Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Co bedzie jak jutro spotkam sie z exem ...i

Polecane posty

oddam mu jego rzeczy?:D byłam ostatnio miła... spytałam czy sie spotkamy, wiec pewnie liczy że bedzie ok itp. a ja mu powiem "masz tu swoje rzeczy i teraz juz spier... na dobre" ? :classic_cool:

Gość you speak of justice?
jakie jego rzeczy? :D:classic_cool: pewnie zabrałaś mu skarpety i majtki które chciałaś wyprać :classic_cool:

oj mówiłam o tych jego rzeczach wiele razy... wyliczyłam,że sporo to razem wszystko jest warte :D miałam wyrzuty sumienia... okazało sie że on nawet nie pamiętał o tym że to mam :O

a tak poza tym, olałaś mnie wczoraj :classic_cool: poczułem się tym bardzo dotknięty :(

czkawka, potraktuj go ostro, żebyś potem nie czuła, że on ma przewagę nad Tobą. Naprawdę, ból minie, po roku, po dwóch latach. Ja wcześniej nie sądziłem, że można się drugi raz zakochać bez pamięci, a jednak. Przytrafiło mi się to i trwa :) Tylko musisz odciąć się od przeszłości!!!

wcale nie olałam! wiesz, że ja odpisuję wybiórczo, a głownie odpisuje na moje własne teksty odbierając je jako teksty kogoś innego :classic_cool:

ja sie zakochałam ale w nim :P dwa razy, ale fakt, jak jestem zbyt mila to niedobrze, nie mogę być uległa, tylko mam teraz dylemat - napisac mu dzisiaj smsa który mu popsuje humor czy poczekac z tym do jutra??

centrum - pies! wlasnie dzisiaj rano jak wstałam myslalam o pewnym psie...tak mi sie szalenie podoba, ale na stronie schroniska napisali,że tylko dla doświadczonych 😭 czyli nie dla mnie...

o koorwa, nie poznaję Cie :classic_cool: ale to dobrze, oko za oko :classic_cool: ps: wczoraj w temate odniosłem się do Twoich wymagań, ale nie odpisałaś 😭:classic_cool:

żal, bo uważasz się za lepszego :) a mi nie żal ludzi którzy boją się emocji! :) są tacy nieautentyczni :)

napisałeś, że masz 186 cm ale znalazła się inna chętna :classic_cool: no ja też siebie nie poznaję, ale dzisiaj postanowiłam wóz albo przewóz...on zareagował tak,że powinno zadziałać

zrobiłam mu już jeden wyrzut dziś, a on zamiast sie wkurzyć czy olać to postąpił całkiem po mojej myśli :) wymysliłam, że pokomplikuję trochę jego plany :)

jaka chętna? nikogo nie zauważyłem :classic_cool:

Sms nie może być z wyrzutami, bo wtedy on widzi, że Ci zależy i w ogóle ma Cię dość, bo mu trujesz... Musisz być olewcza i niemiła

olewcza i niemiła byłam dawno temu, nie chcę by pomyślał że nim manipuluję w zasadzie to nie mam powodu by sie na nim odgrywać,ale czuję że to ten moment :D

nie zwracam uwagi na dziewczyny in orendż :classic_cool:

no co to za pytanie? :D weszłam po całym dniu na kafe, załozyłam dopiero temat a tu już takie zarzuty 😭 😭 :( zniknę na tydzien to za mną zatęsknicie jeszcze i zapłaczecie gorzko :classic_cool:

wiem, ale wolę aby to było oficjalnie :classic_cool:

wiem dlaczego tak bardzo Wam sie nie podoba to ja i ex związek miłosc... otóż to jest takie typowo ludzkie a ja powinnam być ponad tym! nieprawdaż? wszyscy kafeterianie powinni być wolni... myśleć o prowokacjach, podszywach, aferach a nie o życiu realnym :O

mi codziennie przychodzi około 10-15 pomysłów na prowokacje, ale bardzo rzadko je realizuje bo nie chce mi się tego ciągnąc na dłuższą metę :classic_cool: ps: oblałem dzisiaj egzamin losując tzw. zestaw śmierci :D dlaczego koorwa mam takie szczęście? :(