Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremlinnnn

Koniec roku akademickiego a interesujący wykładowca

Polecane posty

Gość gremlinnnn
no wlasnie, i tylko na kafe bo zycia realnego nie posiadasz ;)

a wiesz chociaż, czy jest wolny? to że jest wykładowcą, to najmniejszy problem. a właściwie żaden problem.

Gość gremlinnnn
nie wiem, wiem ze nie ma zony ani dzieci, o dziewczynie nic mi nie wiadomo.

Gość gremlinnnn
nie mam zielonego pojęcia, jak nie spróbuję to się nie dowiem, a wrozka nie jestem:)

żelku, ja kiedyś chciałam jednego poderwać ale kiedyś nie dal mi piątki i na niego nakrzyczałam neimiłosiernie ;D i potem jak mnei widizał to sie nabijał że mam na neiog nie krzyczeć :( czy aj jestem az tak złą kobietą ?

cóż, spróbować zawsze można. ja do dziś mam kontakt z dwoma moimi byłymi wykładowcami. "żelku, ja kiedyś chciałam jednego poderwać ale kiedyś nie dal mi piątki i na niego nakrzyczałam neimiłosiernie " ja tam się nigdy nie kłóciłam o oceny. kto chciał, dawał mi więcej, bo miła ze mnie dziewczyna :classic_cool:

ty miła? :D ha ha ha :D naprawdę kłóciłam sie dla samej satysfakcji pokazanai aroganckiemu brunetowi kto ma rację ;) tęsknie za nim czasem, takiego drugiego zarozumiłego okularnika ze świeca szukać ;)

nigdy nie kłóciłam się z żadnym wykładowcą. to dziecinne. uczelnia to nie miejsce na strojenie fochów.

Gość frtrytuyiyuo
daj mu spokoj zalosna dziwo, skoro taki fajny to po pierwsze na pewno kogos ma, po drugie nic nudniejszego dla faceta niz dziwa, ktora sama zaprasza i rozklada nogi. faceci to ZDOBYWCY szmato, mowi ci to cos?

"podyskutuj z szowinistą, to inaczej bedizesz ćwierkać" z szowinistami nie dyskutuję. szkoda mi strun głosowych na takie odpady :)

Gość ogar wszedł w gąszcz
frtrytuyiyuo daj mu spokoj zalosna dziwo, skoro taki fajny to po pierwsze na pewno kogos ma, po drugie nic nudniejszego dla faceta niz dziwa, ktora sama zaprasza i rozklada nogi. faceci to ZDOBYWCY szmato, mowi ci to cos? zaczep go na anonsach erotycznych - na pewno więcej tym zdziałasz niż "kawą" ;) upewnij się, czy przypadkiem nie gustuje w chłopcach, i czy dla niepoznaki nie dorobił się żony - tak przypadkiem?? ;) może się dobrze przez kilka lat kamuflować :) ocipieliście doszczętnie. honor?

Gość ghijkl
też się zakochałam, tylko, że mój wykładowca jest ksiegowym na uczelni

Gość wielke PHI!
Chociaż dla przyzwoitości - wykładowca to wróg nas studentów chodźby z tej przesłanki nawet się z nimi kumplować nie powinnismy

"z szowinistami nie dyskutuję. szkoda mi strun głosowych na takie odpady" facet musi mieć cos z szowinisty żeby budizć pożadanie