gość Don Men :D
taka samotna a wiek ???

Gość Taka samotna
Raz usłyszałam komentarz, że jestem dresiarą (od kobiety). Mam 38 lat i naprawdę nigdy nie pomyślałabym że na kobietę w tym wieku można tak powiedzieć. Wyraźnie mam problemy ze stylem ubierania się. :)

Gość wrozezptakow
Taka samotna-> a co nosisz na co dzien, tak do pracy? To ciekawe stwierdzenie "dresiara" na kobiete w Twoim wieku (nie wypominajac)

Gość Taka samotna
Don Men :D ----------> Próbujesz mnie uwieść???

Taka samotna Nie dlaczego pytanie traktujesz jako "uwiedzenie" ? :D

a co nosisz na co dzien, tak do pracy? A olać to mnie by bardziej interesowało co zakłada do łóżeczka :D

Gość Taka samotna
wrozezptakow ----> Noszę spodnie rurki, dżinsy, spódnice i sukienki. Ale nie wyglądam efektownie, nie maluję się, nakładam tylko podkład w kremie i sypki puder na twarz, cieniutką warstwę. Raczej nie wyglądam modnie. Ale dresiara mnie zaskoczyła, może chodzi też o moje zachowanie, jestem raczej skromną osobą i tolerancyjną.

Gość wrozezptakow
do men--> jesli na co dzien ubrana nie ciekawie, to i tak bys nie dotarl do jej lozeczka. wiec moze warto jednak dowiedziec sie co ubiera na co dzien, cos doradzic ewentualnie;)

Gość wrozezptakow
Taka samotna--> to ciekawe, ja tez nosze rurki i inen dopasowane dzinsy, spodnic nie mam.SUkienki tylko na letnie upaly. zawsze obcasy (ok. 8cm). Jestem wysoka i szczupla moze to tez oprocz twarzy robi wrazenie. Ubieram zakiety, apaszki. No lubie byc elegancka.

spodnic nie mam. To masz minusa dużego kobietyw spódnicach sa sexy :D

Gość Taka samotna
Don Men -------------> Do łóżeczka nic nie zakładam i na to dopiero piżamę czarną w białe groszki.

piżamę czarną w białe groszki. Tragedia dla kobiety.......

Gość myslę sobie,że...
Autorko nie jesteśmy do siebie podobne.:) A Różyczka nie wróciła po kilku latach, tylko jesli juz to po niecałym roku. I moze nawet nie wróciła, tylko czasami zagląda i cos tam napisze.:):)

Gość hohohohoh42415
BSA to pedał hahahah dostał byś w mordę wiesniaku i tyle .....hahhahahaha

Gość wrozezptakow
Nie szukam plusow :D I tak wszyscy jak wyglodniale psy wodza za mna oczami i zaczepiaja... Taka... moze sprobuj sie jakos pomalowac, obcasy zalozyc, zrob jakis eksperyment wizazowy i zobaczysz czy cos sie zmieni. Swoja droga, skoro faceci nie mowia "dzien dobry" to chamy jakies. I wina lezy po ich stronie, a nie po Twojej.

Gość hohohohoh42415
Być obywatelem swojego państwa, nawet jeśli jest się tylko zamiataczem ulic, musi być uważane za większy honor niż bycie królem w obcym kraju. Twoje motto życiowe nijak ma się do ciebie jesteś żałlosny ....

Gość DIABLO III
I tak wszyscy jak wyglodniale psy wodza za mna oczami i zaczepiaja... Tak ?

Gość DIABLO III
to wrzuć tu fotkę swojej cipci .... a sobie zwalę fiuta

Gość DIABLO III
bsa Być obywatelem swojego państwa, nawet jeśli jest się tylko zamiataczem ulic, musi być uważane za większy honor niż bycie królem w obcym kraju. Twoje motto życiowe nijak ma się do ciebie jesteś żałlosny .... No i cie podsumowali hahahahaha

Gość Taka samotna
BSA -----------> Nigdy w życiu nie wysłałabym ci swojej fotki ani nie chciałabym z tobą żadnego kontaktu. Wykazujesz agresywne zachowanie wobec kobiet, np. bardzo chamsko odpisałeś "wrozezptakow". Boję się takich jak ty oczywiście w realu. Tutaj możemy sobie popisać, nie mam nic przeciwko.

taka samotna a czemu zadałaś takie pytanie ? Pewnie się zastanawiasz co myślą młodzi faceci jak Cię mijją

Gość myslę sobie,że...
Autorko, chciałabys wiedziec co mysla tylko faceci ,czy ogólnie sąsiedzi?

Gość Taka samotna
Don Men ------> Może masz rację. Op[inia młodych sąsiadów liczy się dla mnie bardziej niż tych starych. Chociaż ja też już jestem dla niektórych stara.

taka samotna marzy Cie się taki młody pan ?

Gość Taka samotna
I znalazłam tutaj odpowiedź na moje pytanie: 1. Sąsiedzi: Jeżeli jestem ładna, to chcą mnie przelecieć. :D A jeżeli nie jestem ładna, to uważają mnie za stare próchno. :( 2. Sąsiadki: Wszystkie mówią Dzień Dobry więc nie jest tak źle z kobietami.

Gość dojrzała kobieta312414
mnie też podniecają młode ogiery :D

Gość wrozezptakow
taka--> a co ci po opinii jakichs szczyli? Na to nie patrz. Ale fakt, ze nalezy wziac pod uwage, ze w dzsiejszym swiecie szczegolnie jak cie widza, tak cie pisza. Nie chcesz wprowadzic zmian zadnych modowych itp.?

Gość etagsag
faceci nie mówią ci dzień dobry bo się dla nich nie liczysz i zostaniesz samotna.....kobieta liczy sie tylko jak jest mloda 20-30 pozniej malo znacza dla facetow

Gość Taka samotna
Don Men -----> Ty na pewno marzysz o starszej. Lubisz takie starsze i samotne. :)

Gość etagsag
a wiek faceta nie ma znaczenia mlodzi faceci leca na mlode kobiety i dojrzali faceci leca na mlode kobiety