Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Co bedzie jak jutro spotkam sie z exem ...i

Polecane posty

Gość you speak of justice?
to zależy czy pójdziesz do kina czy na film :classic_cool:

no jeśli idziesz na film to skupiasz się na tym co się dzieje na ekranie :classic_cool: a gdy idziesz do kina to skupiasz się na czymś innym, wiadomo :classic_cool:

tego nie napisałem :classic_cool: przy popcornie i filmie można całkiem nieźle poznać daną osobę, wystarczy na początku zarzucić jakimś tematem z filmu albo ogólnie o danym gatunku filmów , potem to pociągnąć, rozwinąć temat i przejść na inne płaszczyzny :classic_cool: krok po kroku rozkładasz daną osobę na czynniki pierwsze :D

ciezko tak gadać jak jest sie zagluszanym i nie słyszy sie drugiej osoby :O ja strasznie tego nie lubie, dużo mnie rozprasza... w głowe mi już dzwoni :O a mam jeszcze 2 wykł do przerobienia 😭 :(

a ja już spadam spać, bo jutro muszę napisać esej na zaliczenie z filozofii i załatwić parę spraw :classic_cool: dobranoc i powodzenia na egzaminie :)🖐️ ps: nie daj się ruskim :classic_cool:

zajebiście spodobały mi się te wersy :classic_cool: "Glacial storm, transform the rift, it's an ice age Wrote your life story, this is the last page"

Chłodny powiew, przekształcać rozłamu, to epoka lodowcowa Napisał swoją historię życia, jest to ostatnia strona a do age/page jeszcze by sie rage i engage rymowało (cokolwiek znaczy :D)

Gość gość
I jak było? :classic_cool: